Trouwen met kerst: de mooiste winterse bruiden & bruidsmeisjes

1

Voor de één is het een nachtmerrie; trouwen met -10 terwijl het pak sneeuw buiten alsmaar dikker wordt. Voor de ander is het een droom die eindelijk uitkomt! Speciaal voor alle dames (en heren) die willen dromen over winter wonder weddings doen we hier een serie blogs over trouwen met kerst. En deze keer in de spotlight: de bruid!

Winterbruid: stola’s, capes, vestjes en jasjes

Want als je in de winter trouwt, dan mag je extra uitpakken met je outfit. Naast haar, make-up, jurk & schoenen, kun je helemaal los gaan met handschoenen en stola’s, capes, vestjes, jasjes.. Met de prachtige sneeuw op de achtergrond, waan je je als bruid toch sneeuwwitje, zoals op de foto hierboven, of niet? Zie hieronder tientallen prachtige winterse bruiden ter inspiratie (klik op de foto’s voor een grotere weergave).

bride 35 bride 37 bride 38 bride 39bride 24 bride 27 bride 22 bride 3

En nog meer schitterende winterse bruiden. Jurken met lange mouwen (met een col!), stola’s, lange jassen en korte jasjes, allemaal prachtig als je het mij vraagt. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

bride 18 bruid1 bride 2 bride 7bride 15 bride 28 bride 33bride 10

Geen zin in koude voetjes op je winterse bruiloft? Check dan deze gave ‘wedding uggs’ hieronder, te gaaf toch? Hier kun je ze bestellen (ze leveren alleen niet in NL & BE).

wedding uggs 1 wedding uggs 2wedding uggs

Kerstbruid: rood & wit

Wil je een échte kerstbruid zijn, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een rood-witte jurk. Of een witte jurk met rode accenten. Of, als je echt durft, helemaal in het rood! Trouwen als een ware Miss Santa dus. Bekijk de foto’s  hieronder voor inspiratie en klik erop voor een grotere weergave.

bride 41 bride 40bride 45 bride 46 bride 47 bride 48bruid 47bride 50

Winterse bruidsmeisjes (flower girls)

En deze kon ik jullie niet onthouden, super cute foto’s van lieve kleine bruidsmeisjes in kerstige jurkjes. Te schattig gewoon!

bruidsmeisje 1 bruidsmeisje 2bruidsmeisje 3 bruidsmeisje 4 bruidsmeisje 6 bruidsmeisje 8 bruidsmeisje 9 bruidsmeisje 10

Al deze foto’s zijn afkomstig van Pinterest. En, wat vind je? Zin om te gaan trouwen in de sneeuw? Of krijg je spontaan de bibbers van bovenstaande foto’s?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie