Noors breien met Arne & Carlos

0

Zie je jezelf al lekker met zo’n warme Noorse trui onder de kerstboom zitten? Of struin jij straks met vrolijke, zelf gebreide wanten en sjaal door het besneeuwde bos? Zelf breien moeilijk? Welnee! Beroemd breiduo Arne & Carlos nemen je mee naar Noorwegen om de breipennen eens lekker te laten tikken.

Hip

Sinds een paar jaar zijn Arne Nerjordet & Carlos Zachrison hip in het land van brei-liefhebbers. Eerder maakten ze al prachtige boeken met titels als ‘Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten’ en ‘Kerstballen breien met Anne & Carlos’. In dit boek nemen ze je mee naar hun thuisland Noorwegen.

70844-a_c_dg_92687

Dikke sokken of hondentrui?

Noorwegen staat bekend om haar rijke breitraditie. Arne en Carlos vertellen je er in tot de verbeelding sprekende verhalen, prachtige foto’s en sfeervolle anekdotes alles over! En natuurlijk staat het boek vooral vol duidelijke beschrijvingen en patronen. Van een kussenhoes tot een ketting, van een truitje voor je hond tot lekker dikke sokken; er is voor ieder wat wils. Of je nu een beginnende breier bent of de (Noorse) breikunst al helemaal onder de knie hebt, dit boek wil je!

Noors breien met A&C cover HR_b

Noors breien met Arne & Carlos – Arne Nerjordet en Carlos Zachrison – € 19,95 – Tirion Creatief – ISBN 978-90-4391-636-3.

Benieuwd naar andere titels van Tirion Creatief? Kijk op www.defonteintirion.nl of volg Tirion Creatief op Twitter, Facebook of Pinterest.

Ben jij al bezig met een winters brei-project? Vertel er over in een reactie hieronder!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Marloes (redacteur en moeder van een dansende en zingende peuterzoon) vindt niets leuk aan de winter, behálve de dagen rondom kerst! Ze kan uren rondstruinen door winkels op zoek naar hét perfecte cadeau voor elk familielid en zichzelf weekenden lang vermaken met knutselen en bakken (in kerststijl).

Reageer!