Kerst bij Riverdale: rood, wit & poedertintjes

0

Een tijdje terug plaatsten we een preview van de herfst- en wintercollectie van Riverdale. Maar Christmaholic.nl zou geen kerstsite zijn, als we niet ook al een preview hadden van de kerstcollectie… En die is weer uiterst sfeervol, zoals we dat van Riverdale gewend zijn!

Wit & Rood

De kerstcollectie voor komend seizoen draait volgens Riverdale om het feestgevoel. De stijlvolle producten uit de collectie die, heel passend, ‘The Party Guide’ heet, bieden volgens het merk alle ingrediënten om in de feeststemming te komen. Als je naar de foto’s kijkt zie je eigenlijk twee ‘lijnen’, de combinatie van wit & traditioneel warm rood is daar een van. Zo zijn er prachtige (metalen) windlichten en waxinelichthouders & erg chique kerstdecoraties voor in de boom.

Lotte PG kerst 2013 01- 7084 PG kerst 2013

048 PG kerst 2013-028 PG kerst 2013

Warme kleuren & poedertinten

De andere lijn combineert warm wit aardewerk met metalen windlichten, waxinelichthouders en kandelaars uitgevoerd in mooie pastel- en poedertintjes (de kleuren hebben namen als als Shiny Champagne en Winters Wit). De decoratie op het bestek hieronder vind ik echt ontzettend cute. Deze lijn is heel goed te combineren met de kaarsen en de blikken uit de herfst- en wintercollectie (zie deze blog, helemaal naar beneden scrollen).

Lotte PG kerst 2013 08-123 PG kerst 2013077 PG kerst 2013069 PG kerst 2013062 PG kerst 2013 1060 PG kerst 2013

Champagne!

Natuurlijk kun je de twee lijnen ook combineren. Het rood past stiekem best goed bij al die lieve pastel- en poederkleuren. Aanraders de komende decembermaand volgens Riverdale zijn mooie voorraadpotten, taartplateaus, champagneglazen en etagères (die je ook ziet in de herfst- en wintercollectie). Eyecatchers op de schouw of in de vensterbank zijn de huizenrijtjes met waxinelichthouders, in hout en metaal en herkenbaar als de typisch Nederlandse grachtenpanden. Oh en de glazen ‘champagnevitrine’, zoals ik ‘m maar even noem, die is toch echt te cool?

Lotte PG kerst 2013 04- 6102 PG kerst 2013

Ze staan helaas niet op de foto’s, maar Riverdale biedt ook heerlijk ruikende diffusers en geurzakjes in de geuren White Snow Pear, Sweet Almond en Apple Cinnamon aan deze kerst. De collectie (en die is nog veel groter dan je op de foto’s ziet) ligt per eind oktober in de winkels. Je kunt ‘m nu al shoppen in de webshop. Als je wil weten waar Riverdale-producten allemaal verkocht worden, kijk dan hier op de site.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!