Kersttrend 2013 #2: Alle tinten paars

1

Paars, het blijft een kleur waar we naar terugkeren met kerst. En dan niet één soort paars. Nee, we gaan van lieflijk lila, via bijna roodbruin naar diep donkerpaars. En het liefst worden al die paarstinten gecombineerd met oudroze, voor een warm en nostalgisch effect.

Combineer paarstinten

Paarse versiering combineer je dit jaar, zoals eigenlijk bijna alle stijlen, met natuurlijke materialen. Warme houttonen en een tikkie gebroken wit, maken je decoratie compleet. En hou je vooral niet bij een tint paars, maar combineer er lustig op los.

DSC_0771

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 222

DSC_0776

DSC_0780

Bloemen & textiel

Oudroze en roodbruin passen ook heel mooi in deze stijl. En laat je niet beperken door standaardballen, maar kijk ook naar textielen versiering zoals paarse hartjes en kerstboompjes, houten sterren en diverse kunstbloemen voor een chique touch.

DSC_0778DSC_0784 DSC_0785

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 206

Hou jij van paarse kerstdecoratie? Ik ben benieuwd! Deze foto’s zijn genomen bij Coppelmans Valkenswaard en de Intratuin in Duiven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie