Supersnel pompoenvaasje voor Halloween

0

Het van oorsprong Keltische feest Halloween krijgt in Nederland en België steeds meer aandacht. Niet zo gek natuurlijk, de kids mogen verkleed langs de deur om snoepjes op te halen en de ouders mogen het huis gezellig in herfstige (en enge) sferen versieren. Voor dat laatste ben je in dit blogje aan het goede adres. Samen met Marieke van Bloemmarie maakte ik dit pompoenvaasje. Supersnel en hartstikke makkelijk te maken!

Benodigdheden

  • 1 pompoen die goed kan blijven liggen
  • een appelboor (een flinke)
  • een reageerbuisje
  • wat bloemen of takken naar smaak om het vaasje mee te vullen

Aan de slag!

Het maken van het vaasje is heel simpel. Je hebt een appelboor nodig die een gat kan maken dat groot genoeg is voor het reageerbuisje. Vervolgens boor je in stappen recht naar beneden een gat in de pompoen.

DSC_0100 DSC_0101 DSC_0104

Het enige wat je nog hoeft te doen is het vaasje in de pompoen steken, vullen met water en vervolgens wat leuke bloemen en takjes in het vaasje steken voor een gezellig effect.

DSC_0106 DSC_0108
DSC_0112DSC_0123

 

Happy Halloween lieve Christmaholics!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo