Trouwen met kerst: 20 prachtige bruidstaarten

0

De één droomt van een bruiloft op het strand van een zonovergoten bounty-eiland, de ander trouwt het liefst in een lentegroene kasteeltuin. Maar zeg nou zelf, wat is er romantischer dan trouwen in de decembermaand (en dan het liefst met kerst), compleet met trouwfoto’s in een besneeuwd landschap en de huwelijksnacht voor een prachtige open haard? Niks, toch? Daarom een reeks blogs over trouwen met kerst, boordevol inspiratie!

Christmas wedding cakes

En deze keer: bruidstaarten met een kersttintje. Voor een bruiloft rond kerst of (doe eens gek) een bruiloft met het thema kerst (voor de echte Christmaholic). Klik op de foto’s voor een grotere weergave. Welke vind jij er het mooist (of lekkerst) uitzien?

Jammie! Wil je meer inspiratie opdoen voor een winterse bruiloft (met kerst)? Bekijk dan dit Pinterest bord over Trouwen met Kerst (meer dan 200 foto’s!).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!