Wat vind jij van Christmaholic? [+WIN goodiebox]

0

Sinds 2009 proberen we je in de laatste paar maanden van het jaar de leukste kerstinspiratie te geven. In de vorm van to do tips, trendverhalen (welke stijlen kerstversiering zijn er dit jaar ‘in’?), maar ook kerstrecepten en creatieve knutselideetjes. En jullie weten Christmaholic steeds vaker te vinden. Zo vaak zelfs, dat we verwachten in december 2013 maar liefst 100.000 unieke bezoekers te mogen verwelkomen. Wat ongelofelijk veel!

Hoog tijd om eens aan jullie te vragen wat je van Christmaholic vindt. Wat vind je van de blogjes op de site? Welke onderwerpen mis je nog? Hoe vind je dat de website eruit ziet? Heb je nog tips? En wie zijn jullie eigenlijk? Waar wonen jullie en hoe oud zijn jullie ? Daar ben ik ook heel benieuwd naar. Met jouw antwoorden kunnen we Christmaholic nog leuker en nog beter maken!

Doe mee met het lezersonderzoek

Via deze link kun je het lezersonderzoek invullen. Het beantwoorden van de vragen duurt echt maar een paar minuutjes. Alvast ontzettend bedankt voor het meedoen.

rode button vragenlijst

Win Christmaholic goodiebox

Als je op het einde van de enquête je e-mailadres invult, maak je ook nog eens kans op 1 van de 2 Christmaholic goodieboxjes, met daarin leuke kleine kerstcadeautjes die je alvast helemaal in de stemming brengen. Leuk toch? Doe mee! Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

goodie box

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo