Kersttrend #4: Wit winters wonderland

0

Sneeuwwitte kerstdecoratie, het blijft prachtig, vind je niet? Houte sleetjes en ski’tjes, overal glinsterende sneeuw. Gecombineerd met natuurlijke materialen en veel groene kersttakken en misschien (heel misschien) een klein beetje rood voor de kleur. Het resultaat? Je eigen winter wonderland.

We ♥ sneeuw

De kans dat het dit jaar gaat sneeuwen met kerst is erg klein. Dus waarom haal je het winter wonderland niet gewoon naar binnen? Een sprookjesachtig resultaat, zelfs bij 15 graden celcius. De witte houten kerkjes op de foto hieronder hebben iets weg van sprookjeskastelen, vind je niet?

Coppelmans Valkenswaard 2013 261 Coppelmans Valkenswaard 2013 265

Coppelmans Valkenswaard 2013 090

Landelijk & winters

Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met wit en met spuitsneeuw bespoten kerstgroen geeft ook een landelijke feel, alsof je het sneeuwovergoten Zwitserse boerenlandschap naar binnen haalt. Het past daardoor perfect bij het chiquere, meer brocante interieur.

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 320 Kerstshow Intratuin Duiven 2013 329

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 278

Coppelmans Valkenswaard 2013 092

Wit is altijd goed

Witte kerstversiering is gewoon altijd goed, vandaar dat je deze trend ook elk jaar weer terug ziet komen. Het is sprankelend, winters, dromerig en feestelijk tegelijk. Je kunt het heel modern houden (met fris wit), maar door takken vol met spuitsneeuw te gebruiken en veel natuurlijke, houten materialen, creëer je ook een prachtig landelijk effect. Als je niet kunt kiezen; ga voor wit! Ga jij voor wit dit jaar? Of vind je het toch iets te koel? Ik ben benieuwd! De foto’s hierboven zijn overigens allemaal genomen bij Tuincentrum Coppelmans en Intratuin Duiven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!