Beleef de kerst bij Intratuin Halsteren

4

SamenwerkingEen bezoek aan Intratuin Halsteren staat gelijk aan een gezellig dagje uit met het hele gezin. Er is genoeg te doen, zien en beleven voor jong en oud! Deze enorme sfeerwinkel met een terrein van wel 23.000 m2 en een ruim opgezet restaurant ‘De eetbare tuin’ van 1.500 m2 is een hele beleving.

Welkom bij Intratuin Halsteren!

De entree is iedere keer weer een verrassing. Intratuin Halsteren is in kerstsfeer. En wat een sfeer… In de entree begeef je jezelf gelijk in de wereld van Alice in Wonderland: bewegende figuren, draaiende plateaus op de high tea tafel met heel veel lekkers, lichteffecten en de muziek zorgen ervoor dat je helemaal opgaat in het verhaal.

entree klein

Intratuin Halsteren is de grootste Intratuin van Nederland en België. Voor een bezoekje aan de vestiging kun je gerust een hele dag uitrekken. Je kunt hier heerlijk een hele dag vertoeven: geniet van een heerlijke lunch of high tea in het restaurant, doe inspiratie op voor de kerst, bekijk de nieuwste kersttrends, krijg professioneel advies en nog zo veel meer. Bezoek de mooie winkel en beleef de kerst!

Een hele kerstbeleving

Een bezoek aan Intratuin Halsteren is een hele beleving.. maar waarom? Er is zo veel te horen, zien en ruiken. Als bezoeker weet je niet waar je als eerste moet kijken. Het is kerst door het hele bedrijf! Het begint bij de entree met Alice in Wonderland. Maar niet alleen in de entree, door de hele winkel zijn er hoekjes/afdelingen gecreëerd waar je niet omheen kan en even moet blijven kijken. Denk hierbij aan de trollenkoning, het kabouterbos, de miniatuurdorpen, de ijsberen en natuurlijk de prachtige en overweldigende kerstshow.

miniatuurdorpen klein

Het hoogtepunt van dit jaar is de nostalgische carrousel op de miniatuurdorpenafdeling. Hierin kunnen de kinderen gratis en zo vaak ze willen een rondje meedraaien. Zoals je kunt lezen, is dus ook zeker aan de kleintjes gedacht.

Carrousel klein

Kerstshow

Als je de kerstshow binnenloopt, komt de geur van dennenbomen je al tegemoet. Overal waar jemaar kijkt, krijg je ideeën voor thuis. De kerstshow is opgebouwd in verschillende uitlopende trends. Zo zit er ook zeker een trend tussen waar jij jezelf helemaal in kan vinden!

Christmas Chic

Je huis krijgt een chique uitstraling met veel fris rood en wit. Met de nieuwe trendy kleur softmint en de heldere verlichting maak je het helemaal af. Het is een landelijke stijl in een modern jasje.

christmas chique 1 klein christmas chique 2 klein

Ancient Pastels

Vier dit jaar een romantische kerst met pastelkleuren en accessoires zoals rozen, veren en vogels. Met zachte kleuren als roze en lila geef je de woonkamer een idyllisch tintje.

ancient pastels 2

Hazy Winterfields

Haal buiten naar binnen met Hazy Winterfields. Creeër een landelijke uitstraling, met besneeuwde ornamenten en kerstballen met natuurlijke elementen. De kleuren van deze trend zijn heel zachtblauw met wit, veel sneeuw en helder licht.

hazy winterfields 2 klein

Silent Luxury

Kies de komende kerst voor het trendy Silent Luxury. Verbeter de sfeer in huis met natuurlijke materialen en de kleuren turquose, blauw en wit.

silent luxury 1

Classic Home

Met warme (veel roodtinten), een rijk gedekte tafel, stoffen ornamenten en geweien waant u zich in een romantisch jachthuis.

classic home 1 klein

Santa’s Memories

Santa’s Memories is Amerikaanse nostalgie ten top. Klassieke ornamenten in een vrolijk nieuw jasje, trendy kleuren en dieren met een grappige twist. Als deze trend bij jou past, dan hou je zeker van kleur in huis!

santa's memories 2 santa's memories 3

Sparkling Whites

Echte glitter en glamour. Vier de kerst als een echte ster met goud, zilver, wit, bubbels en kristallen. Toast alvast op een goed uiteinde van het jaar in onze champagnebar.

champagnebar sparkling whites 2

De kerstshow zit vol met showelementen en je kijkt je ogen uit. Wil je eens een keer iets anders dan de traditionele kerstboom? Ook dat kan.. er zijn genoeg alternatieven voor de kerstboom te vinden op onze kerstshow. Met een hoofd vol inspiratie en kriebelende handen om aan de slag te gaan verlaat je Intratuin Halsteren.

verschillende showelementen

De Eetbare Tuin

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten bij het vernieuwde restaurant De Eetbare Tuin. Tussendoor even een heerlijke koffie of warme chocolademelk. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide High Tea kun je bij De Eetbare Tuin terecht. Een bezoek aan ons restaurant is pure verwennerij en maak je bezoek aan Intratuin Halsteren compleet.

chefs

De lekkerste broodjes van onze biologische bakker worden met de grootste zorg voor je klaargemaakt. De warme gerechten worden door onze koks met de grootste zorg en oog voor kwaliteit bereid. In de winterperiode heeft De Eetbare Tuin natuurlijk haar winterspecialiteiten, zoals warme chocomel, apfelstrudel, een winterpannetje en dagelijks een lekkere wintersoep! Kom langs, proef en oordeel zelf!

Like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de laatste acties en trends.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

4 reacties

  1. Wij zijn een paar jaar geleden verhuisd van zutphen naar halsteren. Ik werkte toen in lochem om de hoek bij de intratuin in lochemen was altijd blij dat ik daareven snelheen kon. Toen wij voor het eerst in halsteren kwanen kijken hebben webij de oude intratuin koffie gedronken en die was al groot. Nu naar de verbouwing is hij super groot en ga ik bijna iedere week wel even naar de intratuin om de hoek onder het mom van we moeten even voer halen voor de kat en het konijn. De kids vinden het super maar mama vind het ook helemaal niet erg om “even” heen te gaan. Super winkel!!!!

  2. Pingback: Kersttrends 2013 #8: Blauw, wit & hout