Trend kerst #5: Santa’s Candyshop

1

Wil je helemaal de blits maken dit jaar (en grote ogen bij je kids of kleinkinderen realiseren), ga dan voor het kleurrijke snoepjesthema! Niks kerstkransjes in de boom, dat is voor amateurs. Voor Santa’s candyshop koop je de hele snoepkraam van de kerstman leeg en hang je je boom ermee vol. Succes (bij de allerkleinsten) gegarandeerd!

Crazy Colourful Candy

Snoepjes in de boom, ik hou ervan! Wissel prachtig gemaakte snoepjesdecoraties (waar je gewoon van gaat watertanden, zo mooi!) af met echte snoepjes, in de vorm van kransjes, koekjes, lollies, zuurstokken en typische Amerikaanse candy canes voor een speels en verrassend effect. Er zijn echt zoveel prachtige kerstdecoraties te koop in deze stijl dat het nog lastig wordt om te kiezen. Taartjes, cupcakes, chocodipballen, popcorn, lollies en ga zo maar door. De foto’s hieronder zijn genomen bij Tuincentrum Leurs in Venlo en Tuincentrum Osdorp in Amsterdam.

DSC_0430  DSC_0427

DSC_0423 Kerstshow Tuincentrum Osdorp 213

DSC_0416

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 215

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 040

Subtiel met sneeuw

Je kunt het ook wat subtieler aanpakken, door te combineren met een rustige sneeuwboom en niet zo veel verschillende kleuren snoepjes in de boom. Hou het bijvoorbeeld bij rood, wit en blauw, zoals op de foto’s hieronder. Op die manier heb je wel een echte Santa’s Candyshop, maar is het niet zo druk en onrustig. De foto’s hieronder zijn gemaakt bij Intratuin Duiven.

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 033

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 026

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 029

Hang jij de boom dit jaar boordevol lekkers? Ik ben benieuwd!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie