Kerstpakket: de Pluim, een cadeaubon vol belevenissen

2

Al 4,5 miljoen mensen hebben iets leuks beleefd met de Pluim, onder andere als kerstpakket. Ken jij de Pluim al? Het is een cadeaubon met de keuze uit honderden verschillende arrangementen. Er zijn 11 verschillende prijscategorieën, elk aangeduid met een eigen kleur. De Pluim is er voor ieder budget, van € 15 tot € 1000. Bovendien is de Pluim onbeperkt geldig!

Een origineel kerstcadeau vol waardering

De naam zegt het al, met dit kerstcadeau geef je iemand letterlijk een welverdiende pluim. Dit kan een complimentje zijn, een opsteker of gewoon een mooie kans om iemand in het zonnetje te zetten tijdens deze Kerst!

kerstpakketten-verpakkingen-pluim

Een kerstgeschenk dat je niet zo snel zult vergeten

De leukste dingen in het leven zijn geen dingen of voorwerpen, maar belevenissen. Heb je ooit een stropdas, theekop of badhanddoek ingelijst? Vast niet! Belevenissen blijven je bij en zorgen bovendien voor mooie herinneringen. Dat gezellige uitstapje met het gezin naar de dierentuin, het romantische diner met je partner of dat super leuke weekendje weg met vrienden. Dat zijn nog eens herinneringen om in te lijsten!

Het maakt trouwens niet uit of de ontvanger van de Pluim een man of vrouw is, de cadeaubon is een origineel kerstpakket voor zowel mannen als vrouwen. Met de Pluim heeft de ontvanger de keuze uit honderden belevenissen, producten of goede doelen. Zo geef je met de Pluim altijd leuke kerstcadeaus die geschikt zijn voor iedereen.

Kerstpakket vol belevenissen

Het is ieder jaar weer een uitdaging om een geschikt en leuk kerstcadeau voor iemand te kiezen. We hebben daarom al wat leuke arrangementen voor mannen én vrouwen voor je op een rijtje gezet. De ontvanger van de Pluim kan bijvoorbeeld kiezen voor:

Kerstcadeau voor hem

  1. Karten
  2. Paintballen
  3. Sauna
  4. Kookworkshop
  5. Leren surfen

Kerstcadeau voor haar

  1. High Tea
  2. Shoppen bij Rituals
  3. Sauna
  4. Workshop parfum maken
  5. Leren dansen

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Pluim als kerstpakket of eindejaarsgeschenk? Bekijk dan de Pluim: een cadeaubon vol belevenissen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!