Trend kerst #7: Gold, Glitter & Glamour

1

Goud mag weer in 2013. Gouden kerstversiering hoort er dit jaar zelfs weer helemaal bij. Combineer verschillende goudtinten met veel wit of crème (of allebei) voor een stijlvol en charismatische stijl kerstdecoratie met een vleugje glamour.

Wit met goud

Gouden kerstdecoratie is in elke kerstshow wel te vinden. Goud is dit jaar helemaal hot. Maar dan wel gecombineerd met heel veel wit. En niet alleen fel goud, maar ook warmere, diepere goudtonen, die meer richting witgoud gaan. Mat en glanzende decoraties wisselen elkaar af.  Kies voor een kunstkerstboom met een prachtige sneeuwlaag voor een sfeervol eindresultaat (zo word je gouden stijl kerstversiering helemaal niet ‘trashy’ of ordinair, maar eerder luxueus).

DSC_0615 DSC_0624

DSC_0602

Natuur & glamour

Zoals bij elke stijl kerstversiering, mag ook hier een natuurlijk element niet ontbreken (denk hout en andere natuurproducten). Ook touw of andere natuurlijke materialen passen prima in deze stijl. En ga je voor de luxe, glamoureuze touch, dan vergeet je natuurlijk ook de glitter die bij de glamour hoort niet.

DSC_0606

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 139 Kerstshow Tuincentrum Osdorp 141

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 148 Kerstshow Tuincentrum Osdorp 157

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 143 Kerstshow Tuincentrum Osdorp 151

Ben jij een ‘golddigger’? Hoe combineer jij gouden kerstdecoraties zo, dat ze wel die glamour en luxe uitstralen, zonder te ordinair te worden? Tips & tricks hoor ik natuurlijk heel graag in een reactie hieronder. De foto’s hierboven zijn genomen bij Tuincentrum Coppelmans in Veldhoven en Tuincentrum Osdorp in Amsterdam.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie

 1. Hoi beste Saskia,
  Ik ben net zo dol op Kerstmis als jij.
  Dit jaar heb ik extra veel goudtinten gebruikt bij mijn decoraties.
  Kleedjes met gouden sterren, gouden engelen en groene kerstkansen versierd met rode en gouden spulletjes.
  Als je het leuk vind daar foto’s van te zien zal ik je die graag opsturen,
  Vriendelijke groet,
  Petra.