Trend kerst #8: Blauw, wit & hout

0

Blauw, gecombineerd met wit en natuurlijke materialen: dat is deze trend. Je kunt het heel warm en romantisch toepassen, maar ook lekker modern. Creeër een landelijke uitstraling, met besneeuwde ornamenten en kerstballen met natuurlijke elementen. Of ga voor een moderne twist met een houten draaiende kerstboom en veel stoere kussens en plaids op de bank.

Landelijk wit & blauw

Combineer houten hartjes, besneeuwde dennenappels en andere natuurlijke materialen met veel wit en zacht of fel blauw. De lampjes mogen lekker fel zijn, ijzig blauw bijvoorbeeld. De foto’s hieronder zijn genomen bij Intratuin Halsteren (bovenste), bij Coppelmans Valkenswaard en bij Tuincentrum Osdorp.

hazy winterfields 2 klein

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 111

Coppelmans Valkenswaard 2013 175

Coppelmans Valkenswaard 2013 161

Coppelmans Valkenswaard 2013 163 Coppelmans Valkenswaard 2013 167

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 106

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 109 Kerstshow Tuincentrum Osdorp 130

Modern: stoere kerst met blauw

Een grijsgroene kerstboom of, als je echt durft, een houten kerstboom van draaiende planken (lees hier hoe je zo’n boom maakt). De accentkleuren zijn blauw en wit plus houttonen (grijs en bruin), maar een beetje warm oranje als je dat leuk vindt, mag ook. De foto’s hieronder zijn genomen op de Christmas in July party van Intratuin. De producten op de foto’s zijn bij de meeste vestigingen van Intratuin te koop.

DSC_0649

DSC_0654

DSC_0648DSC_0656DSC_0647

Welke stijl past beter in jouw interieur??

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!