Originele kerstpakketten van Makro

0

Het einde van het jaar nadert, hoog tijd voor het uitzoeken van een passend kerst- of eindejaarspakket voor je medewerkers. Heb je wel eens aan de kerstpakketten van Makro gedacht? 

Zelf een kerstpakket samenstellen in de showroom

Bij Makro kun je zelf een kerstpakket samenstellen (vanaf 50 pakketten). Als je langskomt in de showroom, kun je je keuze maken uit meer dan 1500 kerstcadeaus, waaronder de heerlijkste producten voor op tafel en diverse mooie en handige cadeautjes. Bestel je minstens 1000 pakketten, dan kun je het kerstpakket laten uitvoeren in de bedrijfskleuren (of andere kleuren naar wens) en voorzien van je eigen logo.

pannenkoek

Kerstpakketten bestellen in de webshop

Een andere optie is een kerstpakket bestellen in de webshop, dat kan al vanaf €9 euro. In de webshop vind je maar liefst 29 kerstpakketten en 11 relatiegeschenken. Van een Hollands pannenkoekenpakket en een champagnepakket (met twee flessen Prosecco, een champagnebowl en wat lekkere zoutjes) tot een warm winters kerstpakket vol producten die stuk voor stuk (hart)verwarmend zijn. En het mooie is; je kunt de kerstpakketten online al vanaf 1 exemplaar bestellen. Voor alle kerstpakketten in de Makro-webshop geldt bovendien: 10 halen = 9 betalen.

warme winter pakket

Online Cadeaucarrousel

De leukste mogelijkheid is misschien wel de cadeaubon waarmee je je medewerkers zelf een cadeau kunt laten uitkiezen in Makro’s online Cadeaucarrousel. Je kunt kiezen uit maar liefst 10 verschillende prijsklassen, van € 20,- tot € 70,-, met een totaal aanbod van maar liefst 1000 cadeaus. Daar zit zeker voor iedere medewerker wat tussen. Zoals een Rituals-pakket of het nieuwste gereedschap. En wat dacht je van een fonduepan, een set prachtige wijnglazen of handige koekenpannen? Om de keuze voor je medewerkers gemakkelijk te maken, zijn de cadeaus verdeeld over 9 inspirerende thema’s.

Giftbox 2013

Hoe werkt het?

  1. Kies je Carrousel
  2. Stel je kleurrijke assortiment samen
  3. Kies je cadeauverpakking (waaronder een surprise e-mail, een giftbox en een uitvouwbare kaart)
  4. Personaliseer je webomgeving MijnCarrousel.nl

Vanaf 1000 stuks is er wederom maatwerk mogelijk. Kijk voor meer informatie op makrokerstpakketten.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!