The Body Shop: Festive hand cream trio

0

De verwarming mag weer aan en dat betekent altijd droge en ruwe handen. Handcrème is in deze maanden echt je beste vriend. The Body Shop heeft speciaal voor de kerst een cadeauset samengesteld met drie heerlijk winterse geuren. En die mochten wij uitproberen, jeej! 

De set

De cadeauset kost €15 en bevat drie tubes van 30 ml. In elke tube zit Community Fair Trade cacaoboter verwerkt. De crèmes hebben een fijne substantie; niet te dik, niet te dun en ze smeren lekker uit. Als je het goed verdeelt over je huid, trekt het snel in. M’n handen voelen verzorgd en heel zacht aan. En de crèmes bevatten heerlijke kerstgeuren.

 Vanilla Bliss

Deze crème bevat zoete vanille-extracten. De geur geeft mij een Zwitsal-gevoel :). Echt heerlijk dus!

IMG_2264 IMG_2263

Ginger Sparkle

M’n handen ruiken naar koekjes! In verte ruik ik ook een beetje kaneel. In deze crème zijn gemberextracten verwerkt.

IMG_2260 IMG_2261

Cranberry Joy

Deze creme is de zoetste van de drie! De cranberrygeur komt je meteen tegemoet en blijft goed hangen. Wederom een hele fijne geur.

IMG_2257 IMG_2256

De crèmes van links naar rechts: Vanille Bliss, Ginger Sparkle en Cranberry Joy.

IMG_2268

Welke crème lijkt jou het lekkerst?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Als ze tussen de zomer of winter moet kiezen dan gaat Lindy voor de zomer! Maar als het dan eenmaal kouder en donker wordt dan vindt ze dat stiekem ook erg leuk. De sfeer, de lampjes, de gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes maken de winter toch nog dragelijk.

Reageer!