3 HEMA beautytrends voor de feestdagen

0

Dit najaar biedt HEMA drie nieuwe make-up trends aan. Zo zorgt Midnight blue met diepe blauwtinten voor een mysterieuze oogopslag. Golden chique geeft je een klassiek luxe gevoel en met Party straal je op elk feest. Met deze beautytrends ga je schitterend de feestdagen door!

Trend 1: Golden chique

Hou je van een klassieke look? Kies dan voor rijke herfstkleuren zoals brons, rood en goud. Knalrode lippen maken deze look helemaal af.

Schermafbeelding 2013-11-20 om 20.08.29

Trend 2: Party

Heb je zin om echt uit te pakken? Met deze trend kun je je uitleven met veel glans en glitters!

Schermafbeelding 2013-11-20 om 20.08.39

Trend 3: Midnight blue

Met deze nieuwe blauwtinten en de gel eyeliner creëer je een intense blik. Op je nagels mogen bijpassende blauw en groentinten niet ontbreken.

Midnight blue

Zelf aan de slag!

Ik mocht 3 make-upproducten van HEMA uittesten en ging voor een subtiele zilveren look met een lichte blauwtint. Een topcoat is normaal gesproken gewoon transparant, maar tijdens de feestdagen mag je zeker uitpakken!

Glittertopcoat

Deze glittertopcoat geeft je nagels een subtiele en feestelijke uitstraling. Ik heb zelf een roze/doorzichtige base coat en vervolgens deze topcoat gebruikt. Als je nagels wat meer mogen opvallen, kun je kiezen voor een zilveren of blauw/groene basis en gebruik je vervolgens deze glitter als topcoat. De topcoat kost € 2,75.

IMG_2368 IMG_2367

Kohlpotlood

Zelf ben ik niet zo’n fan van kohlpotloden; ik kies liever voor een gel eyeliner voor een strakke look. Maar deze kohlpotlood voor €2 is wel erg geschikt voor een smokey effect (zie hieronder het eindresultaat).

IMG_2305IMG_2304

Eyemousse

Deze eyemousse is verkrijgbaar in allerlei kleuren en kost € 2,95. De mousse smeert lekker uit en breng je aan met een kwastje, als je deze een beetje natmaakt wordt de kleur nog intenser. Breng eerst een oogschaduwbasis aan, om te voorkomen dat de mousse gaat vervagen of in je lijntjes van je ooglid gaat zitten. Dankzij deze basis blijft de mousse veel beter zitten.

IMG_2299 IMG_2298

IMG_2303IMG_2300

En tadaa, dit is het eindresultaat. Ik heb de aangebrachte lijn van het kohlpotlood vervaagd voor een smokey effect en natuurlijk nog wat mascara gebruikt om het geheel af te maken. Simpel, maar super feestelijk, toch?

collage make up hema

Welke trend vind jij het mooist?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Als ze tussen de zomer of winter moet kiezen dan gaat Lindy voor de zomer! Maar als het dan eenmaal kouder en donker wordt dan vindt ze dat stiekem ook erg leuk. De sfeer, de lampjes, de gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes maken de winter toch nog dragelijk.

Reageer!

wp-puzzle.com logo