Sky Radio kerstcommercial met Robbie Williams

0

Hebben jullie de nieuwe kerstcommercial van ‘The Christmas Station’ Sky Radio al gezien? Dit jaar met niemand minder dan Robbie Williams! Oke, oke, Marco Borsato, Afrojack en Ilse De Lange zijn natuurlijk ook niet mis… De kerstcommercial zet wat mij betreft weer een super sfeertje neer.

The Christmas Station

Sky Radio is in de kerstperiode echt de ultieme zender voor Christmaholics, als je het mij vraagt. Nu al hoor je af en toe een kerstliedje, maar na Sinterklaas gaan ze helemaal los. En elke dag richting kerst, wordt het percentage kerstliedjes groter. Op de playlist kun je zien welke kerstnummers er die dag gedraaid zullen worden. Je kunt ook via internet alvast luisteren naar The Christmas Station van Sky Radio, met alleen maar kerstliedjes.

Nick & Simon en ‘behind the scenes’

Je kunt op Sky ook kaartjes winnen voor het kerstconcert van Nick & Simon, wij zijn in elk geval fan van hun nieuwe (met name Engelstalige) kerstalbum. Op hun Facebookpagina postte Sky Radio deze week trouwens ook nog wat toffe behind the scenes foto’s van de commercial shoot. Zie hieronder een selectie!

sky radio 3 sky radio 4 sky radio 5 skyradio 1 skyradio 2

Christmas Tree for Charity

Sky Radio organiseert dit jaar ook weer de Christmas Tree for Charity actie. Negen koppels van bekende Nederlanders strijden om de mooist versierde kerstboom van 2013! Met als doel: geld verdienen voor het goede doel waar zij voor staan.


De prijzen die te verdienen zijn:

  • Hoofdprijs: € 10.000 ten behoeve van het Goede Doel
    (en een reclamecampagne ter waarde van € 25.000)
  • Tweede prijs: € 5.000 ten behoeve van het Goede Doel
  • Derde prijs: € 2.500 ten behoeve van het Goede Doel

Luister jij in december naar Sky Radio?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!