We ♥ foodkerstpakketten

1

Een tijdje geleden schreven we over toffe foodabonnementen, een doos vol lekkers die je elke maand wordt toegestuurd. Een van de partijen die zo’n foodbox aanbiedt is FoodWeLove. Ze stuurden ons een van hun pakketten op. In deze blog lees je wat we ervan vonden.

Couscous

FoodWeLove brengt je in aanraking met bijzondere producten en verhalen die het waard zijn om te delen. De foodcuratoren speuren elke maand stad en land af om de meest bijzondere leveranciers en lekkerste producten te vinden en deze met je te delen. Wij ontvingen het pakket met de naam ‘Nadia loves coucous’. Een exotisch pakket vol Marokkaanse ingrediënten, zoals saffraan, echt hele goede couscous, ingelegde citroen, Marokkaanse koekjes en veel meer lekkers.

foodwelove couscous

Bij het pakket zit een recept, zodat je met de producten in het pakket iets lekkers kunt maken. Maar je hoeft het recept natuurlijk niet te volgen. Zo heb ik van de couscous een lekkere Italiaanse salade gemaakt. De pakketten kosten 24,95 per maand als je een abonnement afsluit. Wil je eenmalig een FoodWeLove box bestellen, dan betaal je €27,95.

Kerstpakketten

Ze hebben trouwens ook 3 toffe kerstpakketten bij FoodWeLove. Leuk voor medewerkers, maar ook gewoon als tof cadeau voor je geliefde, vrienden of familie.

kerstpakket december

 

  • FoodWeLove box van december is kerstpakket ‘December’ – Een selectie bijzondere delicatessen waarmee je het perfecte kerstdiner op tafel zet (€27,50)
  • FoodWeLove kerstpakket ‘Bilder&De Clercq’ – Een bijzonder kerstpakket (€35,-) samengesteld in samenwerking met de bijzondere eetwinkel Bilder & De Clercq. (Inhoud o.a. Bilder&DeClercq olijfolie, Joe&Seph’s Popcorn, Chocolatemakers Chocolade, John Altman Cookies, etc.)
  • FoodWeLove kerstpakket ‘East meets West’ – Een selectie bijzondere delicatessen en ingrediënten uit het Midden Oosten (€27,50), eventueel aangevuld met een van de beroemde kookboeken van Yotam Ottolenghi waarin deze bijzondere ingrediënten kunnen worden gebruikt.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!