Nostalgische herinneringen bij Kerstcreaties

0

Donderdag 28 november tot en met 1 december waren de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd tot een walhalla van Kerstcreaties voor kerstliefhebbers. Op het evenement waren meer dan honderdtachtig stands te vinden met workshops, accessoires, hebbedingetjes, versnaperingen en demonstraties. Afgelopen vrijdag heb ik de eer gehad om samen met de 300.000ste bezoekster dit gezellige evenement te bezoeken. Dit leverde mij een gratis lunch en Bossche bol op. Yummie!

Het thema van dit jaar: Nostalgie

Ik moet eerlijk zeggen, ik had mijn eerste nostalgische herinnering al snel gevonden. Wie kent ze niet, die kleurrijke letters met hoofdjes en voetjes die op je slaapkamerdeur terug te vinden zijn? Gelukkig hoefde ik deze niet opnieuw aan te schaffen. Ik heb ze nog!

IMG_1019

Prachtige decoraties

Op de beurs kun je ieder jaar heel veel ideeën opdoen voor in en om het huis. Bij de vele stands met accessoires en hebbedingetjes zijn genoeg voorbeelden te vinden. Van raamdecoraties tot compleet versierde kerstbomen.

IMG_1009

IMG_1001

Daarnaast kun je natuurlijk ook jezelf decoreren! Er waren meer dan genoeg stands met sieraden, kleding en hoofddeksels. En om het af te maken kon je je nagels laten verzorgen en je gezicht laten behandelen. Een mooi laagje make-up erop en de kerstdagen mogen komen.

IMG_1043

IMG_1038

IMG_1017

Smakelijke hapjes

Tussen de sfeervolle stands vond je ook genoeg tafeltjes met heerlijke hapjes. Zoet, hartig, wat je maar wilt. Deze producten komen uit ons koude kikkerlandje, maar ook uit de warme streken in Italië of Frankrijk. Bij de eettentjes is voor iedereen wat te vinden. Frietjes, belegde broodjes, gebak (van die bollen!). Lekker met koffie, thee of wat fris.

IMG_1081

IMG_1056

Swap je ballen

Vergeet niet je oude kerstballen mee te nemen naar Kerstcreaties als je volgend jaar gaat! Deze kun je namelijk omruilen voor andere kerstballen. (Maximaal 10). Zit er geen leuke kerstbal bij? Dan krijg je een tegoedbon!

IMG_1075

Volgend jaar is er weer een nieuwe editie van KerstCreaties, ik kan het je van harte aanraden om een bezoek te brengen. En houd de site in de gaten, want wellicht zijn er weer kaartjes te winnen. Wie weet zie ik je volgend jaar!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Loes is een gezellige basisschooljuf die dol is op handvaardigheid. Kerstmis en Sinterklaas zijn haar favoriete momenten in het jaar. Hier op Christmaholic deelt ze de leukste creatieve ideetjes om met kids te knutselen.

Reageer!