Heb jij de mooiste kerstboom van 2013? Win Christmaholic verwenpakket!

0

Zoals elk jaar organiseert Christmaholic ook dit jaar weer de verkiezing ‘Mooiste Kerstboom van het Jaar’ 2013. Van 4 december t/m 24 december 2013 kun je een foto inzenden van jouw kerstboom. Nog voor het nieuwe jaar worden de 3 mooiste bomen gekozen. Christmaholic kiest 2 winnaars en de derde winnaar is de foto met de meeste stemmen.

Meedoen?

Meedoen kan van 4 december t/m 24 december 2013 via Facebook. Stuur je kerstboom in en vraag je Facebookvrienden om te stemmen. De boom met de meeste stemmen wint sowieso een van de drie prijzenpakketten!

Ik doe mee!

Win! 3x prijzenpakket vol verwencadeaus

In het prijzenpakket zitten de lekkerste en leukste cadeautjes om jezelf te verwennen. We verklappen natuurlijk niet precies wat er allemaal inzit, maar hieronder vind je een selectie van de prijzen in het verwenpakket!

Chocstar Golden Ticket

Chocstar is de lekkerste chocoladewebshop van de Benelux. Er wordt in de chocoladefabriek 2.0 keihard gewerkt om jouw creatieve chocolade uitspattingen ambachtelijk (lees: hartstikke handmade) te vervaardigen. Op de site kun je naar eigen smaak Fair Trade chocolade samenstellen, met jouw favoriete toppings en ingrediënten.

golden ticket

Het Golden Ticket is 1 perfecte, op jouw smaak afgestelde chocoladereep waard. En met meer dan 4 miljard (!) mogelijke chococombinaties zit de perfecte combi er vast bij. Voor de beeldvorming; met meer dan 4 miljard mogelijke combinaties kun je meer dan helft van de hele wereldbevolking van een aparte reep chocolade voorzien. Wowsers! 🙂

Pluim twv €25,-

De Pluim is een toffe cadeaubon vol belevenissen. In het pakket zit een pluim ter waarde van 25 euro, waarmee je kunt kiezen uit honderden arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken eten, tickets voor de Efteling, een lekkere massage of een proeverij in het Wijnmuseum. Meer lezen over de pluim, doe je hier.

kerstpakketten-verpakkingen-pluim

Boek ‘Barista! – Koffie Verkeerd’ van Christmaholic Elsbeth Witt

Barista! – Koffie Verkeerd is het eerste boek in de Barista!-reeks. Het is een heerlijke chicklit over koffie, muffins en liefde. “Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Dat bespreekt ze zo vaak mogelijk met haar vriendin Iris, die net als Laura bij koffiebar Barista! werkt. En toch raakt ze compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die bij Barista! koffie komt halen. Ze zou toch niet ineens op een heel ander type vallen? En is deze mysterieuze man misschien echt de ware?” De volgende twee delen (Zoete Inval en Troost) verschijnen in 2014.

koffieverkeerd_leesclub

Ik doe mee!

Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo