Top 100 mooiste kerstliedjes allertijden

8

Heb je zin om lekker kerstliedjes te luisteren? Je kunt natuurlijk naar Sky Radio luisteren (The Christmas Station). Maar ook erg leuk is onze eigenste kerstplaylist. We hebben een Spotifylijst samengesteld met de lekkerste kerstplaten allertijden (volgens ons dan ;-)). In allerlei uitvoeringen, door diverse artiesten. Een heel gevarieerde playlist met zowel klassiekers uit de vorige eeuw als nieuwe liedjes die pas dit jaar zijn uitgebracht.

Luister de top 100 kerstliedjes

Scroll door de playlist om een liedje te selecteren, je kunt een liedje naar keus aanklikken of je klikt gewoon linksboven op de grote playbutton, dan wordt de hele playlist afgespeeld. En ja, ik geef het toe, het zijn inmiddels meer dan 100 liedjes geworden :). Mis je er nog eentje in de lijst? Laat het zeker even weten!

Bron foto boven deze blog: Fotolia

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

 1. Louise van Groen op

  Hoi, Ik mis de kerstliedjes van Elvis! en zeker Blue Christmas van Elvis!! dat is toch wel 1 van mijn favo’s 😉

 2. Kan ik ze ook downloaden,wil ze graag in de auto horen.Moet nog al veel auto rijden en de kerst muziek hier op de radio is #&$# 🙂

 3. beste Saskia.

  nergens op het internet heb je al zulke kerst nummers.
  maar gelukkig bent u er 😉
  met de beste kerst lijst. het klink weer zo lekker!!
  I LOVE CHRISTMAS AND YOUR PLAYLIST!!!
  YHANK YOU SO MUTS 😉

  groet

  jeroen xxxxx

 4. Pingback: Originele teksten & quotes voor op je kerstkaarten - Christmaholic.nl