3x origineel inpakpapier voor kerstcadeaus

3

Kerstcadeautjes inpakken, ik neem er altijd uitgebreid de tijd voor. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met bijvoorbeeld bruin papier & folie, maar het is minstens net zo leuk om gewoon gaaf cadeaupapier met een bijzonder kerstprintje te kopen en je kado’s daarin in te verpakken. Hieronder 3x kerstinpakpapier van toffe designers. 

1. Oktoberdots

Ik spotte dit kerstpapier op Like & Love (it!), wauw wat is het mooi! Babet, de ontwerpster en drijvende kracht achter de webshop, stuurde me een pakketje op om uit te testen. Daarin zat haar toffe kerstinpakpapier met fijne bijbehorende stickers (leuk om een cadeautasje mee dicht te plakken) en cadeaulabels (alleen nog even een gaatje doorheen jassen). Oktoberdots verkoopt ook hele gave kerstkaarten in de zelfde stijl, helemaal mijn smaak! Zie hieronder wat foto’s van de producten die ik heb mogen ontvangen. Gaaf toch? Je koopt al deze spulletjes hier.

Oktoberdots inpakpapier kerst 4 Oktoberdots inpakpapier kerst 5 Oktoberdots inpakpapier kerst 6

inpakpapier kerst oktoberdots 3

2. Louise Fa la la Christmas Wrapping Paper

Sneeuwvlokjes of kerststerren? Kerstpapier hoeft helemaal niet saai of standaard te zijn. Wat dacht je van dit gave papier, helemaal getekend en lekker vrolijk en kleurrijk? Je koopt het hier in de webshop ‘Not on the HighStreet‘. Dit papier is ontworpen door de Paper & Cloth Design Studio, ze hebben nog veel meer toffe cadeauinpakartikelen ontworpen, die je ook allemaal in de webshop kunt kopen. Zie de foto’s hieronder ter inspiratie.

cadeautjes louisewrapping paper 2

wrapping paper 1 cadeautjes louise 2

3. Casual Fridays kerstpapier

Toffe merknaam, nog toffer kerstpapier. Ook dit papier is weer lekker vrolijk en niet-standaard en – zoals de merknaam doet vermoeden – lekker casual inderdaad. Het is onder andere te koop in de webshop PS. I Love You (ook weer zo’n gave naam, of niet?).

kerstcadeaupapiervs2kerstcadeaupapiervs (1)

Met veel dank aan Laura van Like & Love (it!) voor de tips & suggesties. Bekijk vooral ook ons Pinterest-bord voor meer leuke kerstcadeau-ideetjes.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties

 1. Beste,

  20 December organiseer ik een kindermiddag voor kinderen in de minima in Breda. We zijn nu een week bezig met speelgoed inzamelen en hebben al een kleine vrachtwagen aan speelgoed bij elkaar. Dit speelgoed willen wij dan aan deze kids schenken. Hiervoor zoeken wij nog meters inpakpapier. Zijn jullie bereidt om ons goede doel te steunen?

  Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

  Met vriendelijke groetjes,

  Nadia Kartner
  Stylist | Event Planner
  0031(0)628064146

  • Hey Nadia, daarvoor kun je beter de bedrijven in deze blogpost benaderen. Zelf verkopen we helemaal niks, Christmaholic is een blog. Ik heb dus ook geen cadeaupapier om te doneren. Succes met je zoektocht!

 2. Pingback: Christmaholic x Oktoberdots: 5 jaar! | Oktoberdots Blog