Kleurrijke kersthuiskamers: roze & paars

1

Kerstversiering begint eigenlijk pas bij de boom. Het hele huis, met name de huiskamer, ondergaat bij echte christmaholics een metamorfose. En waarom 1 boom? Je kunt er rustig meerdere neerzetten, why not? In dit artikeltje inspiratie voor een kleurrijke kersthuiskamer. 

Roze & paars

De foto’s hieronder bevatten allerlei kleuren, maar steeds terug komen de basiskleuren roze en paars, twee trendkleuren dit jaar. Met name pasteltintjes en alle tinten paars zijn helemaal hot. Wil je nog meer kersthuiskamerinspiratie opdoen? Kijk dan hier!

kerst debbie 1 kerst debbie 2 kerst debbie 4

kerstkamer kleur 4

kerstkamer kleur 7

kerstkamer kleur 5 kerstkamer kleur 6

kerstkamer kleur

kerstkamer paars kerstkamers paars

kerstkamer paars 2

huiskamer kleur

kerstkamer kleur 2

Vond je deze kersthuiskamers leuk? Bekijk meer foto’s op ons Pinterest-bord!

Bronnen

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

 1. Ik kijk hier serieus het heele jaar naar uit.
  In januari begint me gebabbel over de kerst weer…
  Ondanks mijn leeftijd hou ik ook een christmas countdown bij.
  Toch heb ik dit jaar raar genoeg een kerst dipje.
  Het lukkte me niet om me boom netjes te krijgen en heb alles opgeruimd en gewoon geen moed meer deze uit de kast te pakken.
  Heel raar want ik mis mijn boom wel enorm zucht…..