WIN! Australian Homemade chocoladeverrassingspakket

132

Een kerst zonder chocoladelekkernijen kunnen wij ons niet voorstellen, jullie? Bij een kopje thee, in of onder de kerstboom, als grande dessert; de chocoladecravings slaan in de decembermaand nog acuter toe dan gebruikelijk. Om dit jaar eens extra uit te pakken hebben we de handen ineen geslagen met de master-chocolatiers van het Nederlandse chocolademerk Australian Homemade.

Australian heeft in hun chocoladefabriek de mooiste en lekkerste kerstchocolade gemaakt. Hun fair made kerstcollectie past perfect bij de kerstgedachte, maar het oog wil ook wat en daarom is de chocolade van Australian Homemade een ware traktatie om te geven en te krijgen. Chocoholics opgelet, want we mogen 3 x een ambachtelijk X-mas chocoladeverrassingspakket t.w.v. € 24,65 weggeven!

Win 3x chocoladeverrassingspakket

Dit unieke verrassingspakket is speciaal samengesteld voor Christmaholic.nl en bestaat uit

 • Een X-mas star milk: deze melkchocolade kerstster heeft een Australian lint zodat je de ster in de kerstboom kunt hangen – voor zolang je daar vanaf kan blijven natuurlijk 😉
 • De X-mas Cylinder Tree large: dit is een kerstboom van witte chocolade, omhuld met eetbare metallic poeder. Chique & goddelijk!
 • De X-mas cone, gevuld met kerstballetjes van pure en rode chocolade met een knapperige hazelnoot als vulling.

verrassingspakket australian

Hebben we dat extra warme kerstgevoel bij jou opgeroepen? Heb je je kerstcadeau ein-de-lijk gevonden? Of loopt het water je gewoon in de mond? Doe dan snel mee en wie weet win jij straks één van de drie verrassingspakketten!

Hoe maak je kans op die chocoladehemel?

Laat hieronder uiterlijk 18 december 2013 weten wat voor chocolade (in welke vorm) jij echt niet kunt laten liggen in de decembermaand. Zijn het de kerstkransjes? Is het het chocoladedessert? Of misschien de chocoladefondue? Kortom: van welke choco kun jij niet afblijven? De winnaars krijgen uiterlijk 25 december bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

132 reacties

 1. Ik kan niet van de chocolade afblijven omdat chocola werkelijk overal is tijdens de feestdagen :)! Mijn favoriet zijn zelfgemaakte kerstchocolaatjes en zelfgemaakte kerstkoekjes met chocoladestukjes. Het zelf maken is een beleving, en het opeten ook!

 2. Daniélle van Hoove op

  Bij een sfeervolle ,warme en gezellige gedekte kersttafel mag chocolade in welke vorm dan ook niet ontbreken!!!!!! <3

 3. Overdag mag het witte chocolade zijn, lekker knabbelen maar ‘s avonds na het Kerstdiner wordt het een toetje van heerlijke chocolademouse met eventueel een toef slagroom. Dat is voor mij smullen.

 4. Jacqueline van Velzen op

  Ik ben dol op geurende chocolade chocolade die je ruikt melk of puur ik vind het zo lekker en vullingen mmmm zoals caramel of slagroom daar kan ik zo van genieten

 5. serneels celine op

  De vraag zou simpeler zijn wat ik wel kan weerstaan ?
  Niets dus, ik ben verlekkerd op alles en nog wat 😀
  Leuke actie trouwens

 6. Chocolade in vloeibare vorm is voor mij écht niet te weerstaan! 🙂
  Lekker een stukje banaan onder de chocoladefondue… daar mag je me ‘s nachts voor wakker maken!

 7. Ruben Bourdeaux op

  Eigenlijk kan ik niks met chocolade lange tijd bewaren. Maar als ik dan écht een keuze zou mogen maken: dan zou de chocoladefondue het allereerste in men buikje verdwijnen 🙂

 8. Linda Catharina op

  Zo langzamerhand
  zijn mijn dochters en ik ook in de kerstsfeer beland
  Wij zijn dol op chocolade
  vooral die van Ferrero Rocher is niet te versmaden
  Chocola verpakt in een laagje goud
  dat is waar mijn hele gezin van houdt
  De chocolade van Australian hebben wij nog nooit geprobeerd
  dus wij hopen van harte dat Christmaholic ons op deze felbegeerde lekkernij trakteert!

 9. Alle chocolade van Tony Chocelonely vind ik onweerstaanbaar! Maar met kerst eet ik ook graag chocobonen en kerstkransjes. Heerlijk!

 10. Niet te missen in de kerstperiode: zelfgemaakte chocolademelk, gemaakt van pure chocolade. Uitgeschonken in een leuke kersttas met slagroom en minimarshmellows erboven op!! <3 Got to love it!!

 11. Chocolade van Tony Chocolonely en dan vooral puur, wow wat kan ik daar van genieten en als ik het heb vooral niet van kan afblijven

 12. Pingback: WIN! 3x een Christmaholic goodiebox - Christmaholic.nl

 13. Wie kan er nu chocolade weerstaan?????En dan bedoel ik dus echt ALLE…………….maar een voorkeur voor de pure variant heb ik toch wel!!!!