Winnaars kerstboomverkiezing 2013

0

Tussen 4 december en 24 december kon je weer mee doen met de jaarlijkse Christmaholic kerstboomverkiezing van het jaar. Meer dan 130 bomen dongen er mee naar de prijzen, meer dan 950 likes werden er uitgedeeld en ruim 3000 stemmen. Vandaag maken we de winnende bomen bekend!

De publieksprijs

De boom die de publieksprijs in de wacht sleept, is de boom die in de Facebook app de meeste stemmen heeft weten te verzamelen. Met 844 stemmen is de boom van Inge Vliek de winnaar van een van de drie felbegeerde verwenpakketten.

publieksprijs

De juryprijs

De 5 juryleden kregen ieder 15 punten te verdelen over de ingezonden bomen. 5 punten voor de mooiste boom, 4 punten voor de op een na mooiste boom, 3 punten voor nummer 3, 2 voor nummer 4 en 1 voor nummer 5. Op de eerste plaats, met maar liefst 14 punten, is geëindigd Jean-Paul Leconte! Zijn boom zie je hieronder links. Op de tweede plaats met 10 punten en daarmee de tweede jurywinnaar, staat Karin Leeggangers. Gefeliciteerd beiden, de Christmaholic giftbox komt ook naar jullie toe.

juryprijs 1 boom check

De prijzen

In het prijzenpakket zitten de lekkerste en leukste cadeautjes om jezelf te verwennen, daarin zitten onder andere deze prijzen:

Chocstar Golden Ticket

Chocstar is de lekkerste chocoladewebshop van de Benelux. Er wordt in de chocoladefabriek 2.0 keihard gewerkt om jouw creatieve chocolade uitspattingen ambachtelijk (lees: hartstikke handmade) te vervaardigen. Op de site kun je naar eigen smaak Fair Trade chocolade samenstellen, met jouw favoriete toppings en ingrediënten.

golden ticket

Het Golden Ticket is 1 perfecte, op jouw smaak afgestelde chocoladereep waard. En met meer dan 4 miljard (!) mogelijke chococombinaties zit de perfecte combi er vast bij. Voor de beeldvorming; met meer dan 4 miljard mogelijke combinaties kun je meer dan helft van de hele wereldbevolking van een aparte reep chocolade voorzien. Wowsers! 🙂

Pluim twv €25,-

De Pluim is een toffe cadeaubon vol belevenissen. In het pakket zit een pluim ter waarde van 25 euro, waarmee je kunt kiezen uit honderden arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken eten, tickets voor de Efteling, een lekkere massage of een proeverij in het Wijnmuseum. Meer lezen over de pluim, doe je hier.

kerstpakketten-verpakkingen-pluim

Boek ‘Barista! – Koffie Verkeerd’ van Christmaholic Elsbeth Witt

Barista! – Koffie Verkeerd is het eerste boek in de Barista!-reeks. Het is een heerlijke chicklit over koffie, muffins en liefde. “Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. Dat bespreekt ze zo vaak mogelijk met haar vriendin Iris, die net als Laura bij koffiebar Barista! werkt. En toch raakt ze compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die bij Barista! koffie komt halen. Ze zou toch niet ineens op een heel ander type vallen? En is deze mysterieuze man misschien echt de ware?” De volgende twee delen (Zoete Inval en Troost) verschijnen in 2014.

koffieverkeerd_leesclub

Gefeliciteerd winnaars met jullie prijs!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo