Wat zijn de modetrends voor deze herfst & winter?

0

De herfst is nog altijd mijn favoriete modeseizoen. Het is niet te warm, niet te koud, dus je kunt lekker spelen met laagjes. Colbertjes, jassen, sjaals, hoeden, stevige winterboots. Ik hou ervan! Wat hoort er dit najaar in je kast te hangen? Je leest het hieronder.

Fashion trends fall/winter 2014 & 2015

Ik heb advies ingewonnen bij fashion blogger Kelly van We-Heart-Fashion.com. Hieronder lees je wat volgens haar dé do’s zijn voor het komende seizoen.

Faux furry

Nepbont ziet er tegenwoordig levensecht uit. En je ziet het het komende seizoen in alle winkelrekken hangen. Van jasjes en vestjes tot tops en tassen, een furry & fluffy item zoals Kelly hieronder draagt, hoort zeker in je kast deze herfst.

Bron foto: We-Heart-Fashio.com

Kelly Elise Jaspers – We-Heart-Fashion.com

Knitwear

Denk wollen truien, oversized vesten, gebreid, gehaakt, lekker ruimvallend. Als deze trends iets is, is het wel comfortabel. Combineer een skinny broek met een leuke top en een ruimvallend vest en je zit goed. De foto links is van Mango Violeta, in het midden van Mango en rechts van H&M.

mango 2 mango truihmprod

Blanket Capes

Omslagdoeken, maar dan echt serieuze doeken, hier hou ik echt van. Zelf heb ik de blanket cape (hoewel, het is meer een sjaal) op de foto links bij Mango Violeta gespot, geweldig toch? Combineren met jeans en donkerbruine laarzen en je herfstlook is af.

mango 1 Blanket-capes-style blanket cape

Sweat Pants

Over comfortabel gesproken, relaxter dan dit kan het bijna niet. Niks geen trekkende pantalon, deze herfst ga je sporty chic. In je joggingbroek, gecombineerd met een blousje en een jasje bijvoorbeeld. Thuis hoef je alleen nog even je blouse uit te doen en te verwisselen voor een sweater en je kunt zo met een kop thee op de bank ploffen.

sporty chic sweat pants 2 sweat pants
Bronnen vlnr.: cogroove.blogspot.com, bohemianclass.wordpress.com en seattletimes.com

Kokerrokken en -jurkjes

Als je gezegend bent met smalle heupen, dan is deze trend helemaal iets voor jou. Kokerrokjes en -jurkjes, stijlvol gecombineerd met pumps of stoer en sportief met sneakers en een printtop. Echt comfortabel loopt het niet, maar mooi is het zeker. Al de rokjes hieronder zijn te koop bij Zalando.

koker1 koker2 koker3

Made in the 60’s

En we gaan weer terug in de tijd, deze winter neemt de mode je mee naar de jaren ’60. Retro jurkjes, zoete pasteltintjes en dito printjes. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder (allemaal van Asos). Ik vind het gewaagd!

sixties1sixties2sixties3

En, zit er iets bij waar jij jezelf in ziet lopen de komende herfst of winter? Ik ben benieuwd!

Bron foto boven deze blog: Mango Violeta

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo