House Doctor: een minimalistische kerst

1

Heb je wel eens van het Deense interieurmerk House Doctor gehoord? Scandinavisch design in je huiskamer is de laatste tijd helemaal hot in Nederland en België. House Doctor is een van de merken die daaraan heeft bijgedragen. Het merk heeft een stoere vintage, moderne en minimalistische uitstraling. En voor de kerst van 2014 hebben ze een bijzondere collectie!

Scandinavisch design voor de kerst

House Doctor is ooit begonnen als een klein winkeltje in woonaccessoires in Denemarken. In de loop der jaren is het bedrijf echter uitgegroeid tot een zeer hip woonmerk, het is populair tot ver buiten de grenzen van Denemarken. In hun stoere, basic stijl kiest het merk steeds weer voor een collectie die vernieuwend is. De collectie kenmerkt zich door een mix van trends, traditie en design.

En het leuke is; de producten zijn echt goed betaalbaar! Je koopt de producten van House Doctor onder andere bij webshops als Voor-thuis en Wehkamp.

housedoctor_M14_122a housedoctor_M14_117a housedoctor_M14_113a

Kerstcollectie House Doctor 2014

House Doctor schrijft voor 2014 een simpele en grafische kerst voor. Geometrische vormen, veel metaal en slim gebruik van natuurlijk materiaal. Ondanks die eenvoud en grafische prints heeft de collectie wel degelijk een vrouwelijke uitstraling. Hou je niet van landelijk en weelderig (zoals bijvoorbeeld de collecties van Riviera Maison en Riverdale), maar ben je meer van het minimalistische en strakke in je interieur? Dan vind je bij dit merk zeker iets van je gading.

housedoctor_M14_25a housedoctor_M14_xtra25 housedoctor_M14_xtra26 housedoctor_M14_121a housedoctor_M14_111a housedoctor_M14_106a

De schoonheid van natuurlijke imperfectie

Hout, twijgjes, bast, takken en dennenappels – de perfecte imperfecte creaties van de natuur zelf zijn essentieel als je een simpele, subtiele kerstsfeer wil neerzetten. Gebruik hier en daar een klein beetje kleur en mix het met nieuwe metalen (zoals koper of goud) om contrast te creëren.

housedoctor kerst christmas 2014 housedoctor kerst christmas 2014 housedoctor_M14_xtra01

Is deze stijl jouw smaak? Ik ben benieuwd waar je dan nog meer naartoe gaat voor kerstdecoratie! Laat het zeker even weten in een reactie hieronder. En oh, als je geïnteresseerd bent in de producten hierboven, dan kun je het beste eens een kijkje nemen bij webshops als Voor-thuis.nlWehkamp en Deensekroon.nl. De kerstcollectie is vermoedelijk vanaf week 38 verkrijgbaar.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. Dag Saskia, ik verzamel vijfhoekige of vijfpuntige voorwerpen. Ik zag dat House Doctor vijfhoekige ster windlichten heeft, van glas in lood. Heb jij die en wat kosten ze, en een dodecaeder terrarium ?
    gr. Pieter