Kerst bij IKEA: je kunt inpakken!

2

Je hebt al eerder gelezen over de nieuwe kerstcollectie van IKEA en de fijne bakspulletjes, maar er is meer! Zoals elk jaar heeft IKEA ook dit jaar weer een toffe collectie inpakproducten. Lintjes, labels, inpakpapier, tasjes en ga zo maar door. Geen saaie pakjes meer onder de boom! De kerstcollectie ligt vanaf oktober in de winkels.

Samen inpakken

Het thema voor de kerst is bij IKEA dit jaar ‘samen’, en dan vooral samen met je (klein)kinderen, want die zijn de baas. Dat is ook terug te zien op de mooie foto’s hieronder. Lekker samen cadeautjes inpakken voor elkaar met goudkleurig papier, fonkelende glitter (dat staat wel garant voor rommel als je met kids aan de slag gaat ;-)) en mooie witte linten. Naast diverse rollen inpakpapier bevat de collectie ook toffe geschenkdoosjes, -tasjes en handige cadeaulabels waar je de naam van de ontvanger op kunt schrijven. Aan de inpak!

PH121800 PH121795PH121797 PH121786 - kopie PH121791 PH121801PE423678

Creatief met inpakpapier

Met lint en inpakpapier kun je natuurlijk veel meer dan alleen cadeaus inpakken. Laat je (klein)kinderen bijvoorbeeld hun eigen decoraties maken, of ga lekker zelf aan de knutsel! Ik kon helaas nergens een beschrijving vinden hoe je de ronde, gevouwen decoraties op de foto hieronder precies maakt. Als jij het denkt te weten, laat dan zeker even een reactie achter!

decoraties maken

Rood & groen

Ook in het traditionele kleurschema rood en groen zijn er diverse inpakspulletjes met originele printjes. Het rode lint met het witte florale printje erop gaat in elk geval in mijn grote blauwe IKEA-tas mee naar huis. Like! En als je klaar bent met het inpakken van al die cadeautjes, dan gaan ze natuurlijk onder de boom, waar ze thuishoren.

PH121543 - kopiePH121541 - kopiePH121540 - kopiePH121539 - kopiePH121806PH121544PH121542PH121829

Nou, dat was ‘m weer voor vandaag! Wil je de andere stukjes over de kerstcollectie van IKEA van 2014 teruglezen? Klik dan even hier! En het is wel duidelijk na het zien van al deze foto’s, je kunt inpakken ;-).

 

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. De ronde gevouwen creatie’s is heel makkelijk, een brede strook om en om vouwen, in het midden een touwtje erom of plakband, daarna omvouwen en tada, vastmaken bij de randen en klaar.

  2. Die ronde decoraties worden ook vaak gemaakt als achtergrond deco bij een sweettable. Gewoonmarieke doet daar veel mee. Misschien eena bij haar site en blog kijken?