WIN! 3x een Christmaholic goodiebox

152

Hoera! Het is de eerste woensdag in oktober, dat betekent dat het kerstseizoen op Christmaholic officieel van start gaat. En dus ook dat we weer elke week een winactie gaan doen. Iedere woensdag kun je hier op Christmaholic een toffe prijs winnen. Vorig jaar kon je bijvoorbeeld onder andere een houten kerstboompje met decoratie winnen, een chocoladepakket van Australian Homemade en een starterspakket van My Village voor je eigen kerstdorpje. Dit cadautjesseizoen openen we met een klassieker; de Christmaholic goodiebox!

Wat zit er eigenlijk in zo’n goodiebox?

Jaja, dat is de grote verrassing! Je weet traditioneel natuurlijk nooit vantevoren wat er in een goodiebag of -box zit, en daar houden we ons lekker aan. En er is niets leuker dan een kadootje uitpakken zonder dat je weet wat erin zit, toch? Maar vooruit, ik zal een tipje van de sluier lichten. Je vindt in de goodiebox in elk geval iets moois van kerstdecoratie, iets lekkers om van te smullen en iets fijns voor de persoonlijke verzorging. En verder is de inhoud ook dit jaar weer helemaal top secret. Hopen dat je gaat winnen dus!

collage giftbox

Hoe maak je kans op 1 van de 3 goodieboxes?

We geven maar liefst drie van die toffe goodieboxes vol kerstverrassingen weg. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder deze blog waarin je laat weten waarom kerst jou zo happy maakt. Je kunt nog meedoen tot en met woensdag 8 oktober 2014. Ik ben erg benieuwd naar jullie kerstige geluksmomentjes! Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres gebruikt bij je reactie, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt! Op donderdag 9 oktober 2014 krijgen de winnaars via mail een berichtje. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing (daarin staat onder andere dat de prijs alleen naar een adres in Nederland of België kan worden gestuurd).

En pssst, wist je dat je extra kans maakt op een goodiebox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief? Onder alle abonnees (dus ook de bestaande) verloten we eind oktober 1 extra goodiebox. Inschrijven dus!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

152 reacties

 1. Mijn geluksmoment met kerst is vooral kerstavond.. Het huis is gezellig versierd, het is warm binnen , we eten lekker, hebben gemakkelijke kleding aan en kijken samen nog een kerst film. Ik vind het zo heeeerlijk om dit samen met mijn gezin te vieren. Vooral dat we echt eens niets hoeven, geen school, werk etc maar vooral genieten met z’n 3tjes !

 2. Als ik de kerstspullen weer van zolder haal en dan begin uit tepakken om het hele huis met man en kinderen te versieren. En dan ieder jaar weer iets nieuws koop en daar weer een leuk plekje voor bedenk. Manlief weer de kersthuisjes voor het raam uitstald en de kersttekenfilms weer aangezet worden voor de kinderen en daar stieken zelf ook heeel blij van wordt 😉

 3. Wat is er nog over te zeggen, Kerstmis vieren met je dierbaren om je heen, genieten van kaarsjes, boom en prachtige versieringen van Christmaholic, dat is toch het mooiste!!!

 4. Oh goodie! Een goodiebox winnen, dat lijkt me super, ben dol op cadeautjes! Daar ga ik mijn best voor doen.

  Kerst is voorpret en volop creëren
  Kerst is jezelf onderdompelen in heerlijke sferen.
  Kerst is samen met iedereen om je heen
  Kerst is vieren en dat doe je niet alleen.
  Kerst is een mooi muziekstuk
  Kerst vol mooie klanken, vol geluk.
  Kerst is kinderen op school verblijden
  Kerst is genieten van mooie tijden.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat ik vorig jaar mijn groep 3 een Sinterklaaslied leerde op de melodie van een bekend kerstliedje zegt eigenlijk al genoeg toch? 😉

 5. Ik word happy van Kerst omdat ik dan terug kan denken aan vroeger, dat mijn moeder nog leefde en zij maakte Kerst voor mij echt magisch. Ik heb gelukkig de traditie van haar overgenomen om van elke Kerst een magische Kerst te maken. Met alle toeters en bellen eraan. En elk jaar komt haar Kerstboom weer in de kamer te staan en tuig en versier ik deze op de manier zoals mijn moeder het mij geleerd heeft.

  • Wonderful Christmas!!!!!!!!!!

   Hopelijk gaat het dat dit jaar weer worden, vorig jaar op Kerstavond is
   ons lieve hondje Senna <3 thuis overleden.
   Dus maken we deze Kerst weer een tijd van liefde, warmte en gezelligheid
   en herinneringen aan alle "schatten" die er niet meer zijn maar er toch bij zijn.
   Een magische, fantastische tijd met heerlijke geuren, muziek, kaarsjes onze
   prachtige Kerstboom en natuurlijk lieve mensen om ons heen!
   ( Sneeuw zou ook nog fijn zijn, haha )
   Kortom voor iedereen:

   WONDERFUL CHRISTMAS !!!!!!!!!!!

 6. Kerst is voor mij iets magisch; de versieringen, lichtjes, warmte, liefde en gezelligheid. Maar vooral de geborgenheid met het gezin en de familie. Het jaar doornemen, naar de toekomst kijken, bij elkaar zijn en praten tot diep in de nacht, of met z’n allen een ouderwetse dia-avond houden, alles is me even dierbaar. Tijdens de Kerst zijn deze avonden altijd nog intenser dan anders… Ik kan niet wachten!

 7. Kerst is voor ons, een hele week vrij, cadeautjes voor elkaar onder de boom, versierd huis, series kijken, uitslapen, kip met verse patat, omg! Ik kan niet wachten tot het weer zover is, telefoon eruit en heerlijk cosy doen.

 8. Ik ben een trotse alleenstaande mams van 4 kids, 3 van mijn kids zijn al volwassen, de jongste is 8 jaar. De oudste woont samen…Zo goed als nooit zitten alle 4 mijn kids met aanhang tegelijk aan tafel maar met kerstavond zitten we allemaal aan tafel en hebben de grootste lol. Ik geniet dan van elke minuut die we samen zijn…Heerlijk dat is voor mij het ultieme kerstgevoel!!

 9. Mijn kerst begint al op het moment dat kerst voor andere net voorbij is. Direct de volgende dag begin ik alweer met aftellen naar de volgende kerst. Zomers probeer ik altijd ergens een kerstwinkeltje te bezoeken. En ik kan niet wachten om elk jaar weer de eerste kerstshow te bezoeken. Vooral deze periode vind ik helemaal geweldig!!! Alle lichtjes, glinstertjes, groen, de warmte die deze periode uitstraalt, kon het maar altijd Kerstmis zijn.
  Met een plaidje en een kopje winterglow thee op de bank en de kaarsjes aan, geniet ik volop!!
  Liefs Tink.

 10. Kerst is voor mij echt het allerleukste feest. Ik houd er zo van om mijn huisje gezellig aan te kleden met allerlei kerstleuks, alles zelf gemaakt. En dan gezellig met alle leuke mensen lekker eten en kletsen. Kerst is geweldig!

 11. Kerst is mijn favoriete deel van het jaar, ik kijk er al naar uit vanaf september. Ik ga dan ook al elk weekend kijken in de winkels of de kerstcollectie er al is. Helaas is het er nu nog niet dus dat wordt even wachten maar het is het waard want de collecties worden ieder jaar beter en uitgebreider waardoor ik m’n steeds leuker en gezelliger kan decoreren om de kerstvreugde te verhogen. Uiteraard vind ik Kerst ook leuk doordat ik dan samen tijd kan doorbrengen met het gezin en dat we samen lekker en veel kunnen eten!

 12. Kerst is voor mij een van de mooiste momenten van het jaar. Gezellig met familie voor de kerstboom aan het kerstdiner. Maar vooral de tijd voor de kerst is zo mooi. Ik kan niet wachten dat de kerst versiering van zolder komt. Dat is wel een van mijn kerstige geluksmomentjes

 13. Kerst is de betekent voor mij tijd om m’n creativiteit te laten gaan. Lekker zelf kerstdecoraties maken na inspiratie op gedaan te hebben bij de diverse kerstmarkten. Sfeer in huis te brengen met nog meer zelf gemaakte lekkernijen. En dan ontspannen te gaan genieten van al het lekkers en moois met familie en vrienden.

 14. Kerst is blij zijn in oktober met de eerste kerstspullen in de winkel…
  Wachten tot sinterklaas eindelijk weer terug gaat naar Spanje….

  …en dan, 2 dagen bezig zijn met het optuigen van je kerstboom omdat die 2000 lichtjes er toch weer in moeten
  onder het genot van `the sound of music` genieten van je nieuwe kerstboom met daaronder 2 spinnende katten

  Dat is kerst!!

 15. Kerst is voor mij het gezellig samenzijn met mijn man want helaas hebben wij (door ziekte) geen familie, vrienden en/of kennissen meer. Maar we proberen het samen toch gezellig te maken want ondanks alles leeft hij nog en hebben we nog samen. Dus lichtjes een boom, versieren, sfeer maken en lekker eten. Al genieten we nu juist iedere dag extra van elkaar.

 16. Mijn liefde voor kerst is er 10 jaar geleden pas echt uitgekomen.
  Mijn exman vond het niks dat ik zo met kerst bezig was en zeker niet zo vroeg, dus hield ik me altijd maar in, maar mijn huidige man, de liefde van mijn leven die ik 10 jaar geleden heb leren kennen, vindt het allemaal prima, omdat hij ziet dat ik er zo van geniet en dat vindt hij prachtig.
  Dus zodra het oktober is gaat het hier los met het bezoeken van kerstmarkten en het op doen van ideetjes voor decoraties en kerstdorpen en het hier en daar al wat aanschaffen en neerzetten.
  Kerst is voor mij nu zoals het moet zijn, die heerlijke gezelligheid met lampjes, kaarsjes en kerstmuziek samen met mijn man en onze families, the most wonderfull time of the year!!!

 17. Ingrid Peters op

  Hallo

  Mijn kerst-geluksmomentje is samen met mijn gezin het huis versieren in kerstsfeer.
  Mijn man en ik werken allebei onregelmatig, maar met kerst dan plannen we ( als het lukt) vrij.
  Zodat we met het gezin gezellig in een mooi versierd huis, samen kunnen zijn.

  Mvg

  Ingrid

 18. natasja adriaansen op

  mijn gelukkige kerstmoment is dat ik op het werk de cliënten gelukkig maak met een gezellig kerstontbijt en met een glimlach op hun gezicht in hun mooiste kleding weg te gaan met familie. zelf thuis komen na het werk en thuis het huis vol vrienden en familie aan te treffen om samen met zijn allen een gezellige kerstavond ervan te maken.
  dit doen we door met zijn allen in de keuken de lekkerste gerechten klaar te maken gezellige momenten terug te halen van dat jaar door de foto`s terug te bekijken en de verhalen erbij te vertellen.
  tot slot een kleinigheidje onder de kerstboom uitpakken wat je heb gehaald voor de familielid wat je met loodjes trekken heb getrokken en er iets speciaal voor heb gekocht en ingepakt.
  ook gaan wij met de familie `s avonds een wandeling maken en steken wij een kaarsje aan voor de personen die niet meer onder ons zijn maar die wij niet vergeten.
  al met al zijn dit mijn geluksmomentjes met de kerst

 19. Kerst is gewoon fantastisch,
  – lekker eten
  – iedereen doft zich op
  – knusse sfeer in huis
  – lekker samen zijn
  – de voorpret van de kerstinkopen voor je huis
  – trots zijn op het eindresultaat
  – heerlijke muziek die iedereen kent en meezingt.
  – borrels met vrienden, familie en collega’s

  Mijn ouders zijn sinds mn 18de uit elkaar. Ze kunnen prima met elkaar door 1 deur, maar gaan niet gezellig bij elkaar eten.
  Kerst is net die 1x in t jaar dat het wel gebeurd.
  We nemen allemaal wat mee en nemen lekker lang de tijd voor het eten.
  Ik vind het een kunst om de tafel zo mooi mogelijk te dekken.

  Wat mij betreft mag het om 5 uur al donker zijn en alle winkels volliggen met moois.
  Een kerst dorp met alles erop en eraan lijkt me. Ook geweldig.
  Verheug me al om dat te zien liggen bij de kerstshows, en ben hard aan het sparen voor
  Een dorp van onzelf.

  Kerst is voor mij de allerleukste en most wonderfull time of the year!

 20. Waarom kerst mij happy maakt? Ik kan dat niet beschrijven. Ik ben net als iedereen hier idolaat van de kerst en mijn omgeving snapt hier niks van. Maar het gevoel wat ik krijg als ik kerstliedjes opzet, of als de eerste kerstartikelen in de reclamefolders staan, of zelfs als september begint…heerlijk! Een warm gevoel, en echt een intens gevoel van geluk. Dat maakt me happy! Ik ben afgelopen januari bevallen van een dochtertje en heb haar F.eliz genoemd….Feliz betekent happy met een knipoog naar de kerst 🙂

 21. Bonita Harbering op

  Eeeeindelijk de eerste keer kerst in ons eigen huis!
  Eigenlijk zouden we vorig jaar al kerst vieren in ons eigen huis, maar toen ging de aannemer failliet!
  Dus daar stonden al m’n mooie nieuwe kerstspulletjes zielig in dozen te wachten tot 2014…..
  Ik kan niet wachten om alles thuis te versieren en lekker te genieten van die heerlijke kerstsfeer!
  Het voelt net alsof je in een sprookje leeft met al die gezelligheid en lichtjes.
  Het liefste zet ik mijn kerstboom al op in november.
  Hopelijk win ik 1 van de 3 goodiebags dan begint voor mij de kerst al een beetje in oktober 🙂

 22. Het begint eind september al te kriebelen, wat zijn de trends van dit jaar, kijken wanneer in de tuincentra’s de kerstmarkten open gaan. De most wonderful time of the year begint bij mij al in oktober, beginnen met de Halloween, dan Sinterklaas en als Klapper op de Vuurpijl de Kerst. En dan het ultieme kerstgevoel, het huis en de kerstboom versieren, kerststukjes knutselen met vriendinnen en de kids, kerstmuziek, warme chocolademelk, glühwein, wintergloedthee, de kaarsjes en de lichtjes, lekker eten met familie. Genieten en terugkijken op het afgelopen jaar.

 23. Kerst is voor mij heel speciaal,33 jaar geleden werd mijn zoon geboren en waren wij er beiden bijna niet meer,een geschenk ,liefde ,kerstboom ,lichtjes ,warmte, wanneer je terug keert in de werkelijkheid en het koor van verpleegsters zong! Deze sfeer de warmte,lichtjes de gezelligheid en liefde die blijf je voelen met deze speciale dagen!

 24. Harriet Groot op

  Kerst is voor mij puur gezelligheid en saamhorigheid. Voor dit jaar hoop ik weer op een echte kerst. Vorig jaar was ik aan het waken bij mijn man, maar zelfs toen genoot ik van de kerst. Wonder boven wonder is mijn man er nog steeds en kijken we nu samen uit naar de kerst.
  Gezellig de boom aan, kaarsjes aan, lichtjes in de voortuin.
  Het feest van de lichtjes…..
  Maar eerst ons verlekkeren op een van de kerstshows.
  Heerlijk, ik kijk er naar uit.
  Dank je wel voor de fijne blogs die je schrijft. Haal er veel uit, herkenbaarheid.
  Hoop nog lang hiervan te mogen genieten.

 25. jose werkman op

  Ik geniet het hele jaar van kerst. Als het voorbij is begin ik alweer aan de volgende kerst te denken.Wat ga ik volgend jaar doen. Erg leuk vind ik als mensen al vragen of ik alweer aan het aftellen ben. En dan kan ik volmondig zeggen….al vanaf 27 december. Op 1 december is mijn man altijd heel blij met me…lees niet haha…want dan moeten alle 40 kratten met kerstversiering weer naar beneden, die hij dan na die tijd weer naar zolder brengt.Het echte feest begint op 5december…dan worden de ramen schoon gemaakt zodat na de sinterklaas ..6 december..het versieren kan beginnen. Met kerst de kinderen en de hele familie over de vloer. Heerlijk bakken en koken.Kerst is echt de mooiste periode van het jaar voor mij.

 26. Ik hou van kerst omdat deze periode staat voor warmte en gezelligheid. Samen met familie en vrienden. En van het jaar voor het eerst met ons eerste kindje.

 27. Debby de Bruijn op

  Nou ik ga proberen uit te leggen waarom ik zo van kerst hou. Ten eerste is het een gevoel dat je echt moet voelen om het te begrijpen. Het begint inderdaad in oktober dan komen heel langzaam de eerste kerstartikelen in de winkel en niet te vergeten op www. nederland.fm is de radiozender van skyradio christmas non-stop te horen. Dus je raadt het al de laptop gaat overal in huis mee naar toe om deze gezellige muziek te beluisteren muziek die dat gevoel voor kerst alleen nog maar is extra versterken. Ieder jaar sprokkel ik een paar daagjes om de boom weer wat eerder te zetten. Nu de kinderen groot zijn en niet meer in onze spaanse vriend geloven kan ik ze overtuigen dat het toch gezellig is om de boom voor sinterklaas te zetten en is het al een aantal keer gebeurd dat de cadeautjes van de sint onder de boom lagen.
  Ze zeggen wel eens de donkere dagen voor kerstmis maar dit zijn voor mij de gezelligste dagen en deze dagen kunnen er wat mij betreft niet genoeg zijn. De etalages, de winkels, de reclames op tv overal kerstmuziek het kan wat mij betreft niet gek genoeg en ik kan hier ook geen genoeg van krijgen. Dit kan mij het gelukkigste mens op de aardbol maken. En natuurlijk het klinkt cliche maar ook de gezelligheid met de familie en vrienden versterkt natuurlijk het gelukmakende gevoel. Maar het echte KERSTGEVOEL waar ik gelukkig van wordt start begin oktober en eindigt als ik de boom weer heb opgeruimd en dan begint het lange wachten tot het volgende jaar maar ook dan ben ik een gelukkig mens met een fijn gezin.

  Ik heb geprobeerd mijn gevoel voor jullie te verwoorden maar het blijft een gevoel en dat moet je gewoon ervaren. In ieder geval allemaal alvast heel veel plezier de komende maanden.

 28. Kerst betekend voor mij gezelligheid. Het huis aankleden in kerst stijl overal lampjes en kaarsjes. De familie bij elkaar voor een eigen gekookt kerstdiner. Genieten van elkaar!

 29. Kerst, iets waar veel mensen het gevoel krijgen dat het nét wat specialere moment van het jaar is aangebroken. Vol van liefde en gezelligheid. Een traditie die elk jaar weer terugkomt en met volle teugen van wordt genoten. Ik ga op kerstbomen jacht met mijn lieve vriendin Anouk. Dat betekend ook de school door om te kijken waar ze staan en hoe mooi ze dit jaar weer zijn, en natuurlijk opzoek naar de mooiste voor thuis! Waar de konijntjes lekker onder gaan slapen en mijn zusje stiekem de snoepjes uit de boom haalt als ze langskomt. Dit jaar ga ik voor het eerst echt een kerstdiner maken. En mijn Nigella kerst kookboek ligt al klaar! Samen met mijn lieve schat van een vriend het huis versieren en genieten van het eten en elkaars aanwezigheid, wat hebben we het toch goed! Dat maakt aankomende kerst, wéér een stukje beter dan vorig jaar.

 30. Kerst maakt mij happy omdat het mij een gelukkig gevoel geeft. Eind november wil ik de boom al opzetten en in augustus beginnen de kerst kriebels al. Op de bank zitten met een leuke kerstfilm, warme chocolademelk met slagroom. Opzoek naar kerstcadeaus, de gezellige koopavonden. Overal gezellige lampjes en geuren van ewrtensoep en kaneel. Ik hou van kerstm het samen zijn met familie. Ik kan niet wachten om het huis gezellig te maken en de eerste kerstshows te bezoeken

 31. Esmeralda Groenland op

  Ik word continue blij van kerst; het versieren van het huis, de boom optuigen, lekker eten en drinken met familie en vrienden, kadootjes aan elkaar geven… De beste tijd van het jaar!

 32. Kerst, voor mij een fijne tijd vol mooie momenten, lichtjes, kerstmuziek en samen zijn met mijn lieve familie.
  Helaas ook voor heel veel kinderen in mijn klas, ik ben een juf van 14 lieve kinderen in het speciaal onderwijs, een moment van verdriet. Een tijd waarin zij verdrietig zijn om alles wat er in hun korte leventje (ze zijn 8, 9 jaar) al is gebeurt. Veel van hen wonen niet thuis en vieren kerstmis op een woongroep of bij pleegouders. Voor mij een reden om kerstmis op school des te fijner te maken. Een moment om ze bewust te maken van het feit dat er toch mensen zijn die om hen geven.

  Samen met de kinderen op school een kerstmaaltijd nuttigen, pas daarna is het voor mij kerst! De kinderen komen in hun mooiste en netste kleren en opgedoft naar school om samen met elkaar te eten en om te vieren dat we niet alleen zijn, maar samen!

 33. Kerstochtend

  Het is 6 uur, iedereen slaapt nog. Ik sta voor het raam en zie in het licht van de straatlantaarn witte sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen.
  Beneden is het warm. Ik steek de lichtjes in de kerstboom aan. Het zachte licht weerkaatst op het zilveren en gouden papier van de pakjes onder de boom. Zorgvuldig uitgekozen en ingepakt.
  Met een kop warme chocomelk kruip ik in mijn luie stoel en kijk naar buiten. De stilte van Kerstmis.
  Ik overdenk de dag die voor me ligt. Straks wordt iedereen wakker. Gaan we uitgebreid ontbijten, de hele familie rondom de tafel. Daarna, dik ingepakt, een wandeling in de sneeuw. Vanmiddag alle voorbereidingen voor het kerstdiner van vanavond. De traditionele kerstkalkoen. Stoofpeertjes. Nog meer familie. Nog meer gezelligheid. Warmte, lachen, plagen, kadootjes, een kleindochter met rode wangetjes van opwinding. Straks. Nu nog even niet. Dit is mijn uurtje. Mijn kerstuurtje.

  Heel zachtjes zet ik mijn favoriete kerstnummer aan: I’m dreaming of a white Christmas…