WIN! 3x een Christmaholic goodiebox

152

Hoera! Het is de eerste woensdag in oktober, dat betekent dat het kerstseizoen op Christmaholic officieel van start gaat. En dus ook dat we weer elke week een winactie gaan doen. Iedere woensdag kun je hier op Christmaholic een toffe prijs winnen. Vorig jaar kon je bijvoorbeeld onder andere een houten kerstboompje met decoratie winnen, een chocoladepakket van Australian Homemade en een starterspakket van My Village voor je eigen kerstdorpje. Dit cadautjesseizoen openen we met een klassieker; de Christmaholic goodiebox!

Wat zit er eigenlijk in zo’n goodiebox?

Jaja, dat is de grote verrassing! Je weet traditioneel natuurlijk nooit vantevoren wat er in een goodiebag of -box zit, en daar houden we ons lekker aan. En er is niets leuker dan een kadootje uitpakken zonder dat je weet wat erin zit, toch? Maar vooruit, ik zal een tipje van de sluier lichten. Je vindt in de goodiebox in elk geval iets moois van kerstdecoratie, iets lekkers om van te smullen en iets fijns voor de persoonlijke verzorging. En verder is de inhoud ook dit jaar weer helemaal top secret. Hopen dat je gaat winnen dus!

collage giftbox

Hoe maak je kans op 1 van de 3 goodieboxes?

We geven maar liefst drie van die toffe goodieboxes vol kerstverrassingen weg. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder deze blog waarin je laat weten waarom kerst jou zo happy maakt. Je kunt nog meedoen tot en met woensdag 8 oktober 2014. Ik ben erg benieuwd naar jullie kerstige geluksmomentjes! Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres gebruikt bij je reactie, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt! Op donderdag 9 oktober 2014 krijgen de winnaars via mail een berichtje. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing (daarin staat onder andere dat de prijs alleen naar een adres in Nederland of België kan worden gestuurd).

En pssst, wist je dat je extra kans maakt op een goodiebox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief? Onder alle abonnees (dus ook de bestaande) verloten we eind oktober 1 extra goodiebox. Inschrijven dus!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

152 reacties

 1. jacqueline roseboom op

  Het is rond kerst 2013,mijn moeder is zwaar ziek,en heeft niet lang meer te leven.We hopen dat ze de kerst nog mag halen.Wil heel graag de kerstboom bij haar opzetten,maar zelf heeft ze hier eigenlijk niet zoveel zin meer in.Besluit het toch te doen,en zie gelukkig een twinkeling in haar ogen.Al jaren komt mijn moeder met de kerst bij ons,om deze samen met onze kinderen te vieren.Maar haar laatste kerst zal ze helaas in haar eigen huisje zijnMijn man en ik besluiten bij haar te koken en er toch nog een beetje gezellige kerst van te maken.Het eten smaakt haar niet meer ,maar zie haar toch genieten van ons gezelschap.De volgende dag komen de kinderen bij ons,ik krijg een kadootje,pak dit uit.Er zit een zwangerschaps test in,Ooooh we worden opa en oma voor de eerste keer.Hoe welkom is dit fijne nieuws in deze verdrietige tijd.Mijn moeder is vlak na de kerst overleden,de komst van ons kleinkijnd sleept ons erdoor.Aankomende kerst zal mijn moeder niet meer bij ons zijn ,helaas,maar het stokje is doorgegeven,met de komst van onze kleindochter Feline.Bedankt dat je ons kleinkind mag zijn

 2. Ik vind kerst een leuke en gezellige tijd. Duurt bij mij de maand december. Ik vind het leuk om het huis te versieren en vooral zelf ieder jaar wat zelf erbij te maken. En omdat het wel erg donker is wordt het extra gezellig met lampen en kaarsen aan. Ook omdat er school vakantie is wordt het extra relaxed omdat je niet hoeft te opschieten met school, lunchboxen en sport. En leuke dingen zoals koekjes bakken en kado’s kopen en vooral niet in de stress schieten. Ik begin nu al een beetje de kribbels te krijgen…….

 3. Hoewel ik in juni al kerstliedjes luister, is deze kerst is voor mij dit jaar extra bijzonder. Het is de eerste kerst in ons huis, we zijn gaan samenwonen.. Dit betekent dat ik overal mag gaan kerstshoppen, zodat ons huis extra gezellig is met kerst!
  Tevens is het de eerste kerst in 7 jaar dat ik niet hoef te werken in de horeca. Deze kerst gaan wij dus 1 dag languit op de bank liggen om te genieten van het niks doen, de tweede kerstdag gaan we uitgebreid dineren met familie.

 4. Pingback: WIN! Een doos vol kerstcadeautjes voor iemand anders - Christmaholic.nl

 5. marieke verwoerd op

  voor mijn dochter, die heeft weinig te besteden. toen ik in het ziekenhuis lag was zij een hele grootte steun voor haar broer en voor mij, daarom gun ik haar deze box zodat zij toch een fijne kerst kan hebben.