WIN! Kerstig hobbyboek van Marianne’s Favourites

117

Kennen jullie de boekenserie ‘Marianne’s favourites’ al? Vorig jaar kon je hier op Christmaholic uit diezelfde serie het boek ‘Wintertijd‘ winnen, boordevol winterse papiercreaties. Dit jaar mogen we van de uitgever een misschien nog wel leuker boekje weggeven, boordevol inspiratie voor kerstcreaties! Lees hieronder hoe je kans maakt op een van de drie boekjes.

De magie van Marianne’s kerstfeest

‘Kerst!’ van Marianne Perlot staat boordevol ideetjes voor papierdecoraties, bedacht en ontworpen door 25 enthousiaste kaartenmaaksters die Marianne om zich heen heeft verzameld. In dit derde deel van de reeks ‘Marianne’s favourites’ vind je allerlei inspiratie voor het maken van kerstdecoraties en ideeën voor zelf te maken kerstkaarten. De basis voor de creaties in het boek is altijd papier, verder wordt er gewerkt met creatables, mallen, stempels en ander decoratiemateriaal. Lekker crea dus!

JdW_131209_102

De DIY- papierdecoraties staan stapsgewijs beschreven met tussendoor hier en daar handige foto’s van de stappen in het maken van je creatie. Je vindt in het boekje niet alleen kerstkaarten, maar bijvoorbeeld ook labels & etiketten en cadeaudoosjes om er een creatief kerstfeest van te maken! Het is kortom een heerlijk kijk- en doeboek voor papierliefhebsters.

MF Kerst cover HRMaak kans op 1 van de 3 boeken!

De uitgever van Marianne’s favourites (Kosmos Uitgevers, voorheen Tirion uitgevers) stelt drie boeken beschikbaar voor jullie, de Christmaholic-lezeressen! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder een reactie achterlaten waarin je vertelt wat jij graag zou willen – of mischien wel gaat – maken qua kerstcreaties voor de komende kerst. Ik ben ontzettend benieuwd!

Je kunt nog meedoen t/m 16 oktober 2014. De winnaars ontvangen na 16 oktober persoonlijk bericht via mail. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat de prijzen alleen naar een Nederlands of Belgisch adres kunnen worden verstuurd.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt het boek natuurlijk ook gewoon bestellen, bijvoorbeeld via Bol.com. En hou de site in de gaten, ook volgende week hebben we weer een toffe winactie!

Kerst – Marianne Perlot – Prijs €14,99 – Kosmos Uitgevers (voorheen Tirion uitgevers) – ISBN 9789043917070

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

117 reacties

  1. Wauw wat een te gek boek. Ik zou er heel veel inspiratie uit halen om mooie dingen te gaan maken voor de komende kerst. Ik maak zelf graag dingen houd ervan om dingen te pimpen en kaarten te maken

  2. de voorkant van het boek vind ik al heel inspirerend. Of misschien iets met een papieren dorp met lichtjes of toch maar iets voor aan de muur. Ik kan niet wachten om er in december weer echt een kersthuis van te maken.

  3. Lijkt me een heel mooi boek! Mocht ik winnen geef ik het cadeau aan mijn schoonmoeder.Zij is een echte crea bea en ik ben dol op kerst. Kan ze lekker fröbelen voor mij! 2 vliegen in 1 klap!!!

  4. Ik ga deze kerst een steigerhouten kerstboom maken. Ik hang er allerlei hangertjes aan. De hoofdkleuren worden wit en lichtblauw.