WIN! Een doos vol kerstcadeautjes voor iemand anders

115

Het lukte op het laatste moment niet om een sponsor voor de prijs van deze week te regelen, dus moest ik hals-over-kop zelf een winactie bedenken. Dat was nog niet zo makkelijk! Maar een woensdag zonder winactie, dat kan natuurlijk niet hier op Christmaholic.nl.

Goodiebox deluxe

Twee weken geleden verlootten we 3 Christmaholic goodieboxjes, die winactie kan ik natuurlijk niet zomaar weer overdoen. Maar ik merkte aan jullie reacties wel hoe leuk jullie zo’n doosje vol verrassingen vinden. Daarom verloot ik dit keer weer een goodiebox vol prijzen, maar dan een extra luxe gevulde. En we doen het een beetje anders. Je kunt hem namelijk niet voor jezelf winnen, maar voor iemand die je liefhebt.

Wie gun jij een kerstcadeau?

Ik vind het zó leuk om pakketjes samen te stellen en kadootjes in te pakken voor jullie. Ik probeer me voor te stellen hoe de winnaressen (of winnaars) reageren als ze de box openmaken en de cadeautjes uitpakken. Ik zou willen dat ik jullie allemaal zo’n box kon opsturen, maar dan zou ik in no time failliet zijn ;-).

Ik kan me zo voorstellen dat jullie het ook heel erg leuk vinden om een cadeau te geven aan iemand anders. Dat past ook wel bij de kerstgedachte, nietwaar? Iets aan een ander geven en iets voor een ander doen… Daarom kun je deze week iemand nomineren. Iemand die het van harte verdient om zo’n cadeaubox te winnen. Omdat ze het moeilijk heeft gehad, omdat hij alles voor je is, omdat ze altijd voor je klaarstaat. Of gewoon zomaar. Omdat je aan hem of haar denkt. Het maakt niet uit!

2014-10-13 18.03.08

Hoe maak je kans?

Laat in een reactie hieronder weten wie volgens jou zo’n goodiebox deluxe verdient en waarom precies. Ik verloot 1 cadeaupakketje onder alle reacties hieronder. En ik probeer de inhoud aan te passen aan de ontvanger (dus hoe meer ik over deze persoon weet, hoe beter ik dat kan doen!). Let wel op; je moet het adres van de ontvanger weten, anders kan ik het cadeaudoosje niet naar hem of haar opsturen!

Deze winactie loopt van woensdag 15 oktober t/m woensdag 22 oktober 2014. Op deze winactie zijn de spelregels van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat de prijs alleen naar een adres in Nederland of België gestuurd kan worden. De winnaar ontvangt na 22 oktober via mail bericht.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

115 reacties

 1. Ik zou dit pakket graag voor mijn moeder winnen.
  Ze zit nu in de schuldhulp doordat haar (inmiddels ex!) het verdomde om te werken. Uiteindelijk heeft ze hem het huis uit weten te krijgen na 10 jaar, maar hij heeft een flinke puinhoop achter gelaten, waaronder een naar vieze nicotine stinkend bruin huis… dat heb ik afgelopen dagen helemaal opnieuw geverfd. Nu kan ze het ook eindelijk weer een beetje leuk aankleden. En welle periode is daar beter geschikt voor dan kerst?

  Daarom zou ik, als ik mocht winnen, het pakket aan mijn moeder geven!

 2. Voor mijn mama.
  Ze heeft heel onbaatzuchtig mij en de kinderen in huis genomen afgelopen augustus, tot we terug een woning voor onszelf gevonden hebben. Het is ongetwijfeld aanpassen voor haar geweest dat we hier met onze inboedel stonden, maar toch klaagt ze bijna nooit over de vele opgestapelde dozen, de drukte en het extra werk. We zullen dus deze kerst onverwacht allemaal samen doorbrengen. Als grote kerstfan zou dit doosje zeker welkom zijn in haar huis.

 3. Ik gun hem mijn vriendin Jolanda. Ze is op 12 september haar enige kind verloren. Mijn zoon zijn beste vriendje van 8. We zijn samen helemaal kerst gek. Organiseren marktje en fröbelen samen van alles. Zij verdiend hem als opsteker. Dan houden we het kerstgevoel toch een beetje in ons hart.

 4. Nienke Verwijmeren op

  Voor m’n lieve vriendinnetje Romy. Ze is helemaal vanuit Tilburg naar Den Haag verhuist voor haar liefde van haar leven, maar mist thuis soms heel erg. Een beetje een warm en knus thuis gevoel gun ik haar deze kerst.

 5. Mijn zus.. omdat ze er gewoon altijd voor me is als ik haar nodig heb. Maar eigenlijk.. gewoon alle drie mijn zussen… want het geldt voor allemaal.. Dan kunnen ze gewoon delen. Ik hou gewoon van ze.

 6. Ik zou graag mijn vriendin Miranda de Jong nomineren. Ik heb veel respect voor haar. Begonnen als tienermoeder, inmiddels alleenstaand met vier kinderen houd ze nog tijd over om mijn issues aan te horen. Zorgt ze goed voor haar kinderen en houd oog voor de mensen om haar heen. Ondanks haar minimum van bestaan heeft ze nog ruimte om spullen of dingen weg te geven. Hoog tijd voor haar eens een mooi pakket te ontvangen en uit te stallen onder haar Kerstboom

 7. Jiska Sanders - van Soest op

  Ik zou deze doos naar mijn vrienden Annechien Kits en Ivo Willemsen willen sturen. Ivo is ongeneeslijk ziek, gaat steeds verder achteruit, en is bezig met zijn laatste jaren. Hoe lang hij nog precies heeft weten we niet, maar hun relatie is al jarenlang ijzersterk: ze zijn zelfs recent verloofd.
  Omdat Ivo dus arbeidsongeschikt is, en Annechien naast haar werk in de gehandicaptenzorg ook nog eens met een vervolgopleiding bezig, is het bepaald geen vetpot bij ze. En hoe zieker Ivo wordt, hoe lastiger het wordt om rond te komen want de huidige regelingen voor chronische en ongeneeslijk zieken zijn te sober voor woorden.
  Toch probeert met name mede-kerstgek Annechien elke kerst weer er iets speciaals van te maken, de sfeer in huis te brengen, net dat beetje extra te doen om Kerstmis heel speciaal te maken.
  Ik zou het ze heel erg gunnen om dit pakket te ontvangen, zodat ze toch een extra bijzondere kerst kunnen vieren met zijn tweetjes.

  • Ik wil hem graag winnen voor mijn oma omdat ze altijd voor me klaar staat dus zou ik haar ook een keer in het zonnetje willen zetten en omdat ik zo veel van haar hou en ze dit echt verdient omdat zij nare dingen heeft meegemaakt en ik ook het is gewoon een top oma❤

 8. Ik gun het mijn dochter van 11. We hebben eind sep afscheud genomen van mijn stiefmoeder. De oma van.mijn dochter. Aan mijn kant hebben mijn kindrren nu alleen een tante. Mijn dochter heeft altijd een opmerkelijke relatie gehad met oma. Voelde haar aanwezigheid. Liet mij bellen als ze voelde dat dat moest. Lag de dag na overlijden van oma in de hangmat en vertelde s avonds dat oma naast haar kwam liggen. En dan komen de feestdagen. Dagen die zij voorbrteidde met en voor oma. Dagen die nu een nieuwe invulling gaan krijgen. Eigen tradities maar ook de mooie dingen die ons herinneren aan oma.als 11-jarife is verdriet zwaat. Een verrassing om nieuwe herinneringen mee te
  maken lijkt me zo fijn voor haar

 9. Ik gun mijn moeder dit pakket.
  Nadat haar man was overleden ging het niet zo goed met haar.
  Nu bijna een jaar later en een verhuizing achter de rug, gaat het weer wat beter.
  Zij verdient het, want ondanks haar verdriet heeft ze mij ook geestelijk moeten steunen.

 10. linda schreuders op

  Gewoonweg niet meer overnadenken en het pakket naar mijn zoon sturen
  Als bijna 18 jarige puber is hij opgegroeid met alleen zijn moeder zonder nog enig levend familie lid en een pa die zei doei toe n

  hij 3 was en nooit meer gezien
  Mijn zoon is een gewone heerlijke vent geworden die net als zijn ma dol op kesrtmis is groetjes
  linda

 11. Ik gun dit mijn moeder heel erg. Dit jaar is mijn vader verlamd geraakt aan zijn arm. Mijn moeder is qua gezondheid ook niet top maar ze is de sterkste vrouw die ik ken. Ze is altijd vrolijk en wat er ook gebeurt ik kan altijd bij haar terecht. Ik wil haar bedanken en laten zien wat ik van haar vind. Ze is mijn moeder en mijn maatje! ik gun haar alles op de wereld. Ze mag ook een keer geluk hebben.

 12. Sandra Geerts op

  Absoluut mijn broertje! Een paar maanden geleden belde hij mij met het nieuws op dat hij gaat scheiden. Niets is zo vervelend om je jongere broertje huilend aan de telefoon te krijgen met dat nieuws. Na een huwelijk van 8 jaar gaan ze uit elkaar. De details(die ik weet) laat ik achterwege, maar weet wel dat mijn broertje het echt moeilijk heeft. Nu vooral omdat zijn zoontje van 4 jaar van vader naar moeder gaat en andersom. Het zijn vervelende tijden voor mijn broertje en help hem zowaar ik kan. Aangezien hij vele uren draait op de vrachtwagen en hij in zijn vrije tijd graag met zijn zoontje leuke dingen doet, waaronder naar de speeltuin, treinen kijken en met de trein op pad, gun ik hem een goodiebox van harte! Het zal een kleine hart onder de riem zijn voor hem!

 13. Wendy Dieltjens op

  Mijn moeder! zij is er steeds voor mij ook al ben ik al jaren het huis uit. Ik kan steeds bij haar terecht voor advies. Iedere kerst is het van tevoren flink sparen om dan toch uiteindelijk een mooie kerst te hebben. zolang we maar bij elkaar zijn is het prima! Maar na flink wat tegenslagen in haar leven vind ik echt dat ze wel eens geluk mag hebben want zij verdiend het! En ze is even verzot op kerst als ik!

 14. Cadeautjes uitpakken is het leukste wat er is. Het niet weten wat erin zit en de verbazing en blijdschap als je het uitgepakt hebt! Ik gun mijn dochter zo’n cadeaubox, gewoon omdat ik van haar hou en geniet van haar spontaniteit en goedheid!

 15. een goeie vriend Rob, die heeft al veel meegemaakt door zijn ziekte kanker.
  Nu is hij er wat door, maar kan echt niet ver lopen door zijn moeilijke ademhaling..
  Daarom verdient hij wel een geschenkje om zo een steuntje in de rug te krijgen om zo de moed samen te houden om verder te genieten van de dagen samen met zijn vrouwtje en de dieren rond hem heen.

 16. Daar hoef ik niet over na te denken. Mijn lieve zus Romy, ze houdt veel van gezelligheid en superveel van Kerst! Alleen de laatste maanden heeft ze behoorlijk veel voor de kiezen gehad, helaas kon ik daar niet mee helpen, alleen een steun zijn. Ze verdient het, absoluut !!!

 17. Brigitte huijsman op

  Ik wil hem graag winnen voor mijn zus omdat ze bij de verhuizing veel van haar kerst spullen gesneuveld zijn en dat is voor een kerst verslaafde heel erg ,om het leed te verzachten deze box hoop ik 🙂

 18. Ik gun niet 1 persoon veel cadeaus maar mijn beide dochters met hun gezinnetje leuke cadeaus.
  Ze kunnen zo hard leuke spulletjes gebruiken en ik gun het hun wel om eens wat leuk nieuws te krijgen.
  Zeker omdat 1 er ook nog een leuke knul bij heeft lopen van 2 en het zeker niet breed heeft.

  Dus ik nomineer mijn dochters, eerlijk zullen we alles delen toch 🙂

 19. Ik zou heel graag mijn 17 jarige dochter willen verrassen, die zich heeft ontwikkelt als een echte kanjer.
  Na een hele lange en supervervelende periode binnen ons gezin, waarbij ik al meer dan 1 jaar ziek en herstellende ben, heeft zij laten zien dat zij een echte topper is en heeft heel veel huishoudelijke klussen op zich genomen en dat valt voor een puber van deze leeftijd echt niet mee. Die hebben eigenlijk andere dingen aan hun hoofd. Zij heeft zoveel offers moeten brengen. Die verdient wel 1 of een paar leuke kadootjes. Wat had ik zonder sit meisje moeten beginnen. Thnx !! Lieverd.

 20. Ik zou het graag willen winnen voor mijn moeder. Ze staat altijd voor mijn klaar. Daarvoor wil ik haar erg bedanken. En ze is heel erg dol op allerlei kerstspulletjes!

 21. Ik zou graag mijn vriend willen verrassen hiermee. Hij staat altijd voor me klaar en ik mag altijd zijn schouder lenen als het nodig is.

 22. Mijn vriendin Esther! Omdat zij altijd zo’n briljante cadeaus voor anderen koopt. Als we samen gaan shoppen dan heeft ze zelfs de neiging om alleen maar mooie spulletjes voor haar familie en vriendinnen te kopen en niet voor zichzelf, dus zij verdient het echt 🙂

 23. Mijn moeder. Altijd staat zij voor iedereen klaar en wil liever iemand verrassen dan zelf verrast worden. Zelfs al heeft ze op dit moment een versleten heup en moet ze eigenlijk worden geopereerd, stelt ze zichzelf op de tweede plaats en zorg ze eerst voor anderen. Daarom vind ik dat ze in het zonnetje mag worden gezet.

 24. Ik wens de kerst kadootjes aan mijn lieve vriendin. Zij krijgt al 4 jaar aan een stuk geen kerstpakket op het werk vanwege de bezuinigen. Wat ze erg jammer vindt want ze keek er altijd erg naar uit. Misschien mag ik haar langs deze weg verrassen.
  Veel Kerst Groetjes…..

 25. Ik zou een vriendin willen verrassen: Rosalie. Ze staat altijd voor iedereen klaar en heb een gevoel dat ze daardoor zelf op laatste plaats komt… Ze is erg creatief en maak de leukste spullen ook al heeft zijn het niet breed. Daarom zou ik haar graag in het zonnetje willen zetten…

 26. Voor mijn dochter en mijn kleindochter. Als alleenstaande moeder van een 3 jarig kerstengeltje heeft ze het niet makkelijk. Ze wordt natuurlijk van alle kanten geholpen met tweedehands spullen maar het zou geweldig zijn als zij op HET feest der feesten, het feest waar we het hele jaar mee bezig zijn, nieuwe spulletjes krijgt voor Kerstmis. Met weinig middelen weet zij haar dochtertje de ware gedachte mee te geven over Kerstmis: dat het draait om warmte, om samenzijn, om familie.
  Ik zie haar altijd watertanden als we naar de kerstafdeling van Intratuin gaan en dan verzucht ze: ‘oh mam, als ik later toch weer geld heb hé, dan….’ . Natuurlijk stop ik haar het een en ander toe maar ze is trots, wil het allemaal zoveel mogelijk zelf doen. Het zou geweldig zijn als ze dit kado zou krijgen, ze verdient het als geen ander.

 27. Voor mijn lieve dochter die nu een zware tijd doormaakt, en Kerst 2014 zal dit jaar heel anders zijn. Haar opgeruimde natuur maakt dat ze overal doorheen komt maar een leuk presentje zal haar zeer verrassen in het donkere einde van een zwaar jaar

 28. Ik wil dit kado graag geven aan mijn zus omdat ze altijd eerst aan andere denk dan aan zichzelf. Ik wil me graag bedanken bij haar. Ze is zo lief. Ze is 36, houdt van koken en knutselen zoals kaarsen of kleine verrassingen voor vrienden.

 29. Ik zou dit aan een bijzonder iemand willen geven, ik ben zelf hulpverlener en ik begeleid net een nieuwe cliënt een jong meisje die zwaar beschadigd is en net een nieuw klein appartementje heeft kunnen krijgen voor haar eigen veiligheid. Alleen is er in de zorg geen geld beschikbaar om een basis inrichting te regelen. Zij heeft nog nooit van iemand een kerstkaart gekregen of een kerst cadeau. Helaas in de zorg moet je professioneel zijn en mag jezelf niet te betrokken er bij raken en haar zelf een kleinigheidje kopen. Dit meisje valt overal buiten in het systeem in Nederland omdat ze nog geen 20 jaar is en er van uit wordt gegaan dat haar ouders haar onderhouden, helaas is de werkelijkheid bij veel complexe cliënten anders. Dit is een meisje die echt niks heeft en echt overal hard voor moet knokken. Ik zou haar dit zo gunnen een kerstcadeau omdat ze dan het goede van mensen weer kan zien. Het is een meisje die het kleinste gebaar heel erg waardeert, alleen al omdat iemand aan haar denkt en dat ze mag bestaan. kerst is voor haar geen mooie tijd omdat ze dit ook op een mooie en bijzondere manier wil vieren , alleen heeft ze hier de mogelijkheden niet voor. Een kerstcadeau zou voor haar zoveel uitmaken ,dat ze de magie van kerst ook mag ontdekken en van mag genieten.

  • Hoi Jacqueline, dankjewel voor je uitgebreide reactie! Helaas is deze winactie afgelopen. Voor je op een van de posts reageert, lees even in de tekst tot wanneer de winactie loopt, dan weet je zeker dat je niet voor niets een heel verhaal typt! 😉 We hebben elke week weer een nieuwe winactie.

 30. voor mijn dochter , die in een verpleeghuis werkt , hard werken voor weinig , met de bezuinigingen ., steeds minder tijd voor de mensen , dat vind ze vreselijk
  Zou haar graag verrassen , ze verdient het