WIN! Een doos vol kerstcadeautjes voor iemand anders

115

Het lukte op het laatste moment niet om een sponsor voor de prijs van deze week te regelen, dus moest ik hals-over-kop zelf een winactie bedenken. Dat was nog niet zo makkelijk! Maar een woensdag zonder winactie, dat kan natuurlijk niet hier op Christmaholic.nl.

Goodiebox deluxe

Twee weken geleden verlootten we 3 Christmaholic goodieboxjes, die winactie kan ik natuurlijk niet zomaar weer overdoen. Maar ik merkte aan jullie reacties wel hoe leuk jullie zo’n doosje vol verrassingen vinden. Daarom verloot ik dit keer weer een goodiebox vol prijzen, maar dan een extra luxe gevulde. En we doen het een beetje anders. Je kunt hem namelijk niet voor jezelf winnen, maar voor iemand die je liefhebt.

Wie gun jij een kerstcadeau?

Ik vind het zó leuk om pakketjes samen te stellen en kadootjes in te pakken voor jullie. Ik probeer me voor te stellen hoe de winnaressen (of winnaars) reageren als ze de box openmaken en de cadeautjes uitpakken. Ik zou willen dat ik jullie allemaal zo’n box kon opsturen, maar dan zou ik in no time failliet zijn ;-).

Ik kan me zo voorstellen dat jullie het ook heel erg leuk vinden om een cadeau te geven aan iemand anders. Dat past ook wel bij de kerstgedachte, nietwaar? Iets aan een ander geven en iets voor een ander doen… Daarom kun je deze week iemand nomineren. Iemand die het van harte verdient om zo’n cadeaubox te winnen. Omdat ze het moeilijk heeft gehad, omdat hij alles voor je is, omdat ze altijd voor je klaarstaat. Of gewoon zomaar. Omdat je aan hem of haar denkt. Het maakt niet uit!

2014-10-13 18.03.08

Hoe maak je kans?

Laat in een reactie hieronder weten wie volgens jou zo’n goodiebox deluxe verdient en waarom precies. Ik verloot 1 cadeaupakketje onder alle reacties hieronder. En ik probeer de inhoud aan te passen aan de ontvanger (dus hoe meer ik over deze persoon weet, hoe beter ik dat kan doen!). Let wel op; je moet het adres van de ontvanger weten, anders kan ik het cadeaudoosje niet naar hem of haar opsturen!

Deze winactie loopt van woensdag 15 oktober t/m woensdag 22 oktober 2014. Op deze winactie zijn de spelregels van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat de prijs alleen naar een adres in Nederland of België gestuurd kan worden. De winnaar ontvangt na 22 oktober via mail bericht.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

115 reacties

 1. Mijn zusje,
  Na 8 jaar hebben we sinds kort weer contact en het is meteen weer als vanouds! Ze heeft een hele moeilijke tijd gehad met haar ex die haar regelmatig sloeg tot dat gebeurde waar haar dochtertje van bijna 2 bij stond en ze hem eindelijk de deur heeft gewezen, haar achterlatend met torenhoge schulden die hij heeft gemaakt. Ondanks alle tegenslagen probeert ze er het beste van te maken. Ze is (net als ik) een kerst fanaat en zet steevast op 6 december haar boom (net als ik!) en ik gun het haar zo om ook eens verwend te worden!

 2. Ja, voor mijn dochter Yrsa,( 11 jaar) ze heeft al weer de zoveelste ontsteking aan d’r vinger, de zoveelste domper en door veel allergien mag ze al niet veel. Maar ze is dol op kadootjes en Kerst. Als je vraagt wat wil je hebben, zegt ze “maakt niet uit als het maar leuk ingepakt is”…! Gisteravond ploft ze al bijna zwevend op ons bed en zingt “mam, ik heb zo’n zin in Kerstmissss..”!! Het maakt alles weer goed…De Micheal Bublé liedjes zijn al weer van september ge- you-tubed. De rendieren en kaarsjes staan volop in het huis. Een vriendin vroeg, “waarom al die kerstdingen al in huis”? “Ja, kerst duurt maar 2 dagen en dat is veel tekort”…… Mijn man (wetende hij is moslim) kan er ook niet meer omheen als moeder en zijn dochter zo uitpakken en dol zijn op de kerst…. In het begin knotterde die wel eens als het weer zover was , maar de laatste jaren heeft hij de kerstboom eerder staan , dan dat ik in de gaten heb. En dat is wat kerst over gaat, stilstaan bij het leven, ongeacht geloof, terug kijkend naar het afgelopen jaar……..! En respect, want zo kan het ook…! Maar goed, voor ik weer af dwaal….. Heel graag voor mijn meisje, <3

 3. Ik zou graag een goodiebox willen winnen voor mijn gezin..
  Zonder in details te treden verkeren wij als gezin een tijdje in zwaar weer,zelfs met dreiging op straat te komen te staan.
  Onze 2 jonge kinderen hebben geen idee ervan en dat willen we graag zo houden.
  Het neemt niet weg dat mijn man en ik onze stinkende best moeten doen om dingen te voorkomen,erg lastig als man in de ww zit en ik afgekeurd ben.
  Het heeft nogal z’n weerslag op ons als stel en daarom zou een lichtpuntje erg welkom zijn.

 4. Ik zou het zo geweldig vinden als ik de Stratego aan mijn man zou mogen geven onder de kerstboom. Hij heeft een ernstige hersenbeschadiging door een val van een betonnen trap en heeft lang geknokt om er zo goed mogelijk mee te leren leven. Hij is een trotse opi van twee kleinkinderen, maar het valt voor hem niet altijd mee om ze bij te houden. Gelukkig heeft hij er veel lol in om ze van alles te leren, dus wat zou hij ervan genieten als hij samen met hen dit spel te kunnen spelen. Dat samendoen betekent zoveel voor hem

 5. Voor mijn mama…ze is er altijd voor me, ze begrijpt me, zorgt voor ond allemaal, ze werkt met bejaarden en ook daar brengt ze altijd warmte en vrolijkheid!we gaan samen in november en december een dag in de week naar een kerstmarkt, of kerstknutsellen, ik weet hoe dol ze is op kerstdecoratie en landelijke spulletjes om hun h u s gezellig te maken, zelf moet zij op de kleintjes letten en koopt ze niet gsyw iets voor zichzelf. Ik zou haar dit cadeau heel graag gunnen! Veel liefs wendy

 6. natuurlijk kan ik zeggen voor mijn beste vriendin, buurvrouw , man enz.. en ik kan echt heel veel opschrijven waarom, want echt waar iedereen verdient het. ik gun de dierenartspraktijk het, zij staan met hun team elk jaar paraat met de feestdagen, want echt waar, er komen veel dieren ongelukjes binnen. wij hadden vorig jaar ook zo,n gevalletje, en wij zijn zoooo ontzettend goed geholpen, dat ik eigenlijk wel vindt dat zei een cadeautje verdienen. en dat alle dierenvrienden bijdeze zeggen, DANK JE WEL, dat jullie er zijn!!!

 7. Voor mijn lieve moeder,
  Sinds het overlijden van mijn vader staat ze nog altijd dag en nacht voor ons klaar in goede en slechte tijden, ondanks haar eigen verdriet.
  Ze probeert het beste er van te maken maar mist hem verschrikkelijk net als ik en mijn 2 zussen.
  Kerst is nooit meer geworden wat het was maar zij en wij proberen het beste er van te maken.
  Ze mag wel eens in het zonnetje gezet worden vind ik namens haar kinderen en haar kleinkinderen.
  Misschien krijgt ze met kerst al een cadeau als kleinkind nummer 5 dan verwacht wordt maar ze verdiend meer dan dat!
  Omdat we niet zonder haar kunnen en super trots op haar zijn! Een mem uit 1000-den.

 8. Maud Janssen-Pluymaekers op

  Ik zou graag het pakket voor m’n zus willen winnen. Ze heeft een zoontje van 2 Sem en is nu in verwachting van de 2de waar ze in januari van is uitgeteld. Ze is de beste en liefste zus. Ik denk dat ze het zwaar zal hebben met de Kerst en versiering en kado s omdat ze dan hoog zwanger is. Hiermee wil ik haar dan verassen!
  Bedankt

 9. Ik zou mijn zusje of mijn moeder graag zo’n pakket gunnen.Vorig jaar hadden we niet veel zin in kerst.Mijn vader was 29 november 2013 overleden en we zaten nog volop in de administratie toestanden en waren/ zijn nog steeds erg verdrietig dat mijn vader er niet meer is.
  Ik zou het heel fijn voor 1 van beiden vinden.
  We gaan straks wel weer naar onze midweek vakantie naar Valkenburg.We doen al jaren geld elke maand in een pot en betalen daar het verblijf in het hotel van{half pension ,dus lekker ook niks te doen wat koken betreft}We gaan voor de 20 of 21 ste keer!
  Alleen vorig jaar zijn we niet geweest natuurlijk.
  Mijn moeder heeft Parkinson dus elk jaar is het afwachten of het nog lukt.Maar alvast een oppepper in de vorm van zo’n pakketje zou geweldig zijn voor haar.
  Mijn zusje is ook kerst fan,maar moet meestal alles alleen doen,want haar man heeft nu eenmaal een hekel aan kerst.{al haalt hij heus wel de spullen van zolder hoor}Wie weet doet zo’n oppepper hem veranderen van mening!!
  Daarbij,zij is erg creatief met glas en heeft een prachtig glaswerk gemaakt voor het graf monument van mijn vader.Het was een emotioneel gebeuren,maar prachtig geworden.Daarom graag zo’n pakket voor mijn zusje

 10. Mijn lieve vriendin Caroline. Wij zijn echte soulmates. Een van onze gezamenlijke gekkigheidjes is de voorliefde voor X-mas. Ik ben helaas erg ziek, zij weet me keer op keer te verrassen met kleine dingetjes. Zij geeft me hoop en heel veel inspiratie. Ik zou haar graag ook willen verrassen, zeker met X-mas. X-MAS staat voor genegenheid, gezelligheid en vooral vrienden en familie. Ik wil haar op deze bijzondere manier laten blijken hoe belangrijk ze voor me is. Naast onze voorliefde voor bloemen, riverdale, chocola (;-)) en rituals.. hebben we ook fotografie en reizen als gezamenlijke hobbies. Ik ben zo bevoorrecht met haar als vriendin in mijn laatste jaren, hoe leuk zou het zijn om haar dat op deze manier te laten blijken!! Verder vind ik deze site en blogs geweldig, ga zo door! Weet zeker dat je heel veel glimlachen op gezichten tovert en dat kunnen er niet veel zeggen tegenwoordig….

   • Dankjewel Saskia! Zo leuk dat ik eens mijn vriendin kan verrassen 😉 alhoewel ik het ook heeeel veel mensen hier gun, wat een lieve verhalen ( en wat leuk van die mannen, chapeau!!) . Nogmaals bedankt en ik blijf genieten van je site hoor 😉 ♡

 11. Wij zijn gek op de Kerst en mijn man nog meer dan ik. Nu is hij net uit het ziekenhuis en we hopen volgende week goed nieuws over zijn operatie te krijgen. Zo’n man verdient toch “een doos vol kerstcadeautjes”.

 12. Er is 1 persoon in mijn leven die er altijd voor me is. Die er is als ik moet lachen maar er ook is als ik het even niet meer zie zitten. Deze persoon snapt me zonder dat ik iets hoef te zeggen… Steunt me in mijn studie (deeltijd HBO), is de allerliefste papa van de hele wereld voor onze 2 jarige zoon!!! En van zijn 2 zonen van 17 en 21 jaar. En hij is mijn allerliefste man!
  En waar houd hij van? Van mij natuurlijk!!!! En van onze kinderen….
  Motors, pure chocolade vlokken op brood, herfstbok, romantiek, cappuccino, stroopwafels, en spruitjes zijn daarnaast dingen waar hij gek op is! Kanjer is het hè? Hij verdient dit speciale pakket omdat hij de allerbelangrijkste en allerbijzonderste is! X

 13. Mijn lief virendinnetje San Tomson Positivo die ondanks alles altijd positief en vrolijk blijft en dan nog aan andere denkt xx

 14. Mijn moeder verdient dit pakket zeker! Om alle redenen die je maar kunt bedenken. Ze is m’n moeder, vriendin en steunpilaar. We zijn allebei chronisch ziek, ik bewonder haar hoe ze daarmee omgaat. Ze blijft positief. Kerst is ons leukste feest, mijn moeder houdt heel erg van mooie decoraties maken, vooral van bloemen. We hebben dus altijd een mooi kerststal en adventstuk.

 15. Hi!

  Iedereen verdient wel eens een cadeautje, toch. Ik heb lieve vriendinnen, elk met een reden om een cadeautje te krijgen, maar ik ga toch mijn man hiervoor nomineren. Mijn man is iemand die nooit een cadeau voor zichzelf weet te bedenken. Niet voor de verjaardag, niet voor de kerst. Plectrums, voor zijn gitaar, daar is hij altijd wel blij mee. Ik vind het wel eens jammer dat hij geen wensen heeft. Dus moet ik altijd creatief zijn. Gelukkig ben ik dat ook en kan ik altijd wel iets leuks bedenken. Hij vindt het ook altijd geweldig wat ik bedenk. Maar… het zou toch ook eens leuk zijn als een ander hem kan verassen met een cadeautje? Al ben ik zijn grootste kerstcadeau: 24 december 2005 hebben wij elkaar de eerste zoen gegeven na een gezellig dagje (kerst) shoppen. Ik vanuit Sittard naar Amsterdam afgereisd, de vonk en de klik waren er gelijk, en nog steeds. Een echt kerstsprookje!

 16. Mij vriendin omdat zij altijd voor iedereen klaar staat en omdat ze nooit zeurt om iets en omdat ze gewoon ook een fantastische moeder voor onze dochter is ze is een topper

 17. Voor jouw ,Omdat je ons steeds blij maakt met je Kerst site en ik er zo van geniet
  Je verzet zo veel werk daarmee en je maakt mij daar gelukkig mee,
  een stukje Nederlandse Kerst hier in Portugal
  Maar als jij het niet voor je zelf wilt houden ,dan voor mijn zus Marianne.
  Die al jaren voor onze moeder alles regeld en daar voor ook voor ons vader.
  Zelfs nu met kaartjes en telefoontjes steunt ze mij nu ik net herstel van mijn burnout.
  Dus heeft ze dat ook wel verdiend

 18. Mijn vriendin verdient het.. Ze is verliefd op de kerst zo verliefd.. Dat ze de kerstboom al uit de schuur heeft gehaald hahaha… We hebben een 3e kerstdag verzonnen om nog n dagje extra te genieten van de kerst! Mooiste tijd van het jaar.. Dan gaan we altijd lekker cadeaus shoppen en make upjes bij de Bijenkorf testen hihihi

 19. peremans linda op

  voor mijn nichtje die dit jaar begon met een hele grote verrassing voor heel de familie ze beviel namelijk op 8 januari van een tweeling ,die kwamen wel 4 maanden te vroeg en hebben dus lang naar het ziekenhuis moeten gaan ze heeft dus dit jaar weinig tot niets voor haarzelf gehad daarom zou zo een geschenkje wel een opkikker zijn ze verdient dit echt ze is zo een goede mama voor haar kleine schatten

 20. Wauw, wat een leuke winactie! Ik zou mijn lieve (aanstaande) schoonzus willen verrassen met de kerst goodiebag! Waarom? Omdat zij gaat trouwen met mijn broer, omdat zij tevens de zus van mijn vriend is (en wij dus nog heel vaak gezellig kerst samen zullen vieren) en stiekem omdat ik zelf een christmaholic ben. Een huis hebben wij nog niet, maar de kerstspullen zijn uiteraard al binnen! Wat zal het tof zijn als ik mijn enthousiasme over kan brengen en haar met een goodiebag kan verrassen! Met een bezoekje aan de Intratuin in Duiven achter de rug lijkt het mij dan ook een must om mee te doen. Laat de kerstvoorbereidingen maar komen, uiteraard met de goodiebag

 21. Mijn moeder absoluut!
  Ik ben afgelopen maanden ontzettend ziek geweest, ik heb namelijk de ziekte van Lyme en heb ontzettend afgezien de laatste tijd…
  Ziekenhuis in, ziekenhuis uit en mijn moeder die altijd paraat stond en haar werk verzette zodat ze met me meekon omdat ik zo zenuwachtig was voor een MRI scan of ruggenmerg punctie.
  Dag en nacht staat ze voor me klaar en dat waardeer ik enorm.
  Zij verdient het echt om eens in t zonnetje gezet te worden!

 22. Voor mijn moeder omdat ze van ons huis een thuis maakte onder hele moeilijke omstandigheden. Altijd met kerst een echt kerstgevoel brengt met warmte en liefde. Als kind vond ik het heerlijk om op kerstochtend wakker te worden van de geweldige kerst muziek van Jim Reeves en de geuren van een ontbijt . In de pyjama mam’s helpen en dan kwam pas de rest van het gezin. Nu ik volwassen ben gaan we nog steeds op kerstavond na haar toe hoe laat het ook wordt of wat we ook doen. We slapen daar en ik wordt elke eerste kerstdag nog wakker bij haar op deze manier. Alleen nu doen mijn meiden en man ook mee aan ons ochtend ritueel. Ze genieten er net zoals ik met volle teugen van.Dus als dank dat ze mij altijd dit gevoel heeft gegeven ondanks alle omstandigheden.

 23. Mijn lieve jeugdvriendinnetje Gertrude. Hebben elkaar na 20 jaar weer gevonden…. heeft alleen in die 20 jaar veel voor haar kiezen gehad & ik heb er toen niet voor haar kunnen zijn …. Zijn de schade nu dik aan ‘t inhalen … in voor haar ‘geleende’ tijd. Gun haar & haar 2 lieve dochters alles …. zou heel veel voor mij betekenen als haar dit beetje geluk toebedeeld zou worden.

 24. Mijn moeder verdient het echt. Ze heeft al weken erg pijnlijke gordelroos en kan bijna niet slapen. Kan nog wel weken duren. Ik hoop haar wat op te kunnen vrolijken met zo’n mooi pakket.

 25. Mijn zus! Ik ben pas 26 en nogal een wiebelkont en kan niet thuis stil zitten.
  Helaas had ik geen keus toen ik begin dit jaar aan mn heup geopereerd werd en een half jaar later nogmaals omdat het niet goed genas.
  Mijn zus heeft me zo ontzettend geholpen met zowel naar wc helpen, als me even mee het huis uit nemen, tot helpen in t huishouden, boodschappen doen en gewoon lekker theetjes drinken.
  Ik zou haar zo graag willen bedanken met een mooi kado, maar ben helaas na het bericht van mijn operatie mijn baan kwijt geraakt waardoor het allemaal even wat krapper is.
  Ze is net als ik fan van kerst dus hoe leuk zou t zijn als ik haar zo kan verrassen en bedanken voor alles wat ze voor me heeft gedaan! Ik weet zeker dat ze dit fantastisch zal vinden!

 26. Mijn moeder verdiend zo’n pakket echt! Ze heeft veel meegemaakt de laatste tijd dus ik vind dat ze wel een oppepper kan gebruiken. Ze houdt heel erg van kerst en ze maakt altijd heel graag kerstpakketten open of cadeautjes met kerst dus ik wil graag een lach op haar gezicht zien als ze zo’n mooi pakket zal krijgen!

 27. Ik zou dit pakket aan mijn lieve en beste vriendin Yentle willen geven. Yentle en ik kennen elkaar al vanaf dat we 3 jaar waren en waren vroeger onafscheidelijk. Tot aan de middelbare school waren we de allerbeste vriendinnen, we maakten verkleedkleren voor de optocht met toen nog Koninginnedag we haalden kattenkwaad uit en deden de leukste dingen samen. Tijdens onze middelbare schooltijd groeiden we een beetje uit elkaar maar we zijn wel samen naar ons examen-gala gegaan in een super mooie cabrio. Daarna gingen we beiden onze eigen richting op en na een aantal jaar kwamen we elkaar tegen op facebook en wisten we op die manier wat er in het leven van de andere speelde.

  Begin dit jaar kwam ik weer in het dorp wonen waar we allebei zijn opgegroeid en Yentle woonde er alweer iets langer dan ik. We spraken af om gezellig bij te kletsen en in plaats van bijna 11 jaar leek het wel gisteren dat we elkaar nog hadden gezien. Nu bijna een jaar later kan ik Yentle niet meer wegdenken uit mijn leven. Ze is er voor mij en ik ben er voor haar. We hoeven elkaar niets uit te leggen, we weten van elkaar wat we aan elkaar hebben.

  Beide hebben we in het afgelopen jaar/jaren voor onszelf gekozen en beiden zijn we daardoor sterker geworden. Yentle verdient het om dit pakket te winnen om dit jaar wat voor haar niet heel erg leuk was. Met dit pakket wil ik weer even een glimlach op haar gezicht zien en haar een moment voor haar gunnen. Kerst is voor mij heel erg speciaal, het is een feest waarbij ik veel denk aan mijn overleden moeder. Kerst was haar feest en Yentle weet hoe mijn moeder en ik dit vroeger beleefde.

  Mijn moeder heeft mij geleerd om met Kerst aan anderen te denken en dit jaar denk ik aan Yentle en haar twee lieve kids. Zodat zij heerlijk Kerst kunnen vieren en kunnen uitkijken naar een mooi 2015 want dat verdienen ze.

  Liefs Marieke

 28. Mijn ex. Omdat ik laatste tijd vaker aan hem denk met warmere gevoelens. Ik ben ook erg kwaad op hem geweest, heb slecht over hem gedacht. Nu weet ik eigenlijk niet goed wat te denken.. Wat ik wel weet is dat ik hem dit graag zou geven. Zomaar, voor de goede herinneringen die ik ook nog heb. Hij was lief. En ik hield oprecht van hem.

 29. Voor mijn lieve, zorgzame, schoonmoeder, die altijd klaar staat voor haar dementerende man. Ze cijfert zichzelf helemaal weg, om goede zorg te bieden. Wat zou het leuk zijn om haar op deze manier met kerst te verrassen.

 30. Hallo,
  eerst en vooral wat een leuke wedstsrijd!
  ik zou het willen winnen voor mijn zus!
  ze is heel lief en ze staat altijd voor me klaar!
  ze houdt van kleren!! en sieraden!
  echte meisjes dingen dus!
  ze is 15 jaar en heet Emma.
  Ik zou je super dankbaar zijn! echt waar!

  lieve groetjes
  x Marthe

 31. Voor mijn lieve mamma. Ze is dit jaar meerdere keren aan haar voet geopereerd en na 5 maanden gips is het er nu eindelijk af. Helaas niet met het gewenste resultaat en heeft ze nog een lange revalidatie voor de boeg. Ze verdient het om zo’n mooi pakket te ontvangen om hiermee helemaal in de gezellige kerstsferen te komen!