Rivièra Maison kerstcollectie: glitter & glamour all the way

1

Elk jaar kijk ik er weer naar uit; de kerstcollectie van Rivièra Maison (door fans liefkozend RM genoemd). Want elk jaar weer is de collectie prachtig. En dat geldt zeker voor die van dit jaar. Hieronder vind je een kleine selectie uit het grote aanbod van Rivièra voor kerst 2014. Te mooi, toch? Kon ik het maar allemaal kopen :).

Geïnspireerd op New York

De kerstcollectie voor dit jaar is geïnspireerd op the city that never sleeps, New York! De stad bruist en is all glamourous! Elegant, sexy, luxe en stijlvol. Waan je op een prachtig ingericht dakterras met de skyline van New York. Grote kerstbomen gevuld met glitters, diamanten en kerstballen in alle soorten en maten. Een rijkelijk gevulde champagnetoren, heerlijke amuses, bijzondere appetizers, oesters en smakelijke cocktails. De themacollectie NYC staat geheel in het teken van pracht en praal. Alles draait om feest: glitter & glamour all the way. NYC gaat over the top!

Koken en tafelen

Het kerstservies van Riviera Maison is klassiek, landelijk wit met een touch of silver. Stoffen servetten met sneeuwvlokjes worden bijeengehouden door een zilverkleurige servetring met een hulsttakje. Klassiek en elegant. De borden in ster- of kerstboomvorm kennen we al langer, maar blijven natuurlijk tof. De houten plank in de vorm van een kerstboom (€39,95) gaat dit jaar met mij mee naar huis. Love it!

Riviera Maison Kerst 2014collage tafelen koken riviera maison kerstcollectie 2014

Er zijn ook diverse accessoires met rode accenten verkrijgbaar, om een meer traditionele sfeer neer te zetten. De onderzetters en theedoeken hieronder vind ik echt heel leuk!

collage tafelen kerst riviera maison 2014Riviera Maison Kerst 2014

Klasse in de boom

Nostalgie, dat straalt van de kerstballen op de bovenste drie foto’s hieronder af. Daaronder vind je decoraties waarin vilt met bast gecombineerd wordt; een prachtige landelijke combinatie. Riviera heeft zeker prijzige kerstdecoraties, maar als je er enkele opvallende van koopt (en die opvallend in je boom hangt) kun je het opvullen met goedkopere decoraties. Heb je tóch de RM-vibe in je boom :).

collage kerstballen riviera maison kerst 2014collage groen riviera maison kerst 2014

Kaarslicht

Kunnen ze ook goed bij Rivièra hè, kaarsen en kaarsenhouders maken. De collectie is ongelofelijk uitgebreid (kijk maar op de website hier), hieronder vind je drie van mijn favorieten.

collage kaarsen riviera maison kerst 2014

Kerstkaartenhanger

Deze kerstkaartenhanger vind ik echt geweldig. Ik kon ‘m niet vinden op de webshop, maar hij is ongetwijfeld in de winkels verkrijgbaar. De prijs weet ik dus helaas ook niet. Ook leuk: je kunt er adventskalender van maken! Hang, in plaats van kerstkaarten, zakjes met cijfers aan de linten. Nummer ze 1 t/m 24. Je geliefde of je kinderen mogen elke dag een zakje openmaken en het cadeautje uitpakken of de spreuk/opdracht lezen. Leuk!

collage linten kaarten riviera maison 2014 kerst

Je kerstspulletjes opbergen

Als ik het goed heb, zijn deze doosjes echt helemaal nieuw. Je kunt er je kerstspulletjes in stijl in opbergen. Of je gebruikt ze om kadootjes in te bewaren totdat je ze mag geven. Leuk, toch?

collage opbergen kerst riviera maison 2014

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jullie van de kerstcollectie van Riviera Maison voor 2014 vinden. Laat het zeker even weten in een reactie hieronder. De collectie is vanaf nu in alle Rivièra Maison Stores en via de Webstore verkrijgbaar.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie

  1. bruyneel christine op

    goh alles is gewoon goddelijk mooi ik heb 10 man op kerstavond dus ik nu al op zoek naar van alles en hier vind ik zeker alles terug mooi mooi