H&M Home kerstcollectie: vier stijlvolle thema’s

0

Sinds kort is er in de H&M in mijn woonplaats een H&M home-afdeling. Blij dat ik daarmee ben! En dan voornamelijk omdat ik dan eindelijk de gave kerstcollectie kan shoppen. Heb je geen H&M home in de buurt? Dan kun je natuurlijk ook altijd je inkopen doen via de webshop. Maar in de winkel snuffelen blijft natuurlijk het leukste.

Vier stijlthema’s

H&M heeft voor de kerstcollectie dit jaar vier thema’s. Ze heten Holiday Spirit, Sparkling Glam, Classic Tradition en Happy Holidays. In deze blog laat ik je de leukste producten uit deze vier thema’s zien.

Holiday Spirit

Omarm het decembergevoel met een stijlvol interieur. Combineer glanzende materialen en schitterend metallic met grijze en groene tinten voor een warme, moderne en luxueuze sfeer. Deze stijl past denk ik heel goed in wat modernere, strakkere interieurs. Het is denk ik ook heel goed te combineren met koper, een van de kersttrends van dit jaar.

3SB_0119_204R_Midres_PRESSh&m home kerst 2014

Sparkling Glam

Sparkling Glam is warm en glamourous. Creëer een vrouwelijke en elegante decembersfeer met glinsterende pailletten, accessoires en prachtige warme kleuren zoals paars, donkerrood, wit en goud. Mooi!

h&m home kerstcollectie 2014

Classic Tradition

Hou je van klassiek? Dan is dit thema echt iets voor jou. Je zet een vintage interieur neer met deze accessoires in traditionele kleuren en gemaakt van natuurlijke materialen. Details als onafgewerkte zomen, tijdloze ruitjes en rustieke materialen geven dit thema echt die klassieke uitstraling waar veel christmaholics van houden.

3SB_0070_170R_Midres_PRESScollage classic h&m home kerst

Happy Holidays

De vrolijkste en laatste van de vier stijlthema’s heet happy holidays. En de kleuren in dit thema zijn ook absoluut vrolijk – fris wit met turquoise en roze. Vrouwelijk, lief en vrolijk!

collage happy holidays

Welke van de vier stijlen spreekt jou het meest aan? Zelf vind ik Classic Tradition het tofste. Echt een warm winters kerstsfeertje zet je daarmee neer. De kerstspulletjes zijn nu al via de webshop te bestellen en kunnen elk moment in de H&M home stores verschijnen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!