WIN! 5 x 2 tickets voor Kerstbeleving: dé winter- en kerstfair

123

kerstbeleving-kerstkransKen je de winterfair Kerstcreaties? Vanaf dit jaar heet deze toffe Brabantse beurs Kerstbeleving. Het is echt de gezelligste Winterfair van Nederland. De beurs heeft dit jaar een totaal nieuwe opzet, waar winter en kerstbeleving voorop staan. Het echte gezellige wintergevoel overvalt je als je binnenkomt! Creativiteit, funshopping, bloem- & groenbeleving staan centraal op de ruim opgezette inspiratiepleinen.

Van bloem- tot smaakbeleving

In het bloemschiktheater verzorgen ware meesters in de bloemsierkunst gratis toegankelijke demonstraties en presentaties. De mooie kleuren en geuren van de kunstwerken zijn een ware beleving. In de X-mas foodcourt en culinaire straat vind je genoeg inspiratie om een feestelijk gerecht op tafel te zetten. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan tafelstyling, is er smaak- en proefles en krijg je tips om je kleine oogappel tijdens het kerstdiner aan tafel te houden.

KB deco stand2

Xmas Funshopping en meer

Kerstbeleving biedt verder een bonte verzameling van allerlei leuke en originele winkeltjes. Je kunt hier lekker struinen op zoek naar dat ene hebbedingetje, die mooie accessoire, dat fijne kledingstuk, sinterklaascadeautje of kerstartikel. Verder is er van alles te vinden voor creatieve taartenbakkers en fanatieke kerstbal swappers. Maar natuurlijk zijn er ook fantasierijke workshops waar bloemen, papier, glitters, stoffen, parels je om de oren vliegen. Voor de kids valt ook van alles te beleven. Leuke workshops, zwieren op een echte schaatsbaan en nog veel meer.

collage kerstbeleving 2014 - beurs kerstcreaties

Waar en wanneer?

De beurs Kerstbeleving vindt plaats van 21 t/m 24 november in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 10 jaar) is het € 5,00 p.p. incl. deelname aan workshops, een verrassingstasje en schaatsen! Kinderen t/m 3 jaar mogen zelfs helemaal gratis naar binnen. Wil je kaarten kopen? Dat kan hier!

KB sfeer cadeau's

WIN! 5 x 2 kaarten voor Kerstbeleving

De organisatie van Kerstbeleving stelt 5 x 2 kaarten beschikbaar voor jullie, de Christmaholic-lezers. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op zo’n setje van twee toegangskaarten – je kent het inmiddels – is hieronder een reactie achterlaten. Ik ben heel erg benieuwd waarom jij naar deze beurs zou willen. Ben je op zoek naar creatieve inspiratie? Of wil je juist lekker kerstsfeer proeven? Vertel het ons!

Deze winactie loopt van 29 oktober t/m 5 november 2014. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat prijzen (in dit geval de toegangskaarten) alleen naar een adres in Nederland of België mogen worden gestuurd. Wil jij kans maken? Scroll gauw naar beneden en laat het weten!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

123 reacties

  1. Waarom, nou gewoon ! Omdat het me fantastisch lijkt erbij te zijn en te mogen genieten van de combinatie huis, creativiteit en kerst !! Waar ik alledrie dol op ben..

  2. Jessica Havelaar op

    Het lijkt me echt fan-tas-tisch om dit jaar kaartjes te winnen voor dit ultieme Kerstfestijn!! Ik ben vorig jaar met mijn zus daar voor het eerst geweest en het was een geweldige ervaring die we graag nog eens dunnetjes over zouden willen doen. We zijn beiden echt twee kerstfanaten!

  3. Ik zou het heerlijk vinden, ja ben een echte christmaholic.. en dit is het laatste jaar dat ik daar (rustig) de tijd voor heb, met de komst van onze eerste spruit…

  4. Ellen van Oijen op

    Zeven jaar geleden ben ik voor het laatst naar de Winterfair in Den Bosch geweest. Graag zou ik willen zien wat er dit jaar op de beurs staat, zodat ik inspiratie kan op doen voor thuis.

  5. Het laatste kwartaal van het jaar ben ik al helemaal klaar voor kerst. De eerste kaarten zijn al geschreven, de jaarlijkse kerstnieuwsbrief is bijna af, en ik ben zo fanatiek aan ‘t inpakken dat zelfs m’n man en katten onder de glitter zitten. Maar meer ideeën zijn altijd welkom!

  6. het lijkt me echt een belevenis, ben er nog nooit geweest dit is nu de unieke kans om erheen te gaan leuke dingen ervaren en kijken