Xenos kerstcollectie: van kleurrijk etnisch tot goud & hout

4

Zoals elk jaar heeft Xenos weer een uitgebreide kerstcollectie. Dit jaar heeft de woonwinkel gekozen voor vijf verschillende kleurenthema’s die afzonderlijk een sterke stijl neerzetten. Maar je kunt ze natuurljk ook combineren om zo je eigen stijl te creëren. En het leukste is; alle kerstdecoraties hebben een zeer fijn Xenos-prijsje. Wat zijn de kersttrends bij Xenos dit jaar?

Modern zwart & wit

Het eerste stijlthema is modern zwart en wit. Een kleurencombinatie die nooit uit raakt. Veel geometrische vormen, maar ook traditionele decoraties in zwart en wit maken samen een stijlvol interieur met een moderne twist. Denk onder andere aan huisjes, kaarsen en kandelaars, maar ook labels en cadeauverpakkingen zijn er in dit thema.

Kleurrijk etnisch

Het tweede thema is etnisch; veel felle kleuren die prachtig met elkaar combineren. Denk aan turquoise, groen, oranje, fuchsia en paars. Xenos heeft opvallende kerstballen, hangers en pieken in allerlei soorten en maten voor een feestelijke en kleurrijke kerstboom.

XEN_Sfeeropname Branden Etnisch 1

Wit & Zilver

Op nummer drie staat voor Xenos dit jaar traditioneel zilver, ook die kleur mag niet ontbreken in de collectie. Er zijn chique zilverkleurige versieringen voor in de boom, maar ook kerstzakjes om kleine kadootjes in te verpakken. Het vierde kleurthema is winters wit. Ga voor een romantisch samenspel door de witte kerstversieringen te combineren met zilver. Wil je het strak houden? Ga dan voor alleen witte decoraties en decoreer je boom met spuitsneeuw.

Goud & hout

Het vijfde en laatste thema heet goud & hout. Stoere decoratie in natuurlijke materialen zorgen voor een ultiem winterwonderland. Prachtig gecombineerd met gouden details voor een luxueuze uitstraling. De houten kerstaccessoires matchen overigens ook heel goed met de opvallende etnische kleuren uit het tweede thema.

XEN_Sfeeropname Kerstboom Etnisch-Goud

Kerstcadeautjes inpakken

Ken je de kerstlinten van Xenos al? Daar sla ik er altijd een hele hoop van in. Ontzettend leuk om je kadootjes mee te versieren of decoraties mee aan de boom te hangen. Ook heeft Xenos diverse verpakkingen voor cadeautjes (zoals tasjes, cadeaudoosjes en cadeaupapier). Mix & match of ga voor een mooi geheel door al je kadootjes in dezelfde stijl in te pakken.

XEN_Sfeeropname Kerstlinten Etnisch

Kerstsnoep van Xenos

En weet je wat ik ook altijd meeneem als ik naar de Xenos ga in november of december? Van die lekkere candy canes (je weet wel, die rood wit gestreepte snoepjes voor in de boom). Heb je kleine kids? Dan zijn de adventkalenders met chocolaatjes ook echt een aanrader.

De foto’s in dit blogje zijn bijna allemaal van het etnische thema. Beelden van de andere thema’s volgen later en zal ik – zodra ik ze heb ontvangen van Xenos – zo snel mogelijk toevoegen! Wat vinden jullie van de thema’s van dit jaar? Zit er iets voor jou bij?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties

  1. Pingback: 3 kerstboomtrends voor kerst 2015