Kerst bij HEMA: betaalbaar en o zo fijn!

3

Toen ik hoorde dat de kerstcollectie van HEMA weer in de winkels ligt, ben ik meteen even gaan kijken. Wat een leuke spulletjes zijn er! Met de betaalbare kerstartikelen van Hollands fijnste winkel breng je niet alleen sfeer in huis, maar maak je het ook echt bijzonder. Van glitterkerstballen tot uiltjes in de kerstboom en van leuke lampjes tot honeycomb-figuren voor het aankleden van de rest van je huis. HEMA heeft dit jaar kerstdecoratie in drie kleurthema’s, je ontdekt ze in deze blog.

Bonte Ker(st)mis

kerstboom1~front+1~Hema internet

Met gekleurde sterrenslingers en bosdieren als hangers in de boom creëer je een gezellige kerstboom, waar iedereen zijn cadeautjes onder wil leggen. Glitter is het toverwoord voor deze stijl. Je vindt het dan ook in overdaad op de dennenappels, uiltjes en de kerstballen. Niets is te gek, dus combineer veel verschillende kleuren, materialen en vormen helemaal naar jouw smaak. Misschien passen die oude hangers van oma er ook nog wel bij?

Honeycombs

HEMA honeycombs papieren decoraties kerst 2014

Deze stijl is trouwens ook superleuk te combineren met de fameuze honeycombs van HEMA. De collectie van deze papieren uitvouwbare decoraties is dit jaar uitgebreid. Zo vind je er niet alleen de traditionele ballen en klokjes, maar ook ijspegels, kerstboompjes en bosdieren. Leuk!

Zalig Zilver

kerstboom2~front+2~Hema internet

Is zilver jouw kerstkleur? Ook dan kom je bij HEMA aan je kersttrekken. Verschillende zilveren hangers combineer je voor een op en top zilveren boom, die jou en je gasten tegemoet glinstert. Met een duifje als piek en een schitterende slinger, maak je de boom helemaal af. Wil je toch wat kleur toevoegen, hang er dan wat groene ballen tussen of een handjevol hangers in vrolijke en opvallende kleuren. Natuurlijk is het ook erg lekker om er kerstkransjes in te hangen, deze kun je altijd weer aanvullen na het opsnoepen (if you can keep up).

Witte kerst (met een gouden randje)

kerstboom3~front~Hema internet

Voor een witte Kerst hoeft het echt niet te sneeuwen, maar kun je natuurlijk ook de boom helemaal in het wit steken. Doorzichtige kerstballen, witte decoraties en witte glitterende versieringen combineer je voor een totale witte en vredige look. Voor een glamourous touch en een echte partyboom voeg je sterrenslingers en goudkleurige items toe. Plop die champagne maar open!

Nog meer HEMA-kerst!

HEMA kerstcollectie 2014 - kerst

Mijn bezoekje aan de HEMA vandaag leverde me verder nog twee setjes super goedkope LED-lampjes op batterij en LED-theelichtjes voor €1 op. Ook de bekende nostalgische papieren rietjes (wit-zilver of wit-rood) zijn er te koop. Verder zag ik nog allerlei toffe uitsteekvormpjes, inpakpapier en -linten, stempels voor het maken of personaliseren van je kerstkaartjes en servetjes, in allerlei kleuren en prints. Kortom; voor nog meer HEMA-kerst, gauw even de winkel (of webshop) in!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties