WIN! 4x kerstdorppakket van My Village

175

Weet je nog, het starterspakket van My Village dat je vorig jaar kon winnen? De actie was zo’n succes, dat My Village dit jaar weer cadeaupakketjes voor het maken van je eigen kerstdorp beschikbaar stelt. Lees gauw verder over deze gave winactie.

Wat is My Village?

My Village is een Nederlands bedrijf dat producten maakt en verkoopt voor de basis van miniatuurdorpjes. Je vindt de producten van My Village o.a. in bijna alle tuincentra bij de kerstdorpjesafdeling. De enthousiaste en gepassioneerde medewerkers van My Village (dat zijn ze echt!) ontwerpen hun producten voor een groot gedeelte zelf en verrassen hierdoor ieder jaar weer met leuke, nieuwe, innovatieve producten. In het prijzenpakket dat je kunt winnen, zitten meerdere producten die dit kerstseizoen voor het eerst verkocht worden! Cool, toch?

Wat kun je winnen?

My Village geeft 4 pakketjes t.w.v. €27,95 weg aan de lezers van Christmaholic. Hieronder lees je precies wat er in de pakketjes zit en hoe je kans maakt op deze gave prijs!

Een kersthuisje om zelf te schilderen

Altijd al zelf willen bepalen hoe je kersthuisje eruit ziet? Het kan nu! Met de kit “Schilder je eigen miniatuur” heb je een compleet pakketje in handen: een blank huisje van keramiek, 6 soorten verf en 2 kwasten. Meng de kleuren verf tot je favoriete kleuren en verf het huisje precies zoals je het zelf mooi vindt. De onderzijde van het huisje bevat een handige uitsparing voor een snoer en een holte om zelf een LED-lampje of LED-theelichtje toe te voegen voor extra sfeer. Leuk joh!

kersthuisje schilderen my village

Een 2-D grondplaat voor je kerstdorp

Wil je graag binnen enkele minuten een kerstdorpje gebouwd hebben? Je kast beschermen met iets spectaculairder dan een sneeuwkleed? Met de nieuwe grondplaten kun je heel gemakkelijk en snel een mooi kerstdorpje bouwen. De 2-dimensionale grondplaten zijn er in twee versies die beiden dubbelzijdig bedrukt zijn. Je kunt dus zelf kiezen welke zijde je het mooist vindt om te gebruiken als basis voor je kerstdorp. Plaats je huisjes, poppetjes, boompjes en eventueel andere accessoires op de grondplaat en klaar is je dorp!

grondplaat

Een sfeervolle achtergrond

De nieuwe, kleinere achtergrond van My Village is ideaal te combineren met de grondplaat in het pakket, aangezien ze handig in hetzelfde formaat zijn. Maar de achtergrond is ook leuk om bijvoorbeeld te gebruiken voor een klein dorpje in een lantaarn. Deze achtergrond is dubbelzijdig. Je kunt dus zelf kiezen of je de nachtversie of de dagversie wilt gebruiken.

MYP10_HR

Sticky dots & decoratiestrooisels

Met de Sticky Dots bevestig je snel, veilig en gemakkelijk de achtergronden en kleine accessoires in het dorp. En, je kunt ze weer verwijderen, zonder lijmresten! Behalve voor het dorp kun je de Sticky Dots natuurlijk ook voor heel veel andere toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van sneeuwlandschappen in glazen potten, zoals we hier gedaan hebben. Super handig om je kerstboompje en andere decoraties onder in de pot te plakken! Maar ook hele andere dingen, zoals foto’s in een fotoboek plakken.

Met decoratiestrooisels maak je je dorp tot slot natuurlijker en realistischer. Met de mos creëer je bijvoorbeeld bosjes en kun je gaten opvullen. De sneeuw zorgt voor een winters effect. Zo geef je jouw kerstdorp de finishing touch! Kijk ook eens dit instructiefilmpje op YouTube.

collage decoratie my village

Hoe maak je kans op 1 van de 4 pakketten?

Wil je een van de 4 kerstdorppakketjes winnen van My Village? Laat dan hieronder weten wat jij zo leuk vindt aan (het maken van) zo’n miniatuurdorp. Deze winactie loopt van woensdag 5 t/m woensdag 12 november 2014. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic.nl van toepassing. Kans maken? Scroll naar beneden en laat gauw een reactie achter hieronder!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

175 reacties

 1. Wat is er leuker dan je eigen droomdorpje creeren in winterse sfeer Je bent er voor de kers mee bezig En met de kerst genieten van je eigen dorp zo trots als een Kerstman maar wezen kan

 2. Ik vind alles ontzettend leuk en ik probeer met een heel klein budget (WW) het heerlijk gezellig te maken in mijn huisje. En ja ik heb wel een huisje en creeer daar omheen een landschap. Maar weet ook dat ik nooit iets win. Maar niet geschoten is mis dus bij deze.
  Maar ga hier gewoon mee door. Ik doe alleen van deze site al zoveel ideetjes op dat ik helemaal blij word.
  Dus doorgaan hier mee.

 3. Het lijkt me leuk om samen met m’n dochtertje een kerstdorp te knutselen. Zo komen we alvast goed in de stemming voor de feestdagen!

 4. Het is echt niets voor mij. Ik knutsel niet zo graag en heb er niet veel geduld voor. Mijn nichtje Nora daarentegen knutselt graag en doet het ook goed. Voor haar wil ik wel graag zo’n kerstdorp-pakket winnen. Dan kan ik het wel gaan bewonderen als het klaar is….

  • Ik vind kerst altijd erg leuk en gezellig. Vooral bij schoonouders! Zij hebben heel hun huis in kerstsfeer. En om hun kerstdorp ukan je niet heen. Elk jaar zeggen ze dat het niet groter wordt maar elk jaar is het groter!! Daarom zou ik voor hun dit willen winnen!!

 5. Dit is het ultieme kerstvakantie-kado wat je maar kunt wensen, lekker met de kinderen aan de hoge tafel en een heus dorp bouwen, en ze mogen dan nog schilderen ook! Ik schakel pa in om een treinrails aan te leggen, want daar ben ik weer zo dol op, en dan met zijn allen wegdromen in ons eigen winter-sprookjes-wonderland.

 6. Ik heb zelf geen geduld om zo’n stadje op te bouwen, maar mijn ouders zijn er elk jaar heel erg fanatiek in. Elke jaar bouwen ze vanalles rond de kerststal en het ziet er werkelijk prachtig uit. Ze kunnen vast weer uitbreiding van hun stad gebruiken!

 7. Woooooow!! Super gaaf man!!! Mijn beppe wil al heel erg lang zelf iets maken met kerst. Mij leek dit HET ultieme kerstcadeau voor haar. We hebben een zware tijd achter de rug en ik wil haar graag met dit verrassen. Ik kan heel erg goed met haar opschieten. Ik hoop dat ik win en dat jullie ons allebei blij maken. Liefs, Maaike

 8. Lekker frobelen op een winderige herfstdag ter voorbereiding op Kerst vind ik heerlijk. Samen met de kinderen aan de keukentafel alles in elkaar zetten. Daar krijg ik warme gevoelens bij.

 9. Ik zou graag een start willen maken met een kerstdorpje omdat het me leuk lijkt dit samen met mijn zoontje te doen. Een begin pakketje zou erg welkom zijn.
  Waar kun je die huisjes kopen die je nog moet verven?

 10. Linda Gerritsen op

  We hebben een kerstdorp wat ontzettend mooi is, alleen we missen ons eigen gemaakte huisje, boompjes, ski baan, water, allemaal zelf gemaakt

 11. In deze donkere dagen voor kerst creatief bezig kunnen zijn ..zo naar kerst toe kunnen leven..naar het licht toe..het licht dat uit de huisjes zal schijnen

 12. Tineke de Borst op

  Kan het nog? Ik hou van kersthuisjes en van creatief bezig zijn. En dan is dit een goede combinatie. Ik doe graag nog mee.

 13. Super gaaf zo een win aktie , ik doe mee voor mijn vriendin Dineke Onink , ze is gek op alles wat met de kerst te maken heeft en bezig met het vergaren van een heus kerstdorp , denk dat ze hier erg blij van word 🙂