Deco idee: tekstborden met kerstige quotes

1

Tekstborden zijn dit jaar helemaal hot in ons interieur. Ook ik heb op de muur van mijn kantoortje een mooie quote hangen met ‘love what you do and do it well’. Niet gek dus dat er ook voor de kerstperiode mooie quoteborden te koop zijn. In deze blog vind je allerlei inspiratie om kerstquotes in jouw kerstinterieur te verwerken! Iets voor jou?

Kant-en-klaar quotebord

Tijdens de opening van de kerstshow van Tuincentrum Leurs werd mijn aandacht meer dan eens getrokken door gave tekstborden met mooie spreuken erop. Hieronder vind je een aantal foto’s van die borden. Hartstikke leuk, toch?

DSC_0755DSC_0774DSC_0768

Handgemaakte tekstborden op Etsy

Je kunt ook diverse tekstborden in kerststijl vinden op Etsy. Let wel op dat er vaak flink wat verzendkosten bijkomen omdat de meeste mensen die hun handgemaakte producten verkopen op Etsy in Amerika zitten. Je kunt ook selecteren op ‘Nederland’ als je gaat zoeken, dan weet je dat de maker in Nederland zit (dus: lagere verzendkosten). De foto’s hieronder komen (vlnr.) van VinylEleganceDreamyHomeDecor & DesignedSigns.

collage etsy tekstborden quotes kerst

Quote in een fotolijstje

Hartstikke makkelijk, en zo gepiept. Heb je een kerstkaart met een mooie quote? Stop deze in een fotolijstje en zet hem op tafel, op een kastje of een plank ergens in je kamer. Instant kerstsfeer! Ik heb bijvoorbeeld de gave kerstquotekaarten van Oktoberdots, zie de foto links hieronder. Tof, toch?

haveyourself oktoberdotschristmaholic on Instagram.clipular

Quote op een schoolbord schrijven

Dit vind ik zo leuk! Boven mijn bureau hangt een groot schoolbord met een mooie houten lijst eromheen. Op dat schoolbord heb ik een aantal leuke kerstquotes geschreven met een chalkmarker (een krijtstift). Zie de foto hier rechtsboven. Leuk toch? Kleine schoolbordjes vind je onder andere bij de Xenos. Heel tof om in je interieur te verwerken.

Free printables

Heb je een goede printer? Dan zijn de free printables die steeds meer websites aanbieden echt een uitkomst. Hoef je geen kaartje te kopen, maar kun je deze gewoon zelf printen en in een lijstje doen. Leuk, toch? Kijk bijvoorbeeld eens hier bij The Cottage Market en hier bij Oh Boy, Oh Joy. Als je googelt op ‘free christmas quote printables’ of ‘free christmas quote downloads’ vind je nog veel meer!

Meer inspiratie op Pinterest

Misschien wist je het al, op Pinterest verzamelen we dagelijks de leukste kerstinspiratie. En daar horen natuurlijk ook gave tekstborden bij met kerstquotes, zie de pins hieronder! Vind je het leuk om ons te volgen op Pinterest? Doe dat dan hier!

Follow Christmaholic.nl – kerst’s board Christmas quotes on Pinterest.

Ga jij een kerstquote in je interieur verwerken deze kerst? Ik ben benieuwd!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!