Beleef de kerst als nooit tevoren bij Intratuin Halsteren

3

Intratuin Halsteren is vorig jaar door de vakjury verkozen tot ‘Beste kerstshow van Nederland’. Een bezoek aan Intratuin Halsteren is een feest voor jong en oud. In plaats van een uitstapje naar een pretpark, ga je nu een dag met het hele gezin naar de grootste Intratuin van Nederland! Een enorme sfeerwinkel met een terrein van wel 23.000 m2, een ruim opgezet restaurant van wel 1.500 m2 en 800 parkeerplaatsen. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Intratuin Halsteren? Volg ze dan op Facebook!

Kersttrends

Ook in de kerst zie je verschillende trends terug. Intratuin Halsteren heeft deze kersttrends verdeeld in verschillende thema’s. Zo kan je in één oogopslag zien welke trend het beste bij je past en is het heel makkelijk om je kerstaankleding bij elkaar te shoppen. Kijk mee naar de kersttrends van 2014! Welke trend spreekt jou het meeste aan?

Modern & Stoer

In deze trend staan pure en aardse kleuren centraal. Eerlijke ruige materialen, bijna direct overgenomen uit de natuur zie je hierin terug. Er is veel aandacht voor structuren en technieken. Oneffenheden en imperfecties horen bij deze trend.

christmaholic-1christmaholic-2

Vrolijk

Voor deze trend zijn we op zoek gegaan naar nieuwe vormen en spannende kleurcombinaties, soms met een tikje humor en heel veel creativiteit. Naast alle vrolijke kleuren, geografische vormen en verschillende prints is de basis heel rustig. Alle kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden en niets is te gek!

christmaholic-3 christmaholic-4

Landelijk

Een verrassende verzameling van ‘the best of nature’ en het mooiste van zolder. Nostalgische items, botanische prints, oud glas, vogels en insecten zie je terug in deze trend. Laten we koesteren wat onze geschiedenis en de natuur ons geeft. Stuk voor stuk pareltjes, die prachtig samen gaan. Laat de natuur ook in de winter een inspiratiebron zijn.

christmaholic-5 christmaholic-6

Traditioneel

Je huis krijgt een chique uitstraling met de traditionele trend. Verschillende roodtinten, zilver en wit zijn de kleuren die in deze trend terugkomen. Besneeuwde ornamenten, kerstgroen en sneeuwvlokken horen thuis bij deze trend. Samen met mooie heldere verlichting creëert u een landelijke stijl in een modern jasje.

christmaholic-7 christmaholic-8

Romantisch

Aandacht en liefde voor de producten staan centraal bij deze trend. Luxe materialen, rozen, veren, kant, parels en koper komen in deze trend naar voren. Decoratie met een finishing touch zorgt voor nog meer vrouwelijkheid en een warme sfeer. Zachtheid en luxe, zowel in de kleuren als materialen is een pre!

christmaholic-9 christmaholic-10

Speelparadijs voor de kinderen

Als je kinderen één keer bij Intratuin Halsteren geweest zijn, willen ze gegarandeerd nog een keer terug voor de sprookjestrein, de nostalgische carrousel en natuurlijk de kinderbioscoop. Daarnaast kijken de kinderen hun oogjes uit bij de vissen, de dieren en alles wat glimt en beweegt.

christmaholic-13

Beleef de avonturen van de kabouters tijdens een ritje in de sprookjestrein.

christmaholic-11

Gratis onbeperkt meedraaien in de nostalgische carrousel.

christmaholic-12

Even uitrusten in de kinderbioscoop. Plof lekker neer op de kussens en geniet van de film Frozen.

Restaurant

Het is geen enkel probleem om jezelf een hele dag te vermaken bij Intratuin Halsteren. Geniet tussendoor van een heerlijke lunch of een speciale koffie met een lekker stuk taart. Bekijk de nieuwste kersttrends, krijg professioneel advies en ga naar huis met een hoofd vol inspiratie. Bezoek Intratuin Halsteren en beleef de kerst als nooit te voren. Laat de sfeervolle kerstdagen maar komen!

christmaholic-14

Intratuin Halsteren is tot en met 28 december 2014 zeven dagen per week geopend. Op donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur en op zondag is de winkel geopend van 11.00 – 17.00 uur. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer openingstijden en informatie op de website van Intratuin Halsteren.

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven. 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties

  1. Pingback: WIN! 3x houten kerstboom + decoraties van Intratuin - Christmaholic.nl

  2. Ik begin rond sinterklaar met her versieren van mijn woonkamer en tuin maar daarvoor worden de inkopen al gedaan van alle leuke spulletjes. De woonkamer word sfeervol aangekleed met een grote kerstboom en daarnaast nog allerlei assecoires en kaarsjes, kerstuk met lichtjes en in de tuin komen lampjes in de boom. Daarnaast staat er naast de voordeur nog een leuk boompje met ledlichtjes(intratuin).