Winter bij IKEA: waan je in een romantisch chalet

4

Vorig jaar bracht IKEA een speciale winterse collectie uit met servies, textiel en accessoires, allemaal in het teken van een winters chalet. Ik vond de collectie super, en heb o.a. de kommetjes en borden gekocht. Hartstikke leuk dus dat IKEA dit jaar met een vervolg komt, genaamd CHALET II.

Een gezellige berghut

Trek je tijdens de koude winterdagen terug in de warmte van een gezellige berghut, zonder er een meter voor te hoeven klimmen. De CHALET-collectie bevat knusse plaids en zachte kussens, stijlvolle mokken voor dampende thee of chocolademelk en diverse kandelaars en windlichtjes voor romantisch kaarslicht. De kleuren zijn eenvoudig en een beetje sober; wit, zwart, grijs, beige en een splash of purple.

CloseUP_02_143_b_cmyk05_SMAKLOS_kandelaar_thumb02_CloseUP_02_211_b_cmyk CloseUP_03_394_b_cmyk

Gezellige ruitjes en veldspaatporselein

Hier krijg je toch een winters gevoel van? Mokken met een rendierprint en kussens met een gezellige ruit. Een knusse avond is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Serveer je snacks in stijl in de SOLRÖK kommen, gemaakt van veldspaatporselein, bestand tegen stoten en slijtvast. Stoer spul, toch? Oh en tijdens koude winternachten houdt het SOLRÖK beddengoed je gegarandeerd warm.

CloseUP_04_327_cmyk03_SOLROK_beddengoed02_SOLROK_kommen

Stevig ontbijt

Een dag in de bergen vraagt natuurlijk om een stevig ontbijt. Serveer je broodjes ’s ochtends in de SOLRÖK broodmand. En je warme kop koffie in de mokken met ruit of rendierprint. Jamjam!

CloseUP_03_301_cmyk CloseUP_02_200_b_cmyk06_SOLROK_broodmand

Rendierhoofdrol

Het was je vast al opgevallen, in de de CHALET II collectie is – net als vorig jaar – een hoofdrol weggelegd voor het rendier. Laat hem bijvoorbeeld in volle glorie schitteren aan de muur. Gewaagd, nietwaar? Hang met kerst wat ballen aan z’n gewei en je alternatieve kerstboom is klaar ;-).

CloseUP_03_130_cmyk

tcb_lp_chalet_at_b_03_1060x943

De nieuwe collectie is vanaf 24 november 2014 verkrijgbaar in alle IKEA-winkels. Ik ga zeker even een kijkje nemen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

4 reacties

  1. Whaaaa,dat is gaaf zeg..kan me nu al bijna niet meer beheersen..
    Heb zo’n zin in een koude winter en natuurlijk de kerst..
    De 24e maar eens een bezoekje brengen aan de Ikea 😉 hihihi..
    Groetjes Chris

  2. Ik meen dat ik heb gelezen dat sommige dingen hier boven toch niet te koop zijn. Schijnt dat Ikea de verkeerde foto’s heeft geplaatst….

  3. Pingback: 10x de mooiste dekbedovertrekken voor kerst - Christmaholic.nl

  4. Pingback: De leukste kerstkussens voor kerst 2014