WIN! 3x houten kerstboom + decoraties van Intratuin

304

Je las al eerder hier op Christmaholic over de kerstcollectie van Intratuin. En ik mocht zelfs in september al een kijkje nemen in de showroom in Amsterdam. Inmiddels liggen alle kerstspulletjes in de tientallen vestigingen in Nederland & België. Ik heb zelf al een bezoekje gebracht aan de vestiging in Duiven om de kerstsfeer te kunnen proeven en ook de vestiging in het Brabantse Halsteren is echt een aanrader.

Je wist het vast al, Intratuin is net zo kerstgek als wij, en daarom vonden ze het erg leuk om een aantal toffe kerstproducten weg te geven aan échte Christmaholics! Jullie dus :). Hieronder lees je wat je precies kunt winnen én natuurlijk, hoe je kans maakt.

Kerstshoppen bij Intratuin

Voor een goede dosis inspiratie, de nieuwste kerstartikelen en cadeaus ga je ongetwijfeld naar een kerstmarkt. Misschien wel in Duitsland of zelfs in Engeland. Maar waarom zou je ver reizen als je in Nederland al de meest sfeervolle hebbedingetjes kunt kopen? Bij Intratuin vind je alles om er in één keer een betoverend feest van te maken!

cadeauidee_header

Niet alleen de leukste kerstdecoratie is er te koop, ook vind je er tal van verrassende cadeaus. Voor binnen en buiten! Deze cadeaus zijn er in de prijscategorieën € 10,-, € 25,- en € 50, dus voor elke portemonnee is wel een geschikt geschenk te vinden. En omdat een mooi cadeau een mooie verpakking hoort te hebben, pakken ze het feestelijk en gratis voor je in. En mocht je het echt niet meer weten, dan kun je jouw dierbaren altijd nog betoveren met een Intratuin cadeaukaart. Je bepaalt uiteraard zelf welk bedrag daarop komt te staan.

Win 1 van de 3 Intratuin-pakketten met kerstboom en decoraties!

Ik mag van Intratuin maar liefst 3 pakketten weggeven met kerstdecoraties uit de nieuwe kerstcollectie. De 3 pakketten hebben ieder een totale waarde van €60. Niet mis, toch! 🙂 Op de foto’s hieronder zie je precies wat er allemaal in het pakket zit. Je ontvangt allerlei fijne kerstdecoraties, waaronder deze prachtige blauw/groene kerstbal met reliëf en een zakje met glinsterende koperen blaadjes (zo mooi!).

decoraties pakket intratuin blauwe kerstbal intratuin

En hoe leuk is deze houten draaiboom, gemaakt van ruwe planken? Er zit hier en daar nog schors op, helemaal au naturel. Hij is 60 cm hoog, dus een flink boompje! Op de foto hieronder heb ik de roze ballen trouwens weggelaten en het boompje nog wat verder aangekleed met andere decoraties van Intratuin die ik al had en wat LED-lichtjes.

collage houten kerstboompje intratuin

Hoe maak je kans?

Wat je moet doen om kans te maken? Simpel, hieronder een reactie plaatsen! Ik hoor graag van jou wanneer je begint met je huis in kerstsferen brengen en hoe je dat precies aanpakt. Begin je pas na Sinterklaas? En hou je het bij een kerstboom? Of ga je all the way en geef je alle kamers in huis een make-over? Ik lees heel graag jullie verhalen.

Deze winactie loopt van woensdag 19 november t/m woensdag 26 november 2014. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je 16 jaar of ouder moet zijn om mee te mogen doen, en dat de prijzen alleen naar een adres in Nederland of België kunnen worden gestuurd. Laat een reactie achter, en win!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

304 reacties

 1. Kerst….! Op 6 december direct ALLES uit de kast ….witter dan wit , veren , engelen , licht blank hout , bont ….kitcher de kitch met vleugje natuurlijk..is het al 6 december ?

 2. Wat leuk zeg! Wij beginnen niet eerder als de sint weer naar spanje is. Wel zijn dit jaar bezig om zelf een kerstboompje te zagen, uit oude planken. Dus dit jaar niet helemaal aan de regels gehouden van eerst sint en dan kerst hahah we doen alles nu een beetje door elkaar.. Het eerste weekend na sinterklaas gaat de kerstboom er zeker in! Decoratie voor de ruiten en natuurlijk wat lekkere kerstsmikkels op tafel….
  Groetjes ilse

 3. Wat ik allemaal doe ivm kerst?
  Ik begin na sinterklaas.
  Er komt een echte boom, versiert met rode balen,strikken ed ,in een mooie mand.op een hoge side tafel.
  Verder ga ik een mini landschap maken ,met huisjes, treintje,boompjes,daarbij komt een passend bloemstuk,een kerst boom,die ik op oase maak,leuk in pot op gemaakt.
  Verder komt er een tafelstuk op tafel.
  Dan maak ik nog een grote krans,die komt te hangen aan het plafond,met open glazen kerst ballen,met een groen decoratie.
  Onder de krans komt een hanger van hout,van takjes met mos en rode kerst balletjes.
  Aan de voordeur komt een krans en daarnaast een altenatieve kerst boom, die ik van stro kransen maak,en lichtjes erin
  In de hal een ook een.kerststuk in een mand ,is een.mal die.met gaas en mos is bekleed.
  Gevuld met netera.s ,witte,afgemaakt met kerst deco.
  En niet te vergeten nog een tafeldtuk op boomschors met amaryllis bollen en div soorten mos.
  Het wordt weer een feest voor mij, alles weer te mogen maken.
  Het huis weer prachtig aangekleed.

 4. wij zijn al weken aan het ‘droogshoppen’: alle intratuinen in de regio al even bezocht. Maar favoriet blijft ons eigen dorpje: Duiven!

 5. Bianca Bruinsma op

  27 december!!! We zijn druk ons nieuwe huis aan het verbouwen. Het huurhuis wordt mondjesmaat ingericht, want ik weet niet waar ik al het spul heb gelaten. Net voor de kerst zijn we hopelijk klaar met het huis, gaan we met kerst schoonmaken en dan daarna er in. De kinderen en ik willen dan nog steeds kerstsfeer, dus na de kerst gaan we helemaal nieuw…..hopelijk helpt deze winactie daarbij.

 6. Onze kerstboom is dezelfde als die van vorig jaar! Deze heb ik vorig jaar in de tuin gezet en hij doet het erg goed. Eind deze maand ga ik hem uitgraven en in z’n pot in de schuur zetten zodat hij na Sinterklaas naar binnen kan. Verder heb ik gezellige kaarsen en een boompje met ledlampjes. Ook ga ik zelf nog een kerststukje maken! Een lekker warm plaid om onder te kruipen maakt het helemaal af!

 7. Ik woon een stuk kleiner dan 2 jaar terug dus heb helaas moeten indammen met mn kerstuitspattingen.
  Probeer nu met minder toch de kerstsfeer erin te brengen. Heb een soort winterboompje met besneeuwde takken en hangers erin. (nu winterdingen na 5 dec ook de kersthangers erin) Mn kersthuisjes met verlichting staan op het dressoir en buiten natuurlijk lichtjes.
  Voor het raam een sterhanger en voor de gang gezellig een tafeltje met een lantaarn. Allemaal kleinschalig maar wel gezellig!!!
  aangezien mn ex de rest heeft meegenomen kan ik nog wel wat leuk gebruiken voor op de andere kast :)!!

 8. Anja van Zundert op

  Sorry Sint, op 6 december ben ik aan mijn kersthuis,
  dat vind U vast niet helemaal pluis.
  Alle lampjes, ballen en slingers haal ik tevoorschijn,
  onder het genot van de laatste marsepein.
  De boom wordt gezet, de lichtjes gaan aan,
  kijk hem daar toch eens parmantig staan.
  4 weken Kerstsfeer, 4 weken optimaal genieten,
  nog 1 week en ik mag weer, ’t begint al op te schieten!

 9. De dag na Sinterklaas begint de kerstkriebels. Meestal geef ik er gelijk aan toe. Samen met onze 2 kinderen halen we alles tevoorschijn. De onderste takken Van de boom worden het zwaarst versierd door de kinderen…ooghoogte. De kinderen maken zelf ook van alles voor de boom. Alles mag erin, als het maar aandacht aan besteed is. We kopen ieder jaar ook nog iets voor de boom. De kinderen mogen bij de intratuin allebei 1 versiering uitzoeken. Dit gebeurt met veel zorg. Welke doen we? Zoveel moois en zoveel glitter.’We staan ook altijd lang stil bij alle kersttafereeltjes. Kerst en ons gezin is zo’n mooi geschenk. Ik kijk er naar uit. Samen is onze kerst altijd feestelijk..

 10. Hier in het dorp gaat iedereen pas na 6 december de boom zetten, de buitenlichtjes mogen pas aan na dat de Sint het land heeft verlaten. Wij zijn zo’n beetje de enige uitzondering hier in het dorp… maar bij ons beginnen wij op 1 december al met het versieren van ons huisje. Want pakjesavond met een mooi versiert huis geeft net dat extra beetje sfeer.
  We doen elke dag een beetje… elke ruimte in huis krijgt een eigen kerstplekje met in elke ruimte ook kleurtjes die bij elkaar passen. Deze set vindt ik helemaal geweldig voor op mijn eetkamertafel! Echt zo mooi! Met mijn woonkamer accessoires die ik het hele jaar heb staan, zouden deze kleuren perfect uitkomen. Het warme hout, de koperkleuren, de mooie azur blauwe tinten… helemaal mijn smaak!!
  Wanneer een van deze prachtige pakketjes naar Eerde (Veghel) zou mogen komen, zal ik natuurlijk ook een foto sturen met hoe het totaalplaatje eruit ziet.
  Ik zie het al helemaal voor me, en ben er nu al smoorverliefd op <3

 11. Lekker gaan samenwonen en dus ook flink kerst in moeten slaan om zo toch een kleine collectie op te bouwen. Kerstboom is halverwege november op gezet maar word elke dag weer wat nieuws in gehangen roosjes, vlindertjes en andere decoraties. Krijg er geen genoeg van hihi.

 12. Er gaat niets boven een echte kerstboom ,maar voor de gang zou ik graag een houten kerstboom zetten zodat de intree ook gezellig aan kijk.

 13. Heel eerlijk gezegd is kerst in ons huis een beetje moeizaam. Mijn vader is zowel geboren als gestorven in de kerstnacht. Vroeger vierden we vooral zijn verjaardag, heel gezellig met de familie. Tegenwoordig denken we tijdens de donkere dagen alleen maar aan droeviger zaken. Ook mijn moeder overleed in deze periode.
  Natuurlijk zal de tijd wel gaan helpen, maar we missen hen om ons heen. Grappig dat ik bij het zien van het houten boompje erg moest glimlachen. Mijn vader was een timmerman en mijn moeder kunstenares. Dit boompje heeft het allebei! Met mijn genen ben je natuurlijk niet helemaal onhandig, dus ik zou graag het boompje namaken. Is dat ok?