Kekke kerstkaarten & kadopapier van Oktoberdots

2

Vorig jaar schreef ik al eens over de mooie, zelfontworpen kerstproducten van Oktoberdots. Babet, de Nederlandse ontwerpster achter de webshop, maakt elk jaar weer de leukste kerstkaarten, kerststickers en kerstcadeaupapier. En ook dit jaar mocht ik weer een review doen van haar producten. Dit keer stuurde ze me allerlei kaarten (met quotes, like!), inpakpapier en diverse stickers om je cadeautjes mee af te maken. Kijk op de foto’s hieronder hoe leuk de items zijn!

Kerstkaarten met quotes

Ik ben echt hartstikke fan van de Kraft-kerstkaarten van Oktoberdots. Op elke kaart staat een spreuk uit een kerstliedje. Zoals ‘I’m Dreaming of a white Christmas’ en ‘May your days be bright and Merry’. Overigens heeft Oktoberdots nog veel meer kerstkaartjes, met bijvoorbeeld winterse cupcakes, candy canes of kerstsokken erop. Neem maar eens een kijkje in de shop!

kerstkaarten oktoberdots 2014 quotesoktoberdots quote kaarten 2kerstkaarten oktoberdots

Kadopapier met kerstprint

Vorig jaar kreeg ik van Babet haar bruine Kraft-kadopapier, dit jaar mocht ik het groene cadeaupapier uitproberen. Kijk nou hoe leuk de kadootjes hieronder eruit zien? Ik heb er eigen labels aan gehangen. Het zijn hele simpele bruine labels van gerecycled papier, afkomstig van de Flying Tiger, omdat het papier al vrij druk is. Ook heb ik bij een van de kadootjes keukentouw van Dille & Kamille gebruikt om het af te maken. Overigens verkoopt Oktoberdots ook hele leuke cadeaulabels, helemaal in de stijl van het cadeaupapier.

oktoberdots cadeaupapier kerst 2014kerstkadootjes cadeaupapier oktoberdots 2014

Kekke kerststickers

Last but not least, kreeg ik een hele stapel kerststickers opgestuurd. Super leuk om op een ingepakt cadeautje te plakken (zie de eerste foto hieronder), maar ook heel leuk om cadeautasjes, -doosjes of -zakjes mee dicht te maken. De goudbruine papieren zakjes op de foto’s hieronder heb ik trouwens gekocht bij Pipoos. De naam van de ontvanger heb ik er met een krijtstift opgeschreven. Toffe combinatie, zo hè?

cadeaustickers kerststickers 2014kerststicker oktoberdots 2014 1

Echt Nederlands design

Je kunt je kerstkaarten en cadeaupapier natuurlijk ‘gewoon’ in de winkel kopen. Maar wil je iets speciaals? Waarom koop je dan geen kaarten die niet uit China komen, maar door een Nederlandse ontwerper zijn bedacht en ontworpen en in Nederland zijn gedrukt. Dan heb je niet alleen iets origineels, je steunt ook nog eens echt Nederlands design. Oh en als je voor meer dan €40,- bestelt in de webshop van Oktoberdots, dan is de verzending helemaal gratis.

Dit artikel is in samenwerking met Oktoberdots geschreven

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Pingback: Tip: schattige kerstkaarten & kerstposters van Oktoberdots - Christmaholic.nl