WIN! 5×2 kaarten voor het Noord-Hollands Kerstspektakel [afgelast]

66

LET OP! Het is helaas niet meer mogelijk om met deze winactie mee te doen. Op 2 december 2014 heeft de organisatie van het Kerstspektakel bekend gemaakt dat het evenement niet doorgaat. Voor meer informatie kun je het beste even kijken op de website. Onder de mensen die al hebben deelgenomen aan deze winactie wordt als troostprijs een Christmaholic giftbox verloot. 

Op 13 december 2014 vindt er in het AFAS stadion (je weet wel, van voetbalclub AZ) in Alkmaar voor het eerst een uniek evenement plaats: het Noord-Hollands Kerstspektakel! Kerst staat natuurlijk voor het aloude kerstverhaal, de kerststal en de drie wijzen. Maar het staat ook voor gezelligheid, feestvieren, samenzijn, lekker eten en familiegevoel. Dat alles is samengebracht in dit kerstspektakel. En jij kan 2 eersterangs kaartjes winnen voor dit bijzondere evenement (met onder andere Nick & Simon)! Lees gauw verder…

Gratis indoor kerstmarkt

Van 12.00 tot 19.00 is er een gratis kerstmarkt in de Kees Kist lounge van het stadion. Sfeervol aangekleed met kerstbomen en livemuziek, waan je je alvast in de kerstsfeer terwijl je langs de tientallen kraampjes slentert. Aan de kinderen is ook gedacht: er is een kleurwedstrijd (kleurplaat is te downloaden op de website), je kunt je laten schminken en er is een knutselworkshop: je eigen kerstversiering knutselen en natuurlijk in de kerstboom hangen. Volwassenen kunnen deelnemen aan de workshop “glasblazen” of “feestelijk inpakken”. Buiten is er een grote levende kerststal. Tussendoor kunnen jong en oud smikkelen van kerstachtige delicatessen, oliebollen en warme chocolademelk. Om 18.00 uur worden de kerstlichtjes aangestoken.

Girl selecting decoration on a Christmas market

Kerstviering & kerstconcert

In de spectaculaire avondshow wordt de bezoeker door een breed scala aan artiesten meegenomen in het alom bekende kerstverhaal. Nick en Simon, Sharon Kips (winnaar X-factor), de Zandtovenaar Gert van der Vijver (bekend van de videoclip van Marco Borsato “Dichtbij”), het grote gospelkoor FireChoir, luchtacrobatiek van Flying Artwork en theatergezelschap Kidzark Productions zijn slechts een kleine greep uit het totale aanbod van artiesten. De kerstviering wordt een viering waar plaats en ruimte is voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of geloof. Het voorprogramma van de kerstviering start om 19.30 uur, het hoofdprogramma om 20.00 uur.

07gertstrooitartist-flyingartwork

WIN! 5 x 2 eersterangs tickets

Wil jij bij deze eerste editie van het Noord-Hollands kerstspektakel aanwezig zijn en o.a. Nick & Simon en het gospelkoor FireChoir kerstmuziek horen maken? Dat kan! Christmaholic mag 5 x 2 eersterangs tickets t.w.v. €20 per stuk verloten onder iedereen die hieronder een reactie achterlaat! Wie zou jij graag meenemen naar dit spektakel en waarom? Vertel het ons in een reactie en je maakt kans!

Deze winactie loopt van 26 november t/m 3 december 2014. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht via mail. Oh, en op deze winactie zijn de bekende spelvoorwaarden van Christmaholic weer van toepassing. Wil je kans maken op de tickets? Gauw reageren dan!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

66 reacties

 1. Hallo,

  Wat een leuke actie! En wat zou ik deze kaarten graag winnen voor mijn lieve dochter. Ik vind dat ze dit heel erg verdient. Een bijzonder lief meisje die altijd voor iedereen klaar staat maar zichzelf altijd vergeet, ook al is ze nog maar 16. Als moeder zijnde soms best moeilijk om dit zien dat ze zichzelf altijd overslaat, maar het voor andere zo leuk mogelijk probeert te maken. Wat zou ik haar daarom graag verassen, dan zijn de rollen een keer omgedraaid. Iets wat mijn meisje zó verdient!! Vooral nu ze een lastige tijd heeft met veel tegenslagen zou ik niets liever willen dan haar weer zien stralen, op de muziek van haar twee helden. Ze is een hele grote Nick en Simon fan en haalt heel veel steun uit hun teksten. Ik zou het geweldig vinden om deze bijzondere dag samen met mijn dochter te mogen beleven!! Duimen!

  Groetjes Karin

 2. Hooiii,

  Wat een gave actie, en wat zou ik het geweldig vinden om deze kaartjes te mogen winnen! Lijkt me echt helemaal geweldig. Dan zou ik samen met mijn lieve, sterke oma van 78 jaar komen. Wat voor een bijzondere vrouw zij voor mij is kan ik gewoon niet beschrijven! Zij is echt een vrouw tegen wie ik opkijk, en wie ik zie als mijn grote voorbeeld. Zelfs nu bij mijn opa voor de tweede keer kanker is vastgesteld, blijft zij zo ongelofelijk krachtig en positief. Mijn oma gaat weer met mn opa mee naar alle ziekenhuis verplichtingen zonder ook maar 1 keer te zeggen hoe bang ze eigenlijk is. Want ik weet dat ze dit natuurlijk wel is. Wat zou ik het super fijn vinden om mijn oma een dagje mee te nemen zodat ze alles kan vergeten en lekker kan genieten van de tijd in het jaar die zij zo mooi vindt. Mijn oma vindt kerst geweldig en kan nooit wachten om de kerstboom en alle lichtjes en kaarsjes weer te voor schijn te halen. Daarom wil ik haar zo graag verassen met deze speciale dag!! Zodat we samen even los kunnen gaan op Nick en Simon, en alle andere artiesten en natuurlijk gezellig samen over de kerstmarkt kunnen lopen. Dat zou deze december maand voor mij maar zeker ook voor mijn lieve oma onvergetelijk maken!

  Lieve groetjes Naomi

 3. Samen met een lieve vriendin die ik door Nick en Simon heb leren kennen kom ik naar het kerstspektakel, en wat hebben we er zin in!!! Zijn al een tijdje aan het aftellen tot de dertiende 🙂 Maar de vriendin met wie ik ga kent iemand die ook heel graag mee zou willen naar Nick en Simon, want ook zij is een hele grote fan. Ik gun het haar dus ook heel erg om er heen te gaan zodat ze Nick en Simon kan zien optreden! Dus ik zou het super leuk vinden om voor haar de kaartjes te winnen zodat ze ook mee kan! Lijkt me super leuk 🙂
  Tot de dertiende!

  Groetjes Lisa

 4. Hoi, ik zou graag mijn collega Jacqueline met deze kaartjes willen verrassen.
  Zij is echt de grootste fan van Nick & Simon en draait beide Kerst CD’s nu al grijs!
  We zijn hier al helemaal in de Kerst stemming. Daarom zijn we ook zo dol op je website.
  Het lijkt me dus supertof om samen met haar dit spektakel te beleven.
  Ho Ho Ho ,
  Lieve Kerst groetjes
  van Janny

 5. Oh, wat zou ik graag hier bij willen zijn!
  Heerlijk genieten van prachtige muzikanten, het ultieme kerstgevoel!

 6. lijkt me een prachtig uitje voor mijn zus en ik .. lekker genieten van het kerstgevoel

 7. Hoog tijd om weer eens bij te kletsen met mn zus.
  Maar ik kan er alleen heen als het toegankelijk is voor rolstoelen….

 8. Wat zou het geweldig zijn om hier met mijn beste vriendin heen te gaan! Waarom? Ik kan wel een heel verhaal schrijven maar ik hou het kort. Ze is toppertje! En verdient het om in het zonnetje te worden gezet!!

 9. Ik zou heel graag gaan met mijn allerbeste vriendin gaan Wij zijn de echte chrismasholic .we gaan altijd helemaal los met de kerst.

 10. Zou het geweldig vinden om dit mee te mogen maken .
  Mijn dochter en ik zijn grote fans van kerst en Nick en Simon
  En ook de zandtovernaar.
  Gister nog gezien op film met kerstverhaal in de grot in Valkenburg

 11. Monique van Tol op

  Dit is gaaf! Lijkt me onwijs leuk om mee te maken. Ben ook gek op kerst, vooral de sfeer. Ik zou graag mee dochter of Man meenemen. Gr

 12. lieve hendrik…

  pak maar m’n hand
  stel niet teveel vragen
  je kunt niet als enige de wereld dragen
  pak nou maar m’n hand
  laat mij de weg wijzen
  er is geen probleem als je keer op keer jezelf wilt bewijzen
  maar je kunt het niet alleen
  dus wil jij samen met mij naar nick en Simon heen…

  wij hebben de laatste weken een roerige tijd achter de rug, toch slaan wij ons samen door elk probleem heen, wij kunnen het en het zou zoooo leuk zijn als het wordt beloont met dit uitje….

 13. ohhh wat een ontzettend leuke prijs! !! lijkt ne heel erg leuk. ik doe graag mee. Ik ben een grote kerstfan en hou van de muziek van Nick en Simon 🙂

  mvg Jennifer

 14. Ik zou met mijn zus naar de show gaan, omdat we met kerst altijd op vakantie gaan naar de zon, en we daardoor het echte kerstgevoel missen.

 15. Deze kerstshow klinkt echt super! Lijkt me heel leuk om hier samen met mijn zus naartoe te gaan. Wij hebben onze kerst van jongs af aan altijd in de zon doorgebracht, dus dat maakt het extra leuk om dit jaar voor ons vertrek toch nog even het echte ‘witte-kerst gevoel’ te ervaren :)!!

 16. Hoiii!
  lijkt me super leuuukk! Om bij jullie het jaar af te sluiten met mn zusje, die voor mij zo belangrijk is, altijd maar vooral dit jaar! Om samen te gaan genieten van alle liefde en geluk wat kerst, en jullie spektakel met zich mee brengt!

 17. Lijjt me super leuk , kan me niet heugen dat ik een leuk avondje uit ben geweest , ik heb er zin in

 18. Femke Beentjes op

  Wat een superleuke actie van Christmaholic! 🙂 Ik ben echt gek van kerst en alles wat eromheen hangt! Het lijkt me superleuk om kans te maken op deze 2 eersterangs tickets voor het Noord-Hollands kerstspektakel en te genieten van de kerstsfeer en leuke kerstmuziek met een goede vriendin! 🙂 En ook geweldig dat het in mijn eigen stadje Alkmaar is, zodat we op de fiets heen kunnen! 🙂 Ik ga heel hard duimen voor deze fantastische actie! 🙂

  • Hoi Femke, helaas is het kerstspektakel afgelast :(, ze hebben het vandaag pas bekend gemaakt. Ik heb besloten om onder alle deelnemers aan deze winactie als troostprijs een christmaholic giftbox te verloten met allerlei kerstige cadeautjes. En jij bent de gelukkige winnaar. Het zijn geen kaartjes voor een spektakel, maar ik hoop dat je er toch blij mee bent!! Ik stuur je zometeen een mailtje voor je adres. Liefs, Saskia

 19. Ik zou de kaartjes weggeven aan mijn 2 ‘lief’dochters! Die willen hier heel graag samen naartoe!

 20. Avondje uit samen met mijn vriendin! Dat komt er niet vaak van met een samengesteld gezin met 4 kinderen :-).

 21. Julius Schoemaker op

  Erg leuk om met mijn lieve vriendin in de kerstsfeer te komen met Nick en Simon, gospelkoor FireChoir en zandtovenaar Gert van der Vijver en om samen te struinen over de kerstmarkt en te genieten van de heerlijke kersthapjes! I love it!

 22. Als ik iemand blij kan maken hiermee is het wel mijn moeder! Altijd staat ze klaar voor mij en mijn broer en onze gezinnen en vele andere mensen. Terwijl ze het zelf niet al te makkelijk heeft. Kerst is voor haar erg belangrijk dus zou geweldig zijn als zij kaartjes zou winnen!

 23. Voordat ik vanuit de Randstad naar Noord Holland verhuisde, verbaasde ik mij om het accent van de mensen die in “het verre Noorden” woonden. Sinds ik in WestFriesland woon, ben ik inmiddels ingeburgerd en zelfs het Volendamse accent van Jan Smit, Nick en Simon, 3 J’s, Monique Smit en co. is voor mij appeltje eitje. Dus ook al ben ik import-Noord Hollander, ik zou heel graag naar dit spektakel willen gaan. En wie ik wil meenemen? Mijn lief natuurlijk, want dankzij de liefde heb ik de dialecten van Noord Holland eigen gemaakt. Hoe beter kan je iemand dan bedanken voor alles wat hij doet, dan rond de kerst… en dan samen naar een Noord Hollands kerstspektakel gaan! Ik doe mee en ga heel hard duimen.