WIN! 5×2 kaarten voor het Noord-Hollands Kerstspektakel [afgelast]

66

LET OP! Het is helaas niet meer mogelijk om met deze winactie mee te doen. Op 2 december 2014 heeft de organisatie van het Kerstspektakel bekend gemaakt dat het evenement niet doorgaat. Voor meer informatie kun je het beste even kijken op de website. Onder de mensen die al hebben deelgenomen aan deze winactie wordt als troostprijs een Christmaholic giftbox verloot. 

Op 13 december 2014 vindt er in het AFAS stadion (je weet wel, van voetbalclub AZ) in Alkmaar voor het eerst een uniek evenement plaats: het Noord-Hollands Kerstspektakel! Kerst staat natuurlijk voor het aloude kerstverhaal, de kerststal en de drie wijzen. Maar het staat ook voor gezelligheid, feestvieren, samenzijn, lekker eten en familiegevoel. Dat alles is samengebracht in dit kerstspektakel. En jij kan 2 eersterangs kaartjes winnen voor dit bijzondere evenement (met onder andere Nick & Simon)! Lees gauw verder…

Gratis indoor kerstmarkt

Van 12.00 tot 19.00 is er een gratis kerstmarkt in de Kees Kist lounge van het stadion. Sfeervol aangekleed met kerstbomen en livemuziek, waan je je alvast in de kerstsfeer terwijl je langs de tientallen kraampjes slentert. Aan de kinderen is ook gedacht: er is een kleurwedstrijd (kleurplaat is te downloaden op de website), je kunt je laten schminken en er is een knutselworkshop: je eigen kerstversiering knutselen en natuurlijk in de kerstboom hangen. Volwassenen kunnen deelnemen aan de workshop “glasblazen” of “feestelijk inpakken”. Buiten is er een grote levende kerststal. Tussendoor kunnen jong en oud smikkelen van kerstachtige delicatessen, oliebollen en warme chocolademelk. Om 18.00 uur worden de kerstlichtjes aangestoken.

Girl selecting decoration on a Christmas market

Kerstviering & kerstconcert

In de spectaculaire avondshow wordt de bezoeker door een breed scala aan artiesten meegenomen in het alom bekende kerstverhaal. Nick en Simon, Sharon Kips (winnaar X-factor), de Zandtovenaar Gert van der Vijver (bekend van de videoclip van Marco Borsato “Dichtbij”), het grote gospelkoor FireChoir, luchtacrobatiek van Flying Artwork en theatergezelschap Kidzark Productions zijn slechts een kleine greep uit het totale aanbod van artiesten. De kerstviering wordt een viering waar plaats en ruimte is voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of geloof. Het voorprogramma van de kerstviering start om 19.30 uur, het hoofdprogramma om 20.00 uur.

07gertstrooitartist-flyingartwork

WIN! 5 x 2 eersterangs tickets

Wil jij bij deze eerste editie van het Noord-Hollands kerstspektakel aanwezig zijn en o.a. Nick & Simon en het gospelkoor FireChoir kerstmuziek horen maken? Dat kan! Christmaholic mag 5 x 2 eersterangs tickets t.w.v. €20 per stuk verloten onder iedereen die hieronder een reactie achterlaat! Wie zou jij graag meenemen naar dit spektakel en waarom? Vertel het ons in een reactie en je maakt kans!

Deze winactie loopt van 26 november t/m 3 december 2014. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht via mail. Oh, en op deze winactie zijn de bekende spelvoorwaarden van Christmaholic weer van toepassing. Wil je kans maken op de tickets? Gauw reageren dan!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

66 reacties

 1. Monique Jeeninga op

  Ik zou graag mijn moeder meenemen… Na een aantal zware jaren verdient ze het om een echt kerstgevoel te krijgen!

 2. Renate van Leeuwen op

  Ik wil graag hierheen, want van alle kersliedjes die al loop te zingen is mijn stem al helemaal opgewarmd

 3. Ik zou heel graag 2 kaartjes winnen. Ik zou mijn moeder meenemen, we struinen graag kerstmarkten af samen!

 4. Ina Kerkdijk-Euverman op

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn dochter. Amper 16 jaar met een studie verpleegkundige begonnen en nu na een paar drukke maanden gun ik haar een gezellige dag uit.

 5. Anita de groot op

  Ik zou dolgraag heen willen. Maar dat gaat me niet lukken.
  Ben nog niet genoeg hersteld. Maar zou ze dan graag willen geven aan de mensen om me heen die me de afgelopen 2 jaar zo hebben bij gestaan.
  Deze twee mensen hebben me overal heen gereden. Alle ziekenhuisafspraken heb ik kunnen doen omdat ze me overal heen brachten. Heel blij dat er mensen zijn die je altijd om hulp kunnen vragen.
  En heb ze af en toe nog nodig om me ergens heen te brengen.
  Die hebben het echt verdiend.

  Liefs anita

 6. Ohh dat lijkt me zooo leuk.. een echt kerst spektakel !!! Samen met mijn moeder Maria. Nee niet die mams van het beroemde kerstkind maar de Mama van mij.. Ze staat altijd voor me klaar en we hebben een behoorlijk druk leventje.. en kunnen ook dit heel goed gebruiken en dan Genieten als moeder en dochter kerstspektakel nick en Simon en choir en nog veel meer. Family is l♡ve l♡ve and family is makes the best christmas time

 7. Ohh dat lijkt me zooo leuk.. een echt kerst spektakel !!! Samen met mijn moeder Maria. Nee niet die mams van het beroemde kerstkind maar de Mama van mij.. Ze staat altijd voor me klaar en we hebben een behoorlijk druk leventje.. en kunnen ook dit heel goed gebruiken en dan Genieten als moeder en dochter kerstspektakel nick en Simon en choir en nog veel meer. Family is l♡ve and l♡ve and family makes the best christmas time

 8. Dat lijkt me heel erg leuk! Een hele leuke ervaring om alvast in de kerstsfeer te komen. Ik zou mijn moeder meenemen, samen deze show bijwonen en de kerstmarkt bezoeken, heel gezellig! En het is nog in de buurt ook, ideaal!

 9. Ik zou n vriendin meenemen die n echte AZ fan is. Kan ze het stadion eens op n andere manier bekijken

 10. Watt een leuke actie!! Ik zou mijn oudste dochter meenemen die binnen een jaar keihard gewerkt heeft om met haar autisme om te gaan en nu ook een baan heeft bijeen groentewinkel. We zijn heel erg trots op haar en ook op onze jongste dochter (dus zou ik er nog 2 kaartjes bij kopen :).

 11. Met Amarens zou ik samen naar het kerstspektakel willen gaan. Ze heeft het niet makkelijk momenteel en wat leuke afleiding is best fijn voor haar. En ik heb haar al lang niet meer gezien, dus is het een mooie gelegenheid om af te spreken.

 12. wow wat een geweldige actie, dus dat vraagt om een reactie Deze gaan we meteen delen, want dat zou toch een pepernoot schelen. Piet Sjaan is helemaal blij, want dit is de ware actie voor mij. Het cadeau waar alle pieten van dromen,
  Dus als deze eens kon komen.
  Dan worden alle pieten hier blij,
  Dus zet deze actie even op de tijdlijn erbij.
  Want ook al is de kans maar klein,
  maar je zou toch maar die ene zijn !

 13. Het “echte kerstgevoel”? Al jaren niet aan mij besteed maar daar kan verandering in komen toch?

 14. ik neem gezellig mijn lieve moeder mee, dan kunnen we samen lekker genieten met zn 2e! Ze is ook nog eens gek op nick & simon!

 15. In de afgelopen twee jaar twee nieuwe knieën gekregen dus wil er graag goed gebruik van gaan maken. Samen met dochterlief die ook wel een verzetje kan gebruiken.

 16. Nancy van Heck op

  ik zou mijn vriend hier graag mee nemen want we kunnen wel een mooie uitstapje goed gebruiken nu we nog steeds in een moeilijke tijd zitten om ons zoontje.

 17. Ik zou mijn vrouw mee nemen voor eens een keer een gezellig avondje weg met z’n tweeen

 18. Ik zou heel graag met mijn zus naar dit mooie kerstspektakel gaan. Wij hebben ieder ons eigen drukke leven en zien elkaar veel te weinig, laat staan dat we leuke dingen samen doen. Het lijkt mij geweldig om samen met haar naar dit warme, gezellige kerstspektakel te gaan en een zussenuitje te hebben .

 19. Ik wil mijn dochtertje van 6 meenemen. Zij kent alles van Nick en Simon uit haar hoofd. Dus als Simon weer een keelontsteking heeft, kan zij invallen..

 20. Annemarie ten Kate op

  Ik zou de kaarten heel graag willen winnen, omdat het me geweldig lijkt om het kerstspektakel mee te maken! Heerlijk om helemaal in de kerstsfeer te komen! Daarnaast ben ik groot fan van Nick & Simon! Toevallig ben ik 13 december al de hele dag in Alkmaar. Het zou fantastisch zijn om via deze manier aan kaartjes te komen, zodat ik ook een van mijn ouders hiermee kan verrassen!

 21. Beste,

  Ik ga hier samen met mijn moeder heen. Het liefst hadden wij 1 van mijn allerliefste vriendinnetjes (die ik door Nick & Simon heb leren kennen) en jaar vader/moeder mee genomen! Zij is die dag al in Alkmaar aanwezig voor een sportwedstrijd ‘s middags. Helaas mag zij van haar ouders alleen naar het kerstspektakel als zij ergens kaarten wint en vervoer terug kan regelen. Dat vervoer is wat mij betreft geregeld, want wij hebben nog plek zat! Maar die kaarten winnen is nog zo makkelijk niet. Daarom doe ik ook mee met deze actie, omdat ik het haar zó gun! Ik ben haar dankbaar voor zoveel mooie herinneringen, vriendschap en hulp! Ik weet dat ze ontzettend blij zou zijn als ze hoort dat ze toch mee kan! Kerst is onze favoriete tijd van het jaar! Hoe veel beter kan die tijd nog worden als we samen naar onze helden mogen gaan?

  Tot 13 december! Hopelijk samen met die vriendin!

  Groetjes, Bojoura Blokpoel

 22. Ilse Verhoeven op

  Ik zou graag mijn dochter meenemen. Die is helemaal gek van dit soort shows. Ze geniet daar enorm van en raakt ongelofelijk enthousiast.

 23. Ik zou mijn dan met mijn zus gaan ,die doe ik dan een groot plezier,en ik vind het zelf ook geweldig