Stuur jouw mooiste kerstfoto in & WIN prijzenpakket!

5

Het is weer tijd voor de jaarlijkse kerstfotowedstrijd! Stuur je kerstfoto in via deze link en je maakt kans op 1 van de 3 prijzenpakketten! Twee winnaars worden gekozen door de jury, één prijs gaat naar de mooiste kerstfoto en één prijs gaat naar de origineelste foto. Het derde prijzenpakket wordt gewonnen door de foto met de meeste stemmen!

Hoe doe je mee?

Maak een kerstige foto en stuur ‘m in via de Facebook app! Dat hoeft niet – zoals voorgaande jaren – een foto van je kerstboom te zijn, maar het mag wel! Wat ook mag is een foto van je huiskamer in kerstsferen, je tuin vol lampjes, je kinderen bij de kerstboom, je huisdier, een kerstselfie, een foto van je kerstcreatie en ga zo maar door! Wees lekker creatief :). Let wel op; je mag maar 1 foto inzenden, denk dus goed na welke van je foto’s het mooiste/leukste/origineelste/creatiefste/gekste is. Wil je meedoen? Klik dan hier!

Stuur nu je foto in! .

Meedoen via Instagram of Twitter

Heb je geen Facebook? Dan kun je ook meedoen via Instagram of Twitter. Plaats je foto met de hashtag #christmaholickerstfoto en je dingt mee naar de prijzen! Zorg er wel voor dat je account niet privé is of achter een slotje zit, anders kunnen we je foto niet zien en kun je helaas niet meedingen naar de prijzen. En nogmaals; let op! Je mag maar 1 keer meedoen.

Het prijzenpakket

Wat er precies is in het pakket zit, is nog niet helemaal bekend. Maar de onderstaande prijzen zitten er sowieso in! De komende drie weken zullen we steeds meer onthullen over de prijzen in het pakket.

Een Golden Ticket van Chocstar t.w.v. €17,25

golden ticket

Oooh jaaa, met deze Golden Ticket van dé chocowebsite van Nederland kun je een heerlijke chocoladereep bestellen, die je helemaal naar jouw eigen smaak kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit witte, melk- of pure fairtrade chocolade en tientallen toppings. Deze cadeaubon is 1 heerlijke chocoladereep plus verzendkosten waard. Oh, en wist je dat Chocstar ook heerlijke kerstchocolade verkoopt? Kijk hier maar eens! Superleuk voor als je nog een zoet cadeautje zoekt.

De Barista!-boekenreeks t.w.v. €37,50

collagebaristaboeken

De Barista!-boekenreeks gaat over drie vrouwen die alledrie in een koffiezaakje, genaamd Barista!, werken. In het eerste boek, Koffie Verkeerd, ontmoeten we Laura. Laura weet precies hoe haar toekomstige vriend eruit zal zien: hij heeft blonde krullen en blauwe ogen. En toch raakt ze compleet in de war van een donkere man met bruine ogen die een paar keer per week koffie komt halen.

Het tweede boek, Zoete Inval, gaat over Iris. Zij heeft het helemaal voor elkaar. Een mooie huis, een lieve vriend, je kent het wel. Toch loopt het niet allemaal zoals verwacht en komt ze voor lastige keuzes te staan. In het derde en laatste boek in de reeks, Troost, lezen we over Sophie, die ongelofelijk goed kan zingen en een groot geheim met zich meedraagt. Alledrie de Barista!-boeken zijn geschreven door Christmaholic-blogger Elsbeth Witt.

Verrassingscadeau van Rituals

rituals

Wie houdt er nou niet van Rituals? In het prijzenpakket zit een verrasingscadeau van Rituals. Wat het precies is, dat houden we nog even geheim.

Nog meer prijzen

En dat is nog lang niet alles! Hou de site en de Facebook-pagina in de gaten voor meer updates over de prijzen!

De voorwaarden

Deze winactie loopt van 3 december 2014 t/m 21 december 2014. Op 22 december worden de winnaars bekend gemaakt. Iedereen mag maar 1 keer meedoen en alleen zelfgemaakte foto’s dingen mee naar de prijs. Je eerste inzending telt (als je er na het insturen van je foto achterkomt dat je toch liever een andere foto inzendt, neem dan even contact met ons op). Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en de prijzenpakketten kunnen enkel naar adressen in Nederland of België worden gestuurd. Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Verder gelden ook de algemene spelvoorwaarden van Christmaholic.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

5 reacties

 1. saskia,

  je hebt zo´n geweldige site met altijd leuke tips en acties

  ik heb een geweldige kerstboom waarvan ik graag een foto opstuur, moet t weer via facebook WAAROM!

  gr Barbara

  • Hoi Barbara, dankjewel voor je complimenten! Het moet niet via Facebook, het kan ook via Instagram of Twitter (lees hierboven maar!). Als je helemaal geen social media hebt wordt het inderdaad lastig. Social media zijn gewoon de makkelijkste manier om zo’n wedstrijd te organiseren – technisch gezien. Via de website is het gewoon heel erg lastig om te bouwen en om te zorgen dat de site dan in de lucht blijft en mensen niet ‘valsspelen’. Ik ben ook maar alleen ;-). That’s why!

   • dank je wel voor je antwoord, alleen jammer voor iedereen die daar dus niet aan meedoet maar wel graag een mooie foto in wil sturen

    jammer want ik heb een geweldige boom die iedereen nu gaat missen

    Fijne Feestdagen!!

    gr Barbara