De allermooiste papieren kerstservetten

0

Misschien heb je wel damasten servetten die je elk jaar met kerst op tafel legt. Ik vind het echter superleuk om elk jaar weer nieuwe papieren servetjes te kopen en op tafel te leggen met kerst. Ik heb voor jullie het internet afgestruind naar de leukste kerstservetten die er dit jaar te koop zijn en ze voor je op een rij gezet. Zit er iets voor jou tussen?

HEMA

Vrolijke rode servetten met witte sterren, servetjes met strikjes en witte servetjes met zilvergrijze sterretjes en hartjes… En dit zijn nog niet alle kerstservetten in de HEMA-collectie van dit jaar. Je vindt er een hele hoop via de website, maar in de winkel liggen er nog meer.

collage hema kerstkaarten 2014

Bloomingville

Hou je van moderne servetten met een kekke quote erop? Dan zijn de kerstservetten van Bloomingville echt iets voor jou. De middelste heb ik gevonden bij Wehkamp, de linker bij Pillowheart en de rechter bij Ippys Woondeco. Ze zijn ook te vinden in de Bijenkorf en in diverse woonwinkels waar ze Scandinavische producten verkopen.

collage servetten bloomingville

IHR

Dit Duitse merk produceert elk jaar weer allerlei soorten kerstservetten. Van traditionele patronen tot vrolijke kleurrijke servetten met een kerstboomprintje. Je vindt een grote collectie op Bol.com.

collage kerstservetten IHR

Rivièra Maison

Ook dit jaar heeft Rivièra Maison weer prachtige kerstservetten. Er zijn rood met witte servetten waar groot ‘Merry Christmas’ of ‘It’s Christmas Time’ op staat, perfect voor een je traditionele kersttafel. En als je het leuk vindt zijn er ook bijpassende mokken en onderzetters, om je kersttafel helemaal af te maken.

collage servetten riviera maison

Zazzle

Op de webshop Zazzle kun je zelf gepersonaliseerde kerstservetten ontwerpen of een bestaand ontwerp personaliseren (wel alleen verkrijgbaar per 50 stuks). Denk aan servetjes met krijtbordprint, hartsitkke leuk! Kun je een persoonlijke kerstwens op je servetten zetten. Vooral bijzonder als je een kerstborrel organiseert waar veel mensen komen, of om in kleine setjes te geven als kerstcadeautje.

collage servetjes

Albert Heijn

Deze papieren servetjes zijn allemaal verkrijgbaar via ah.nl (kun je ze laten thuisbezorgen), maar natuurlijk ook in de grotere Albert Heijn-winkels.

collage servetten appie

De voorste twee kerstservetjes op de foto helemaal bovenaan deze blog heb ik trouwens bij Kerstwereld Hendriks gekocht. Heb jij nog ergens kerstservetjes gevonden die echt niet in deze lijst mogen ontbreken? Dan horen we het graag in een reactie hieronder.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!