De tofste scheurkalenders en jaaragenda’s voor 2015

0

Het nieuwe jaar staat alweer om de hoek, tijd om de leukste jaaragenda’s en scheurkalenders voor jullie op een rij te zetten. Ze zijn natuurlijk allemaal hartstikke handig voor jezelf, maar ik vind scheurkalenders ook echt superleuk om cadeau te doen! Jaaragenda’s zijn misschien wat moeilijker, maar ook die kunnen een gewenst kadootje vormen.

Scheurkalenders voor 2015

We beginnen met de scheurkalenders, hartstikke leuk voor op het toilet of in de studeerkamer. Sommige van de kalenders hieronder doen het misschien juist het beste in de keuken. Eén ding hebben ze allemaal gemeen; ze zijn perfect voor onder de kerstboom.

Van HEMA

HEMA heeft dit jaar een drietal gave scheurkalenders in de collectie; eentje bevat voor elke dag een heerlijk recept (perfect voor keukenprinsessen – of mensen die nooit weten wat ze moeten koken). De tweede staat boordevol geheugenoefeningen, perfect voor die vergeetachtige schoonmoeder. En de laatste is een ‘gewone’ scheurkalender. Ze kosten allemaal €6,95.

collage scheurkalenders hema

Voor heren

Eigenlijk vind ik kalenders en agenda’s meer iets om cadeau te doen aan een vrouw. Maar deze drie scheurkalenders vallen ongetwijfeld ook bij je mannelijke geliefden (vaders, broers, vriendjes, verloofden, echtgenoten en best friends) in de smaak. Omdat ze zo grappig zijn of gewoon een stukje jeugdsentiment oproepen. Al deze scheurkalenders zijn bij Bol.com te koop. Donald Duck (€12,99), Fokke & Sukke (€14,95) en Quest (€14,95).

scheurkalenders 2015 voor mannen

Voor opa en oma

Opa’s en oma’s zijn voor veel mensen het lastigst als het om cadeautjes gaat. Ze hebben meestal niet zoveel wensen en hebben alles al. Een scheurkalender voor op het toilet zou misschien het perfecte cadeau kunnen zijn! Deze exemplaren zijn perfect voor grootouders en weer allemaal via Bol.com te bestellen. Wat weet je over Holland? (€8,99), Historische Scheurkalender (€15,99) en Hollandse puzzels (€11,95)

collage scheurkalenders opa en oma 2015

Voor een beter jaar

Zoek je een cadeautje voor iemand die een lastig jaar achter de rug heeft gehad? Met deze scheurkalenders wordt 2015 alvast een beetje fijner! Via Bol.com zijn deze exemplaren te bestellen. Happinez (€15,95), Overwin & Groei in werk en leven (€14,50) en 365 dagen positief denken (€21,50).

collage scheurkalenders spiritueel

Jaaragenda’s voor 2015

Next up; de jaaragenda’s! Ideaal voor thuis naast de telefoon of aan de muur om de hele familieplanning mee te organiseren. Als je dat tenminste nog niet digitaal doet ;-).

HEMA

We beginnen weer bij HEMA, want de winkelketen heeft echt een enorm aanbod aan jaaragenda’s. Van eenvoudige exemplaren tot complexe agenda’s met insteekhoezen, familieplanners, agenda’s met je eigen foto’s en ook een Engelstalige agenda! Hieronder slechts een kleine greep uit het aanbod.

collage agenda's hema

Smulweb jaaragenda 2015

Ken je de website Smulweb? Je vindt er tienduizenden recepten voor elke dag en voor bijzondere gelegenheden. Smulweb brengt niet alleen vier keer per jaar een magazine uit, er is ook een vrolijke keukenagenda. En die staat vol recepten en inspirerende artikelen. Zo vind je elke week een recept en lees je alles over o.a. zelf jam maken en een ‘stressvrij’ kerstmenu.

smulweb jaaragenda 2015 1

De agenda staat vol met heerlijke foodfoto’s en vrolijke illustraties van de hippe Britse studio ‘Paper & Cloth’. Als extra cadeautje bevat de agenda stickers en ansichtkaarten, speciaal voor de agenda ontworpen. Dankzij de stevige ringband kun je de agenda goed openslaan. Na gebruik scheur je het calendarium uit de agenda en houd je een kookboekje over waar je je eigen recepten aan toe kunt voegen. Handig toch? Een superleuk cadeau! Je bestelt ‘m voor €14,95 op de website van Smulweb of via Bol.com.

smulweb jaaragenda 2015

Jaaragenda’s op Bol.com

Op Bol.com zie je trouwens door de jaaragenda’s het bos niet meer, er zijn er zoveel! We hebben daarom de 3 leukste en meest bijzondere voor je op een rijtje gezet. Van links naar rechts zie je de 3 op reis agenda 2015 (€ 21,95), de Organizing Agenda (€14,95) en de Happinez-agenda (€16,95).

collage jaaragenda's 2014

Welke jaaragenda of scheurkalender komt er komend jaar bij jou in huis te hangen?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo