Kerst bij Allekabels: een verrassende collectie kerstverlichting

1

‘It’s the most wonderful time of the year!’ En dat mag best aan je huis te zien zijn! Wat maakt je huis gezelliger dan vrolijke en decoratieve verlichting in deze donkere wintermaand? De webshop Allekabels heeft een uitgebreid assortiment aan allerlei leuke kerstverlichting, voor zowel binnen als buiten.

Deco

Na een korte blik op hun website, word je overstelpt door trendy kerstkransen en kerstkandelaars, maar ook nostalgische kerstboomverlichting. Alles om elk huis in de echte kerstsfeer te brengen. We zetten de highlights voor je op een rij.

kerstversiering

Een kandelaar kun je op tafel plaatsen bij het kerstdiner, of voor je raam voor die extra kerstsfeer. Geen gevaar voor brand; de verlichting is elektrisch!

kandelaars

Een vrolijke sneeuwman of stijlvol rendier brengt veel sfeer in je tuin of woonkamer. En; goed voor het milieu en portemonnee dankzij de LED-verlichting.

kerstfiguren

Bij de generatie boven de zeventig zie je ze nog vaak hangen; de oudgele, papieren kerststerren. Ouderwets? Een kerstster in je huis hoeft helemaal niet ouderwets te zijn! Er zijn heel minimalistische sterren, tot kleurrijke versieringen die een echte eyecatcher zijn in je huis.

Kerststerren

Een kerstkrans kun je natuurlijk ophangen voor het raam of je deur. Maar wat dacht je van boven de tafel als lamp? Je kunt er ook een kleurrijke slinger of kerststerretjes in hangen voor nét dat beetje extra.

kerstkranspoortkerstkranslamp

Kerstverlichting bestaat in alle soorten en maten. En er is voor ieder wat wils: van lichtgevende rendieren tot LED-kerstballen. Een van de meest aparte soorten verlichting dit jaar zijn de gebreide kerstballen!

kerstballen rendierenkerst

Benieuwd geworden naar de kerstverlichting van Allekabels? Snuffel nog wat rond op hun website, want hun assortiment is groot en divers. Wat vinden jullie van de kerstverlichting collectie van Allekabels?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

1 reactie

  1. Pingback: kerstpakkettenkiezer tips